ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ
ΚΑΛΑ ΧΛΜ
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ
ΚΑΛΑ ΧΛΜ
![]()
![]()
![]()
καλοταξιδο ρε Νικο ....να βλεπουμε και κανα GS να ταξιδευει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Γμτ τωρα το ειδα![]()
Καλοταξιδη ρε Θηριο,πιες της το αιμα στα βουνα![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Καταρχάς φίλε nikoskkk καλοτάξιδη και πάντα όρθιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
alo ena 8ima tou marketing ke tis diafimisis...:rotflmao:
agorase ena 1200 pou pai mono 200 xiliometra
ke 8a nomizi oti ine ke on-off :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
file mou me afta ta lefta epernes ena spor turing na ta kanis ola ke na xtipas ke kamia 300ara ama laxi
ke gia asfalia klasis anoteri...
pigene ti vlakia piso ke pare kamia mixani tis prokopis
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κατα δεύτερον, ''φίλε'' Afrotwin,πραγματικά έχω βαρεθεί να διαβάζω...''ασυνήθιστες απόψεις''εκ μέρους σου.Το παιδί πήρε μηχανή που γούσταρε και είναι λογαριασμός του εάν είναι θέμα μάρκετινγκ.Μπορεί να μην γούσταρε να πάρει σπορ τουρινγκ.Εξ άλλου εσύ ο ίδιος είσαι που κάθεσαι και ''υπεραμύνεσαι'' των επιλογών σου σχετικά με την δική σου μηχανή(Σε παρακολουθώ καιρό,απλά απαξιούσα να ασχοληθώ με την πάρτη σου).Και το χειρότερο είναι οτι ακόμα και σε θέματα που έχεις δίκιο,τα χειρίζεσαι με τέτοιο τρόπο που χάνεις το δίκιο σου.Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα μια κουβέντα που είχες στο φόρουμ του 0-300 με κάτι πιτσιρίκια(δεν θυμάμαι το θέμα αλλά θυμάμαι οτι σου την ''λέγανε'' χωρίς να έχουν δίκιο).
Όπότε, για...συμαζέψου λίγο και στην τελική στα @ρχίδι@ μας άμα δεν σου άρεσε το 1200GS.Και τράβα και αναρωτήσου λιγάκι:''στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζω και μου την λένε όλοι'':a57:
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΡΕ ΠΕΔΙΑ (ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ)![]()
ego gia sena exo na po mono ena sovarofanomalakes olou to kosmou eno8ite...Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Καταρχάς φίλε nikoskkk καλοτάξιδη και πάντα όρθιος
Κατα δεύτερον, ''φίλε'' Afrotwin,πραγματικά έχω βαρεθεί να διαβάζω...''ασυνήθιστες απόψεις''εκ μέρους σου.Το παιδί πήρε μηχανή που γούσταρε και είναι λογαριασμός του εάν είναι θέμα μάρκετινγκ.Μπορεί να μην γούσταρε να πάρει σπορ τουρινγκ.Εξ άλλου εσύ ο ίδιος είσαι που κάθεσαι και ''υπεραμύνεσαι'' των επιλογών σου σχετικά με την δική σου μηχανή(Σε παρακολουθώ καιρό,απλά απαξιούσα να ασχοληθώ με την πάρτη σου).Και το χειρότερο είναι οτι ακόμα και σε θέματα που έχεις δίκιο,τα χειρίζεσαι με τέτοιο τρόπο που χάνεις το δίκιο σου.Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα μια κουβέντα που είχες στο φόρουμ του 0-300 με κάτι πιτσιρίκια(δεν θυμάμαι το θέμα αλλά θυμάμαι οτι σου την ''λέγανε'' χωρίς να έχουν δίκιο).
Όπότε, για...συμαζέψου λίγο και στην τελική στα @ρχίδι@ μας άμα δεν σου άρεσε το 1200GS.Και τράβα και αναρωτήσου λιγάκι:''στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζω και μου την λένε όλοι'':a57:
:rotflmao: :rotflmao:
ke pou ise nikoskkk min akous ti lei aftos o sovarovlakas
ante peta to to saravalo oso ine keros...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
μεγειααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Καλορίζικη. Να την χαίρεσαι. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!![]()
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Megies megies to ergaleio !!
Panta or8ios man....
Oso gia ton afro ... Peri ore3eos Koloky8opita ....
Mas aresoun ta megala pou pane mexri 200, einai baria ..., einai oti 8es .... einai ... h koloky8opita mas ...
xalara ...:wacko: :wacko:
Manolis
Κατέβηκε χθες βράδυ από τον τοίχο μου πέταξε στα μούτρα τον μπερέ
μου μίλησε σκληρά, μου είπε:
"Ρε έχω πεθάνει, είμαι καλά άλλη αφίσα βρείτε κι άλλο μύθο"
Hasta Siempre Comandante...
καλοριζικη Νικο.![]()
![]()
![]()
Νικο ,
με το καλό να την ευχαριστηθείς και να την ταξειδέψεις...
πάντα καλά χιλιόμετρα...
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...