Foto foto....
Ηρθε η ωρα να περασουμε τον πλαστικοποιητη μας... Ο Σπυρος μου ειπε να μην το αφησω να στεγνωσει και να περασω κατευθειαν το χρωμα...Ο μαγαζατορας μου ειπε να το αφησω να στεγνωσει πρωτα...
Εγω του εριξα το πρωτο χερι και ειδα οτι στεγνωνε σχεδον αμεσως.Ετσι το περασα 3 στο συνολο ελαφρα χερια πλαστικοποιητη να ειμαι σιγουρος...![]()
Εδω τα πλαστικα μολις εχουν περαστει...
![]()
Αφου ριξουμε το πρωτο χερι χρωματος να αφηνουμε σε καποιο σημειο χωρις αερα και με καθαρο περιβαλλον να στεγνωσουν. Δεν θελουμε σκονες χωματα κλπ ,γτ θα κολλησουν πανω στο χρωμα και μετα κλαφταΓια αυτο και εγω τα εβαλα μεσα στο σπιτι...
![]()
Μετα απο κανενα 30 λεπτο περναμε το δευτερο χερι χρωματος... Τωρα φροντιζουμε να βαφτουν καλα και σε ολα τα σημεια τα πλαστικα μας... 3ο χερι δεν νομιζω οτι θα περασω...
Εδω το καπακι γραναζιου με το 2ο χερι χρωμα...
![]()
βλεπω camen...βλεπω ανακατασκευες - restoring...βλεπω ducati...
λεω ωχ...παει σκορπισε το ρημαδι...
μετα βλεπω την λεξη "βαψιμο"...
νταξει λεω...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Το 3ο χερι ειναι προεραιτικο...Εγω δεν θα περασω αλλο μιας και ηδη το αποτελεσμα με ικανοποιει ...![]()
Θελω σε αυτο το σημειο να σημειωσω οτι :ΤΟ ΦΤΙΑΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΑ ΣΠΡΕΙ. Προτιμηστε το και δεν θα χασετε...![]()
![]()
![]()
Τελος,ακομα μια φορα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σπυρο που με καθοδηγησες...![]()
![]()
![]()
![]()
Ξεχασα να αναφερω το κοστος των υλικων.
1)Φτιαχτο σπρει μαυρο ματ = 13Ε
2)Πλαστικοποιητης =13Ε
3)Γυαλοχαρτα της 3Μ =4Ε
ΣΥΝΟΛΟ 30Ε...
Τελιοτικες φωτο,μολις στεγνωσουν και τοποθετηθουν στο duc...![]()
Θα του τα παρουμε χοντρα σκεφτηκες μωρη κΙουφαλα ε?!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
βλεπω camen...βλεπω ανακατασκευες - restoring...βλεπω ducati...
λεω ωχ...παει σκορπισε το ρημαδι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()