ρε ο παρασκευοπουλος ηταν ο πιτσιρικας με το blade το 1000?
ρε ο παρασκευοπουλος ηταν ο πιτσιρικας με το blade το 1000?
Αnco και trooper - μην τα ψάχνετε πολύ τα ποστ σας...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
με ρ1 τον θυμαμαι .. ασπρο κοκκινο του 2007
ειχε κ τρεξει κ μισανο το παλικαρι
ε τωρα γιατι σβηνεις την απαντηση μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αnco και trooper - μην τα ψάχνετε πολύ τα ποστ σας...
Gia allo logo o ens kai gia allo o allos..o Psixogios einai 45 xronon kai trexei 15 xronia, logiko na stamathsei kapote...o allos einai pitsirikas, apla eixe 8ematakia...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Χάθηκε όντως....όπως και ο Ψυχογιός.
...ex 88 SS 600 GR
Ο Ψυχογιός έτρεξε στα 250 στον τελευταίο αγώνα της Τρίπολης.
Think faster than you ride
Κοριτσια, ρεκορ πιστας μετραει στον αγωνα κι οχι το 19.3 του σαββατου και το εχει πλεον ο βουλγαρος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
νταξει...19,3
19,4
19,5...τι λεμε...?
το τοπικ παντως ηταν απλα για να δουμε πως 2 οδηγοι ισαξιοι και τρελα γρηγοροι πετυχαινουν τον στοχο τους.
και νομιζω οτι και οι 2 ειναι εντυπωσιακοι!!!
ο ενας με την ηρεμια και την ομαλοτητα του και ο αλλος με την νευρικοτητα και τη τσιτα.
δεν χωραει καλο-κακο,σωστο-λαθος.δεν ειμαστε ικανοι να κρινουμε.απλα μενουμε με το στομα ανοιχτο και ελπιζουμε να βγουνε και πολλοι ακομα που θα μας συγκινησουν!!!!!
![]()
+649
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω ξέρω οτι τα ρεκόρ πίστας είναι όταν έχεις το χρονόμετρο της πίστας επάνω στη μοτοσικλέτα (σε επίσημη διοργάνωση).Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Κοριτσια, ρεκορ πιστας μετραει στον αγωνα κι οχι το 19.3 του σαββατου και το εχει πλεον ο βουλγαρος.
Το Σάββατο δηλαδή δεν συμπεριλαμβάνεται στον αγώνα, με κλήρωση τρέχουν την Κυριακή?
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Όχι Vourk, παντού ισχύει ότι το "ρεκόρ πίστας" είναι αυτό που καταγράφεται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ρεκόρ κατά τη διάρκεια των δοκιμών λέγεται ρεκόρ χρονομετρημένων ("qualifying record")... έτσι είναι και στα παγκόσμια πρωταθλήματα, προσπαθήστε να θυμηθείτε τι δείχνει στα motoGP, SBK κλπ στις διάφορες κάρτες που μας βγάζουν με τους χρόνους και τα αποτελέσματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Εγω ξέρω οτι τα ρεκόρ πίστας είναι όταν έχεις το χρονόμετρο της πίστας επάνω στη μοτοσικλέτα (σε επίσημη διοργάνωση).
Το Σάββατο δηλαδή δεν συμπεριλαμβάνεται στον αγώνα, με κλήρωση τρέχουν την Κυριακή?
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αλλο το ρεκορ αγωνα (καταγεγραμενο σε καποιον επισημο αγωνα)
Αλλο το ρεκορ πιστας (καταγεγραμενο σε καποια επισημη διοργανωση πχ αγωνα-δοκιμαστικα)
To αυτό!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Αλλο το ρεκορ αγωνα (καταγεγραμενο σε καποιον επισημο αγωνα)
Αλλο το ρεκορ πιστας (καταγεγραμενο σε καποια επισημη διοργανωση πχ αγωνα-δοκιμαστικα)![]()
Edit: Παράδειγμα στην πίστα του Mugello...
http://www.mugellocircuit.it/it/autodromo/record.html
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!