Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Μήπως τελικά είναι "άσχημα"??????

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Μήπως τελικά είναι "άσχημα"??????

Το μοτό τον τελευταίο καιρό έχει "πέσει" τόσες πολλές φορές, που αν ήταν αναβάτης σε πίστα, θα είχε γίνει τουλάχιστον κομμάτια.

Με κίνδυνο να επαναλαμβάνω αυτά που και άλλοι κατά καιρούς έχουν πει, απλά θα ήθελα να ξέρετε ότι κι εγώ ευχαρίστως διατίθεμαι να συνεισφέρω όπου και όπως μπορώ στην διατήρηση ζωντανής αυτής της κοινότητας. Με τις λίγες γνώσεις που έχω ίσως και με οικονομική προσφορά, θέτω τον vaska στην διάθεση του moto forum, για να σταματήσουν επιτέλους οι πτώσεις και να συνεχίσει να υπάρχει η ντόπα μας που ακούει στ' όνομα ΜΟΤΟ.

Όταν και όποτε καθίσετε (οι λαμβάνοντας αποφάσεις) και αποφασίσετε να προβείτε σε αλλαγές, απλά ενημερώστε κι εμένα και θα βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Άντε γιατί μας αναγκάζετε να γυρίζουμε από εδώ κι από κει σαν τους άστεγους.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Κι εγω μαζι του. (αν μου το επιτρεπει βεβαια...)
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Μην του κανουμε κατευθειαν τα Σαραντα μονο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    μωρε οσο πεφτει το μοτο εγω κανω δουλειες. τακτοποιω το σπιτι μου σιδερωνω ρουχα σφουγαριζω κοβω το γκαζον κλαδευω τα δεντρα πλενω το μηχανακι και διαφορα. καλυτερα να πεφτει μια στο τοσο για να κανω δουλειες:rotflmao: :rotflmao:

Ρε συ Βασκα, καλο χρυσο και αγιο το μοτο αλλα δε θα τα βαφουμε και μαυρα οταν πεφτει. Μην τρελαινεσαι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
    μωρε οσο πεφτει το μοτο εγω κανω δουλειες. τακτοποιω το σπιτι μου σιδερωνω ρουχα σφουγαριζω κοβω το γκαζον κλαδευω τα δεντρα πλενω το μηχανακι και διαφορα. καλυτερα να πεφτει μια στο τοσο για να κανω δουλειες:rotflmao: :rotflmao:

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

λιγο λιγο όλοι μπορούμε να συναιρέσουμε καπως πιστεύω!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθειά σου Βασκα .

Συλογικά και με κοινό στόχο ο οποίος θα πηγάζει από την ανάγκη μας για ιντερνρτική κοινονικότητα-κοινονοκοποίηση στα πλάισια πάντα του πργαματικού , προσπαθόντας παράλληλα να δώσουμε ένα καίριο πλήγμα σε μεμονωμένα φαινόμενα που παρατηρούνται από τυχάρπαστους δήθεν βελτιωτές και των αυλικών αυτών , να αδράξουν την ευκαιρία και που δρούν παράλληλα της κίνησης αυτής.

Επίσης θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφερθεί και το γεγονός της αδυναμίας της κοινότητας να ανταπεξέλθει στον όγκο των δεδομένων ο οποίος προκύπτει από την αλόγιστη χρήση και σπατάλη πολύτιμων ΚΒ από ασυνείδητους χρήστες που τόσα χρόνια δρούσαν εγωκεντρικά και ετσιθελικά βασιζόμενοι στο απειροβλητο της οικογενειοκρατίας .

Θα πρέπει να ληφθούν σκληρά και σε πολλές περιπτώσεις αντιλαικά μέτρα ώστε σε βάθος χρόνου να αποκατασταθεί η σταθερότητα και να επανάλθει η κατάσταση στο φυσιολογικό .
    Ας σκεφτούν λοιπόν οι αρμόδιοι μία ανάλογη τροπολογία , να τεθεί σε ψηφοφορία ,ώστε τα μέτρα που θα ληφθούν να χαιρετίζονται στο σύνολό τους από την κοινότητα .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε συ Βασκα, καλο χρυσο και αγιο το μοτο αλλα δε θα τα βαφουμε και μαυρα οταν πεφτει. Μην τρελαινεσαι
    Εσυ τι κανεις οταν πεφτει φοβαμαι να ρωτησω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Εσυ τι κανεις οταν πεφτει φοβαμαι να ρωτησω
    Eίσαι τελείως κοπέλι ρπστμ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

Re: Μήπως τελικά είναι "άσχημα"??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ...
    Όταν και όποτε καθίσετε (οι λαμβάνοντας αποφάσεις) και αποφασίσετε να προβείτε σε αλλαγές, απλά ενημερώστε κι εμένα και θα βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Άντε γιατί μας αναγκάζετε να γυρίζουμε από εδώ κι από κει σαν τους άστεγους.

+1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ηλία μου δεν τρελαίνομαι για κανέναν λόγο. Απλά λέω ότι αν μπορώ να βοηθήσω να λειτουργήσει καλύτερα κάτι που όταν δουλεύει νιώθω όμορφα, γελάω,πειράζω φίλους, κανονίζω βόλτες (και ποτέ δεν πάω), θα το κάνω.
    Αυτό μόνον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios

Συλογικά και με κοινό στόχο ο οποίος θα πηγάζει από την ανάγκη μας για ιντερνρτική κοινονικότητα-κοινονοκοποίηση στα πλάισια πάντα του πργαματικού , προσπαθόντας παράλληλα να δώσουμε ένα καίριο πλήγμα σε μεμονωμένα φαινόμενα που παρατηρούνται από τυχάρπαστους δήθεν βελτιωτές και των αυλικών αυτών , να αδράξουν την ευκαιρία και που δρούν παράλληλα της κίνησης αυτής.

Επίσης θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφερθεί και το γεγονός της αδυναμίας της κοινότητας να ανταπεξέλθει στον όγκο των δεδομένων ο οποίος προκύπτει από την αλόγιστη χρήση και σπατάλη πολύτιμων ΚΒ από ασυνείδητους χρήστες που τόσα χρόνια δρούσαν εγωκεντρικά και ετσιθελικά βασιζόμενοι στο απειροβλητο της οικογενειοκρατίας .

Θα πρέπει να ληφθούν σκληρά και σε πολλές περιπτώσεις αντιλαικά μέτρα ώστε σε βάθος χρόνου να αποκατασταθεί η σταθερότητα και να επανάλθει η κατάσταση στο φυσιολογικό .
    Ας σκεφτούν λοιπόν οι αρμόδιοι μία ανάλογη τροπολογία , να τεθεί σε ψηφοφορία ,ώστε τα μέτρα που θα ληφθούν να χαιρετίζονται στο σύνολό τους από την κοινότητα .

Αν τελικά καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις σου βγάζω το καπέλο. Προσπάθησα να σε παρακολουθήσω αλλά θέλω ανωτέρου επιπέδου γνώσεις.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios

Βόλτα από Μυλοπόταμο;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    λιγο λιγο όλοι μπορούμε να συναιρέσουμε καπως πιστεύω!

Τι να κάνουμε;
    safety doesn't happen by accident

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μήπως τελικά είμαι άρρωστος ?
    από S705 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2008, 22:33
  2. Τελικά είναι ευτυχία και χαρά;
    από alximistis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2007, 13:10