βρισκομαι ακριβως στην ιδια φαση , με ενα μηχανακι με περισσοτερες απιτησεις στο μπροστινο rmz 450 k8 και αποφασισα να τις αλλαξω μονος μου ... το 5αρακι λαδακι κανει 7-10 ευρω το μισολιτρο και οι τσιμουχες μου (γνησιες απο αντιπροσωπεια ) 70 ευρω μαζι με τις ξυστρες . τα μαστορια που λενε λιγα χρηματα , βαζουν τις ιδιες ξυστρες (δεν τρεχει και τιποτα αλλα θα σου ξαναζητησει συντομα παλι τσιμουχες ) και τσιμουχες απο εμποριο ...ΠΡΟΣΟΧH το οτι δεν θα τις παρει απο τον αντιπροσωπο δεν σημαινει οτι θα ειναι μαπα ... παιζει ακριβως οτι και με τα ρουλεμαν .... ξυστρες καινουργιες , δεν θα βρεις πουθενα εκτος απο τον αντιπροσωπο ... αν εχεις το manual και μια συριγγα (μεγαλη) δεν εχεις κανεναν αναγκγ ... λογικα ειναι μιας δεξαμενης (τα καλαμια σου ) και ειναι πανευκολο .... το δικο μου ειναι διπλου φυσιγγιου και παρολλα αυτα εχω ηδη αλλαξει τα λαδια μια φορα , καθαρισα τη τσιμουχα (μηπως ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΤΟ 70ΑΡΙ ) αλλα ... δεν το απεφυγα ... την Τριτη ξναλυνω .. αν θελεις οτιδηποτε βοηθεια στειλε πμ ....ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ....