Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Aprilia rxv 550

Aprilia rxv 550

Το σκέφτομαι το συγκεκριμένο για μεταχειρισμένο, 06 μοντέλο έχω βρει.Το έχει κανείς σας?
    Τι πρέπει να προσέξω?Συντήρηση?
    1-2-τρίο! The hooligan is coming...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: Aprilia rxv 550

Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
    Το σκέφτομαι το συγκεκριμένο για μεταχειρισμένο, 06 μοντέλο έχω βρει.Το έχει κανείς σας?
    προς θεου ΟΧΙ!
    Τοσο προβλημα μαζεμενο σε ενα κινητηρα εχουμε να ακουσουμε απο τον καιρο των VF750.
    Αν η ελξη ειναι ακατανικητη παρε τουλαχιστον το 450.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Re: Aprilia rxv 550

ειχες πριν enduro? η το 1ο σου?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Re: Re: Aprilia rxv 550

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    ειχες πριν enduro? η το 1ο σου?
    To 1ο μου.
    Με το 450 είναι καλύτερα τα πράγματα τουλάχιστον?

Re: Re: Re: Aprilia rxv 550

To 1ο μου.
    φαινεται λιγοτερο μακρυα η εκρηξη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Re: Re: Re: Aprilia rxv 550

To 1ο μου.
    Δυσκολο μηχανάκι για αρχάριο και πολυ ακριβό σε συντήρηση...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    προτιμησε μοντελο απο 07 και πανω, εχουν διορθωθει πολυ, πιο πριν μπερδευαν νερα με λαδια και γινοταν της ποτανας μεσα στο μοτερ,

αλλα αυτο το μηχανακι για χωμα και αρχαριο;

εδω με το δικο μου που ειναι μονοκυλινδρο 426cc και μου μακραινουν τα χερια,

κανε πρωτα μια εντουραδα με καποιο αλλο και μετα σκεψου το
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

εχω οδηγηση στο χωμα 4.5αρι

πολύ παρα πολύ δυνατο , με βαρειά αίσθηση που σε κάνουν να σφίγγεσαι στο μηχανακι απο την τρομάρα.

αν θες γνωμη ενος κατοχου: http://forum.dirt-bike.gr/forum/view...st=0&sk=t&sd=a

ούπς τώρα ειδα πως ο ΓΙΩΡΓΟΣ το πουλάει... http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=105028

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Το εχει φιλος και ειναι τον περισσοτερο καιρο στην ραμπα του συνεργειου παρα στον δρομο (χωματοδρομο,μονοπατι,ρυακι κτλ).. Λενε οτι τα μοντελα απο 07 και μετα διορθωθηκαν σημαντικα..

Απιστευτα και τρομακτικα δυνατο μοτερ που σιγουρα θελει πειρα και φυσικη κατασταση γιατι σε "διαλυει" κυριολεκτικα για να το "πας" αλλα πολυ προβληματικο ειδικα αν ο "μαστορας" και ο προηγουμενος ιδιοκτητης εμεναν αποκλειστικα και μονο στα "απαραιτητα"...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    To 550 δεν μπορεί να οδηγηθεί στην άσφαλτο. Στο χώμα θα ΄χει πολύ πλάκα, αρκεί να μην το οδηγάς εσύ.

Τα προ 06 είχαν αρκετά προβλήματα. Διορθώθηκαν απ΄το 07 και μετά, αλλά η συντήρηση του είναι ιδιαίτερα απαιτητική.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα σας, πρέπει να το αποκλείσω το συγκεκριμένο...

Η αλήθεια είναι ότι και στην Aprilia που πήγα σήμερα, μου είπαν "Να ξέρεις, είναι ιδιαίτερο μηχανάκι,
    την ζημιά αργά ή γρήγορα θα στην βγάλει..."

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Η αλήθεια είναι ότι και στην Aprilia που πήγα σήμερα, μου είπαν "Να ξέρεις, είναι ιδιαίτερο μηχανάκι,

Το 550 κυρίως (και λιγότερο το 450) απαιτούν συντήρηση με ώρες λειτουργίας και δεν αναφέρομαι σε λαδάκια μπουζάκια.
    Η aprilia είχε στο μυαλό της κυρίως το supermotard με τα μηχανάκια αυτά, και λιγότερο το χώμα, απλά της προέκυψε ως πιθανή αγορά με την προσθήκη τροχών (και καλά).

Για αγωνιζόμενο σε SM είναι όπλα. Για ιδιώτη και κυρίως για χώμα ξέχνα ΣΙΓΟΥΡΑ το 550. Υπερβολικά δυνατό στην άσφαλτο, οπότε στο χώμα φαντάζεσαι....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ούπς τώρα ειδα πως ο ΓΙΩΡΓΟΣ το πουλάει... http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=105028
    οντως το πουλαω αλλα αυτο το κανω απο τοτε που το πηρα . οσο για την αξιοπιστια του πιστευω οτι ειναι σε καλυτερα επιππεδα απο τα υπολοιπα .στις 170 ωρες που το ανοιξαμε ητανε αψογο .το μονο προβλημα ειναι το βαρος του και ο ιδιαιτερος τροπος λειτουργιας .απλα με εβαλε στην πριζα και εδω και 3 μηνες κανω βαρη ,η συμβιωση μας εχει γινει αρκετα καλυτερη οσο πρηζομαι :rotflmao: .η αληθεια ειναι οτι βαθια μεσα μου γουσταρω αυτη τη δυναμη και το πως την μεταφερει ασε που την ηλεκτρονικη την εχω μονιμα στην ψηλη σκαλα
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

καλο ειναι για 1ο μηχανακι να το αποφυγεις ,οσο για την απριλια εγω οταν θελω να ρωτησω κατι για τη μηχανη περισσοτερα θα ξερει να μου πει ο αντωνης (ολντμαν) παρα η αντιπροσωπεια .να ξερεις οτι σε αντιθεση με αυτα που γραφω εγω οι περισοτεροι φοβουνται να γραψουν για τα προβληματα των μοτο τους με συνεπεια να μην εχεις καθαρη εικονα .για μενα το καλυτερο μηχανακι αν θες πραγματικη αξιοπιστια και για πρωτο μηχανακι ειναι το yamaha wrf250 05 και πανω .ασε που θα γυριζεις απο βολτα και θα εισαι σαν να μην βγηκες καν:rotflmao:
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aprilia RXV 2008
    από byron στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2007, 16:27
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 18:11
  3. Aprilia RSV 550
    από byron στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7