Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Για ενημερώστε ενα άσχετο περί αναρτήσεων...

βρισκομαι ακριβως στην ιδια φαση , με ενα μηχανακι με περισσοτερες απιτησεις στο μπροστινο rmz 450 k8 και αποφασισα να τις αλλαξω μονος μου ... το 5αρακι λαδακι κανει 7-10 ευρω το μισολιτρο και οι τσιμουχες μου (γνησιες απο αντιπροσωπεια ) 70 ευρω μαζι με τις ξυστρες . τα μαστορια που λενε λιγα χρηματα , βαζουν τις ιδιες ξυστρες (δεν τρεχει και τιποτα αλλα θα σου ξαναζητησει συντομα παλι τσιμουχες ) και τσιμουχες απο εμποριο ...ΠΡΟΣΟΧH το οτι δεν θα τις παρει απο τον αντιπροσωπο δεν σημαινει οτι θα ειναι μαπα ... παιζει ακριβως οτι και με τα ρουλεμαν .... ξυστρες καινουργιες , δεν θα βρεις πουθενα εκτος απο τον αντιπροσωπο ... αν εχεις το manual και μια συριγγα (μεγαλη) δεν εχεις κανεναν αναγκγ ... λογικα ειναι μιας δεξαμενης (τα καλαμια σου ) και ειναι πανευκολο .... το δικο μου ειναι διπλου φυσιγγιου και παρολλα αυτα εχω ηδη αλλαξει τα λαδια μια φορα , καθαρισα τη τσιμουχα (μηπως ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΤΟ 70ΑΡΙ ) αλλα ... δεν το απεφυγα ... την Τριτη ξναλυνω .. αν θελεις οτιδηποτε βοηθεια στειλε πμ ....ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    δεν μπορω να σε βοηθησω τιμολογιακα,απλα θα σου πω τη δικη μου εμπειρια στο kawasaki zr7 που ειχα.αφου βαριομουν λοιπον εκεινο τον καιρο να ασχοληθω,πηγα στο k-shock και εβαλα ελατηρια wp και λαδια στο μπροστινο.δεν θα μιλησω για την τιμη αλλα για τον επαγγελματισμο τους.το μαγαζι ειναι κυριολεκτικα μια τρυπα.τι τρυπα ομως?ξεχειλισμενη και οχι απο τον λογο που ξεχειλωνουν συνηθως οι τρυπες,αλλα απο γνωση.διπλα στα δικα μου ταπεινα συμβατικα και χωρις ρυθμισεις μπροστινα, υπηρχαν πανακριβες αναρτησεις αγωνιστικων ομαδων.ε λοιπον με την ιδια προσοχη δουλευουν και τις δυο,γιατι ξερουν οτι κρεμεται η ζωη μας απο αυτο.ελπιζω να βοηθησα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    δεν μπορω να σε βοηθησω τιμολογιακα,απλα θα σου πω τη δικη μου εμπειρια στο kawasaki zr7 που ειχα.αφου βαριομουν λοιπον εκεινο τον καιρο να ασχοληθω,πηγα στο k-shock και εβαλα ελατηρια wp και λαδια στο μπροστινο.δεν θα μιλησω για την τιμη αλλα για τον επαγγελματισμο τους.το μαγαζι ειναι κυριολεκτικα μια τρυπα.τι τρυπα ομως?ξεχειλισμενη και οχι απο τον λογο που ξεχειλωνουν συνηθως οι τρυπες,αλλα απο γνωση.διπλα στα δικα μου ταπεινα συμβατικα και χωρις ρυθμισεις μπροστινα, υπηρχαν πανακριβες αναρτησεις αγωνιστικων ομαδων.ε λοιπον με την ιδια προσοχη δουλευουν και τις δυο,γιατι ξερουν οτι κρεμεται η ζωη μας απο αυτο.ελπιζω να βοηθησα
    αν θες μας λες κ τιμες κ που μπορουμε να βρουμε το παραπανω μαγαζι..

αξιζει να βαλουμε wp ελατηρια στα μπροστινα?εχεται δει αισθητη διαφορα???απο τιμες..??

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    www.k-shock.gr
    η τοποθετηση ελατηριων στα μπροστινα ειναι μια βελτιωση ουσιας και οχι φιγουρας.αξιζει καθε ευρο και μεταμορφωνει το μηχανακι.
    δεν θυμαμαι το κοστος...

Παλαιό μέλος
    ειναι απαραιτητο αν βαλουμε στα μπροστινα wp-να βαλουμε κ στο πισω..??

tsimouxes mprostinou 17 euro sto ebay sin metaforika
    kalo ladi mprostinou merikes markes...30 euro
    ke 30 euro ston kshock
    ke efiges

min ksexasis ena kalo xeri ksilo ston lakam pou sou ipe 200 euro an den mporis pes mou na pao ego na tou xoso tipota skampilia

ta tsoglania logo krisis roufane ema
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    αμα τους δωσεις και τα ρουλεμαν τιμονιου υπαρχει περιπτωση να στα αλλαξουν μιας και θα ειναι ηδη λυμενο το μπροστινο? Ή ζηταω πολλα;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν ξέρω ρε παιδιά... για να είμαι σίγουρος πάντως θα κάνω μια βόλτα αύριο απο το K-Shock και θα μάθω τι γίνεται ακριβώς όσον αφορά το μπροστινό του ΧΤΧ , τι δουλειά έχει και πόσο κοστίζει τελικά.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν ξέρω ρε παιδιά... για να είμαι σίγουρος πάντως θα κάνω μια βόλτα αύριο απο το K-Shock και θα μάθω τι γίνεται ακριβώς όσον αφορά το μπροστινό του ΧΤΧ , τι δουλειά έχει και πόσο κοστίζει τελικά.
    siga to mprostino
    edo tou pame apo ss anapoda mprostina ke na ta ksepetai
    8a kolisi ston soumie tou xtx
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Πας που πας...ρωτα κ για ομαδικο σερβις απο το φορουμ....μπροστινου-κ τι αλλαζει στην τιμη που δινει..

ωχ παναγίτσα.. μου ... λοιπόν,

Πηγαίνοντας απο το K-shock (τα παιδιά είναι ευγενικότατα εκεί... και με χαμόγελο πράγμα σπάνιο).

Ξύστρες για το ΧΤΧ (κανά 70αρι)
    Ελατήρια HYPERPRO(αφού θα κατέβει που θα κατέβει .. και είναι και λίγο πεσμένα) μαζί με λαδάκι κανά 150αρι.
    Τσιμούχες κανά 20αρι αν χρειαστεί μιας και τις βρήκε καλές.
    30 και η εργασία όπως γράφει και στο site...

Πάμε κανά 250αρι-300αρι... αν δεν βάλω ελατήρια έρχεται στο 130-150αρι.

Οπότε έχετε μια ιδέα... ρε την #@!#!@ ΥΑΜΑΗΑ... μα ενα 70αρι οι΄ξύστρες;;;...
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εγω θα σου προτεινα το K-SHOCK για οτι και αν αποφασισεις να κανεις , μιας και τα παιδια ειναι επαγγελματιες , κιοτι κανουν , θα το κανουν σωστα.

το 250 μαζί με hyperpro αξίζει !!!!

teneres... για αυτό πάω κατά 99% .. .αφού θα κατέβει που θα κατέβει το μπροστινό!!!

portishead.. εκεί ρώτησα, εκεί θα το πάω φίλε μου.

Τελικα ρωτησα.

Μαζι με το σερβις θα αλλαξω τα λαδακια στα καλαμια 10+10 + 60 εργασια

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2010, 10:58
  2. Για τσεκαρετε ενα site
    από gcrook στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2005, 06:29
  3. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks