Έχω καλή από συγγενή, ευχαριστώ σε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Να στειλω?
![]()
Άνε θες να σου πω πως να σιάξεις ρακόμελο να γουστάρεις.
Γη κατέεις;
Έχω καλή από συγγενή, ευχαριστώ σε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Να στειλω?
![]()
Γη κατέεις;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
... αρμένικη βίζιτα.![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
οτι θα ερθουν και θα μεινουν για μεγαλο διαστημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()
Θα μασε σκίσουνε το βαρέλι με την τσικουδιά οι ξενομπάτες, διάλε την κεφαλή τονε!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
οτι θα ερθουν και θα μεινουν για μεγαλο διαστημα.
![]()
Πλακιτσα εκανε αδελφε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έχω καλή από συγγενή, ευχαριστώ σε.
Γη κατέεις;
Μια φορα παλεψα με ρακι και εχασα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Θα μασε σκίσουνε το βαρέλι με την τσικουδιά οι ξενομπάτες, διάλε την κεφαλή τονε!
![]()
Ναι καλα, τη δικη μας τη τσικουδια θα περιμενανε για να φτιαχτουνε...ρε θα εχουν αυτοι πραμα που θα σαλευει μιλαμε...θα βλεπεις πρασινα ανθρωπακια!
Accipere quam facere praestat injuriam
Με τοσα εκατομμυρια των εκατομμυριων εγω θα εφερνα τον ιδιο τον ΕΤ για συνεντευξη...
[(Άλλοι κάνουν σπαμ στα δικά τους θρεντ, ε εγώ μου κάνω παράθεση. Υπάρχει κανα ζόριΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Βρε όργια (με όλο το θάρρος), αυτό που ανακοινώθηκε ουσιαστικά, είναι ότι μπορεί να υπάρχει ζωή
οπουδήποτε, με οποιοδήποτε συνδυασμό δομικών υλικών στο DNA.
Άρα οπουδήποτε, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Αν δηλαδή υπήρχε μια πιθανότητα για εξωγήινη ζωή, τώρα υπάρχουν 1.000.000.
Ου να μου χαθήτε αδαείς...
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν, επειδή είστε, πως να το πω, "αντιεπιστημονικοί" (αθάνατε Θου Βου...) θα προσπαθήσω να καλύψω - απαντήσω εκ μέρους του φίλτατου
Εχετλαίου και να αναλύσω λιγάκι μόνο τα παραπάνω λεγόμενά μου.
1. Μάνι μάνι, οι ιοί δεν λειτουργούν με δικό τους DNA, αλλά και μόνο με RNA
http://en.wikipedia.org/wiki/Introduction_to_viruses
2. Οι πρώτες βασικές μορφές ζωής, μπορεί να ήταν πάρα πολύ απλούστερες από τις σημερινές
Ίσως δεν χρειάζονταν DNA, αμινοξέα, πρωτείνες.
Μόνο κάποια κριτήρια χρειάζονται, π.χ :
α. Δυνατοτητα να παράγουν υδρογονάνθρακες με το ηλιακό φως.
β. Δυνατότητα να δημιουργούν δικά τους αντίγραφα καταναλώνοντας υδρογονάνθρακες.
γ. Δυνατότητα για μεταλάξεις κάπου κάπου.
3. Όλα βασίζονται στον ορισμό του τι είναι ζωή. Αυτός, έχει αλλάξει κατά καιρούς, με βασικό μόνο κανόνα
την αυτόνομη αναπαραγωγή.
Η ανακοίνωση χθες, όσο κι αν ήταν "απλώς" για ένα γήινο βακτηρίδιο, αφορά ένα εντελώς διαφορετικό οικοσύστημα
στο πλανήτη. Ουσιαστικά λοιπόν είναι εξωγήινο.
Αν επεκτείνουμε λιγάκι το Νο 2, διαπιστώνουμε ότι μόνο βασιζόμενοι σε μορφές ζωής με DNA έχουμε μια πολυπληθή
γκάμα δυνατοτήτων ύπαρξης ζωής και αλλού στο σύμπαν.
(Ο Στήβεν λέει κάπου ότι οι συνθήκες που απαιτούνται
για την δημιουργία ζωής, είναι μικρής πιθανότητας γεγονός. Στο σύμπαν όμως, υπάρχει όλος ο χωροχρόνος ώστε
στατιστικά να συμβεί σε αρκετά σημεία. Χαρακτηριστικά: "Είναι σαν τη λοταρία. Στατιστικά οι πιθανότητες είναι
απειροελάχιστες. Όμως, κάθε μερικές κληρώσεις, όλο και κάποιος πιάνει το τζακ-ποτ").
Το σημαντικό όμως στη χθεσινή ανακοίνωση είναι ότι όλα αυτά πλέον δεν αποτελούν μια θεωρία.
Βρέθηκε το βακτήριο. Υπάρχει απόδειξη πλέον. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Καλημέρα σας.
![]()
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσοτεροι ιοί έχουν δικό τους DNA όπως και τις αντίστοιχες πολυμεράσες.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
1. Μάνι μάνι, οι ιοί δεν λειτουργούν με δικό τους DNA,
![]()
Βέβαια, αλλά όχι όλοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσοτεροι ιοί έχουν δικό τους DNA όπως και τις αντίστοιχες πολυμεράσες.
![]()
Ειδικα αυτό με τον Alf....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και που είσαι ακόμη!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Βέβαια, αλλά όχι όλοι...
Κανείς (έστω, τέλος πάντων) δεν γνωρίζει ίντα ιός ζει ή δε ζει και σε ίντα κατάσταση είναι βαθιά στους παγετώνες της ανταρκτικής, βαθιά στην άβυσσο του Ειρηνικού, βαθιά στην κόλαση των ηφαιστείων, ψηλά στο Έβερεστ, βαθιά στις Μπλε τρύπες των Μπόνείρ, κτλ.
Όσο ψάχνει κανείς (και τον αφήνουν να διαβάσει αυτά που τους αφήνουν ν δημοσιεύσουν) μαθαίνει...
Να μη σου πω εγώ προσωπικά ίντα κωλογονίδια είχα βρει και ίντα τα κάνανε!
![]()
Που να δεις ΜΕΣΑ μας ίντα ζει!Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
τεληκα ζουν η οχι αναμεσα μας;
![]()
![]()
![]()
![]()