Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: g@@@w την δημοτικη αστυνομια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8

g@@@w την δημοτικη αστυνομια

μενω στον πυργο και χτες το πρωι παω κεντρο ατην τραπεζα και παρκαρω μπροστα στο μαγαζι τη; μητερας μου δλδ δεν εμποδιζα καποιν επαγγελματια και δηπλα σε ενα δεντρακι δλδ δεν εμποδιζα ουτε τους περαστικους.
    ερχεται τωρα μια κ....λα της δημοτικης ξερετε με την μεγαλη εκπαιδευση και μου λεει κατεβασερην δεν επιτρεπετε, της λεω εβγενικα ειναι καινουργια και δεν θελω να μου την γρατζουνησουν η ακομα χειροτερα να μου την ριξουν αυτη τηποτα, κοιραω μπροστα δυο παπακια πανω στο πεζοδρομιο [το ενα του καφετζη που περνει καθε πρωιι καφε] απεναντι αλλα τρια που δεν τα εχω δει και πορε στον δρομο [μενω στον ιδιο δρομο και σημιωτεον το αμαξι μου το εχουν βαθουλωσει παντου απο την κουλαμαρα τον περισοτερων]
    τσαντιζωμαι και εγω αλλα δεν την βριζω κατεβαζω την μηχανη απο το πεζοδρομιο και την βαζω παραληλα μεταξη δυο αυτοκινητων ωστε να κληνω μια θεση πεντε μετρων για να μην μπωρουν να παρκρουν δεν μου λεει τηποτα [δυστυχως] και φευγει

τα εγραψα και ξεθυμανα με την κ....λα πρωι πρωι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz
    Tι μηχανή είναι και την προσέχεις "σαν τα μάτια σου"?

Ήσουν ή όχι παράνομος;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ήσουν ή όχι παράνομος;

εγω δεν ειπα ορι δεν ημουν αλλα ο νομος ισχυει για ολους οχι επειδη τους γνωριζει τους αλλους δεν τρεχει μια εμενα αυτο με ενοχλησε

Ήσουν ή όχι παράνομος;
    Για δεδομενα της ελλαδας νομιζω οτι ηταν απολυτα νομιμος...Παρανομο στην ελλαδα που ανεβασε την μηχανη στο πεζοδρομιο οταν ακομη και τα πεζοδρομια και οι δρομοι και τα σπιτια ειναι παρανομα δεν το βλεπω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
    Tι μηχανή είναι και την προσέχεις "σαν τα μάτια σου"?
    ρε συ δεν ειναι τηποτα σπουδαιο (yamaha xj6) αλλα οπως ειπα κανα πενταμηνο την εχω και δεν εχει περασει η καψα ακομα

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Aπό την στιγμή που έκανε την δουλειά της, και μπορούσες και αλλού να έχεις οπτικη επαφή με την μηχανη σου, μια χαρά έκανε.
    Το οτι δεν έκανε το ίδιο και με τα άλλα μηχανακια, αφορα άλλο θέμα, και μπορεις ακόμα και να καλέσεις την δημοτικη αστυνομια της περιοχης σου για να διαμαρτυρηθείς.

Προτιμότερο βεβαια αυτο που σου έκανε, παρα να σε αφηνε να την βαλεις, και μετά να σου έκοβε κληση, οπως πιθανοτατα έκανε με τους άλλους

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Ήσουν ή όχι παράνομος;

:a47: ain't we all ....AIN'T WE ALL....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	88580868.jpg 
Προβολές:	1531 
Μέγεθος:	64,7 KB 
ID:	218828
    Accipere quam facere praestat injuriam

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Aπό την στιγμή που έκανε την δουλειά της, και μπορούσες και αλλού να έχεις οπτικη επαφή με την μηχανη σου, μια χαρά έκανε.
    Το οτι δεν έκανε το ίδιο και με τα άλλα μηχανακια, αφορα άλλο θέμα, και μπορεις ακόμα και να καλέσεις την δημοτικη αστυνομια της περιοχης σου για να διαμαρτυρηθείς.

Προτιμότερο βεβαια αυτο που σου έκανε, παρα να σε αφηνε να την βαλεις, και μετά να σου έκοβε κληση, οπως πιθανοτατα έκανε με τους άλλους

[/QUOTE

επειδη μενω εκει και τους ξερω ουτε κληση τους εκοψε ουτε τους εχει κανει πορε παρατηρηση εδω στο πεζοδρομιο μπροστα στο δημαρχιο ειναι γςματο μηχανακια

Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    εγω δεν ειπα ορι δεν ημουν αλλα ο νομος ισχυει για ολους
    Φυσικά και (πρέπει να) ισχύει για όλους.
    Αλλά ας κάνουμε την αρχή από τον κοντινότερο σε εμάς, τον εαυτό μας.
    Έτσι, ίσως, κάποτε, να αλλάξει και κάτι σε αυτό τον τόπο.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Στιγμές Εθνικής Υπερηφάνιας !

Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τουλαχιστον ηταν καλη η δημοτικοαστυνομιτζου;

Μια που ειχα πετυχει στη Διονυσιου Αεροπαγιτου παντως, ηταν εξαιρετικη, λιγη σημασια εδωσα σε αυτα που μου ειπε, αλλα συμφωνησα και συμορφωθηκα 110%

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τουλαχιστον ηταν καλη η δημοτικοαστυνομιτζου
    Τι κοπέλι είσαι συ μωρέ αφερφέ μου!
    :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    ρε συ δεν ειναι τηποτα σπουδαιο (yamaha xj6) αλλα οπως ειπα κανα πενταμηνο την εχω και δεν εχει περασει η καψα ακομα
    ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ε οχι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δημοτική Αστυνομία
    από Sotirios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2008, 21:34
  2. Δημοτική Αστυνομία
    από super_toto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16