Ήταν μια τέλεια μέρα!
Ποτέ μα ποτέ δεν είχε γίνει τέτοιο airshow στην Ελλάδα και η ανταπόκριση του κόσμου έδιεξε πόσο διψασμένος ήταν για το θέαμα (εκτιμάται οτι πήγαν περίπου 200,000 άτομα).
Θα πήγαινα τελικά με ένα φίλο και λόγω απειρίας δικής μου φοβήθηκα να τον βάλω στην KLE και να πάμε δικάβαλο και έτσι πήγα σπίτι του και πήραμε τρένο. Πανικός βέβαια, αλλά πολλά δρομολόγια με πολλά βαγόνια.
Άξιζε και το πρωινό ξύπνημα και το ξεροστάλιασμα στον Ήλιο για ώρες.
Hornet, respect σε όσα είπες,, συν:
- Το γερμανικό Fieseler Storch, ΠΟΛΥ σπάνιο θέαμα
- Την Dacota !!
- Τους Ιταλούς Fecce Tricolori.
- Το PBY-4 Catalina στο τέλος.
Γενικώς ήταν πολύ όμορφα, όπως πρέπει να είναι τέτοιες εκδηλώσεις, πάντα τέτοια.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
superrrr
Το τρελλό αγόρι ο Ολλανδός με τα chaff....![]()
![]()
O Ιταλός πιλότος του C-47 Spartan ......roll με το μεταγωγικό...![]()
Ο Βέλγος με το F-16 ήθελε κι άλλο.....![]()
Ο Ισπανός σολίστ απλά μας έδειξε κάτι που σπάνια βλέπουμε (ποτέ δλδ) ... ανάποδο loop :a19:
Τα σμήνη επιδείξεων ήταν τα μπαλέτα της υπόθεσης με τους Frecce Tricolori στο breakdance με τον ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ σολίστ, τους Ισπανούς κυριλέδες σε στυλ Μπολσόι, τους Πολωνούς με τα PZL ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΥΣ........
Τα επετειακώς βαμένα F-4 Phantom και A-7 Corsair ήταν οι σταρ για εμάς τους παλαιότερους.......
Το καλύτερο θέαμα βέβαια ήτσν το Scramble και η εμπλοκή των Mirage 2000 και F-16...... Μετάκαυση στα 150 -200 μέτρα και ελιγμοί με όσα g μπορούσαν.......
Δεν συζητάμε για την εικονική προσβολή του αεροδρομίου με 21 αεροσκάφη..... Αν δεν ήταν εικονική μετά την προσβολή αν κοίταγες από πάνω μάλλον θα έβλεπες Κίνα :a19:![]()
![]()
Σταρ όμως τα 4ης γενιάς Eurofihgter, Rafal και Grippen.... Τι να πει κανείς γι' αυτά.... Τα κάνουν όλα ΠΟΛΥ εύκολα όμως.... πρέπει να το δεις για να το καταλάβεις - πχ απότομη άνοδος από το Eurofighter - την μια στιγμή εδώ σε 0.5" δεν το βλέπεις. Μάλλον οι πιλότοι μας που δεν θα το πετάξουν στο άμεσο μέλλον έψελναν τα τροπάριά τους όταν το έβλεπαν![]()
11 ώρες στο πόδι..... Ήλιος και ζέστη ανυπόφορη..... Νερό καθόλου (2 καντίνες για 200.000 κόσμο)....
ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε συ νικο πως σου ξεφυγε η ικαρων εσενα![]()
:rotflmao:
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Δεν μου ξέφυγε ... Την απέρριψα ή μάλλον την κατέρριψαΑρχικά δημιουργήθηκε από GST
ρε συ νικο πως σου ξεφυγε η ικαρων εσενα![]()
:rotflmao:![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
παρά την ταλαιπωρία ήταν απλά καταπληκτικά....
περισσότερα εδώ
θέλω να πιστεύω ότι για τις μάπα φωτογραφίες φταίει η βιντεοκάμερα πουχω για να τραβάω (sony DCR-DVD403E) αλλά είπαμε... θέλω... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όλα τα λεφτά η προσγείωση του rafale και ο ιταλός σολίστας (στολάρισμα στον αέρα και σώσιμο....με την ευκολία που εγώ φτιάχνω μακαρονάδα...
)
[asxeto]γιατί ρε παιδιά έχετε απενεργοποιήσει το [img] tag;;;[/asxeto]
Fuck the universe.