Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 125

Θέμα: Σάββατο 17/9 - Πεντέλη

Νέο μέλος Το avatar του/της Washer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ......................ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ........................................................

ΚΑΛΗ Η ΡΙΤΣΩΝΑ, ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΝΑΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΖΕΥΩ ΧΟΡΤΑ.

ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ...............ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.

ΑΥΤΑ!
    H ritswna prosferei af8ono drifting gia exaskhsh se
    poly xamhles taxythtes kai me kalh oratothta stis perissoteres strofes. Einai poly texnikh diadromh kai ma8aineis polla pragmata.

Bebaia prepei na meneis aysthra dexia se olh th diadromh, merika autokinhta mpainoun sto anti8eto stis fourketes. 8elei kalo control sto gazi gia na mhn xaseis to pisw stis strofes. Se kamia periptwsh den anoigeis.

Dialegeis kai pairneis.

Washer
    CBR 600

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    μια χαρά!!!
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Washer
    Na merika akomh kommatia...

1. Kontra den exw kanei pote, kai oute skopeuw na kanw, entos h ektos pistas, an ayto egine katanohto.
    2. Apla h8ela na tonisw oti paizei tromaktika megalo rolo poses fores exeis kanei mia diadromh. Sth Ritswna exw ma8ei na odhgw to CBR (oso to exw ma8ei telos pantwn), afou exw anebokatebei 100+ fores, opote nio8w poly pio aneta apo thn Pentelh.

Washer
    CBR 600
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ 2-3 ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΠΑΡΕΑ.
    Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ-FZR1000EXUP ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ , ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΤΛ ΚΤΛ.
    ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Washer
    H ritswna prosferei af8ono drifting gia exaskhsh se
    poly xamhles taxythtes kai me kalh oratothta stis perissoteres strofes. Einai poly texnikh diadromh kai ma8aineis polla pragmata.

Bebaia prepei na meneis aysthra dexia se olh th diadromh, merika autokinhta mpainoun sto anti8eto stis fourketes. 8elei kalo control sto gazi gia na mhn xaseis to pisw stis strofes. Se kamia periptwsh den anoigeis.

Dialegeis kai pairneis.

Washer
    CBR 600
    Βρε, ο Ζαφείρης με το CBR είσαι??? Ρε εγώ νόμιζα ήταν κάποιος άσχετος με το φόρουμ που είδε τα μηνύματα και έριξε πρόκληση για κοντρίτσα..........

Ισχύουν αυτά που είπαν τα παιδιά, ο Κυριάκος όπως και πολλοί εδώ μέσα αστειευόμενος τα έγραψε όλα..... Δεν μας τη λέει ή κάτι τέτοιο.

Και δεν θα μπορούσε και να μας τη λέει καθώς εκεί πάμε μόνο για να χαρούμε λίγο οδήγηση, να κάνουμε χαβαλέ και να βελτιωθούμε και όσο γίνεται. Δεν υπάρχει καν η λέξη κόντρα ή κάτι παρόμοιο ανάμεσα μας εκεί.

Οπότε be cool

Θυμάμαι που μου έλεγες ότι θα προτιμούσες να γλιστράει λίγο για να μπορείς να κάνεις drift αλλά να σου πω την αλήθεια εγώ προτιμάω το εντελώς αντίθετο..... Δεν ήρθες και στον καφέ ρε γμτ μετά να τα πούμε, κάπου μας την έκανες και (τουλάχιστον εγώ) δεν κατάλαβα πότε......

Επίσης κάτι ακόμα........... ΠΑΛΙ ξέχασα τις ασυμπίεστες φωτό σπίτι για να τις ανεβάσω μέσω rapidshare............................

Για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει το url είναι http://rapidshare.de/ . Μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι 50 mega ανα αρχείο. Κάνετε browse, μετά κλικ στο upload, περιμένετε να ανέβει (προσοχή, ΜΗΝ κάνετε refresh τη σελίδα ή back κτλ, θα σας κόψει το upload!) και μόλις τελειώσει σας δίνει ένα link. Ποστάρετε αυτό το link και εμείς κατεβάζουμε!

Κυριάκος ακούει? Pleeeeeeeeeaaaaaaase upload τις φωτό να τις έχουμε και ασυμπίεστες, τουλάχιστον τις δικές μου...

Νομίζω μου το είχε ζητήσει και ο Γιώργος-gmakris το link ε?

Νέο μέλος
    prepei na htan poly kala to savato apo oti vlepw kai stis foto krima pou den irtha

paizei na kanonisoume gia to epomeno s/k ?
    Vasilis

Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
    prepei na htan poly kala to savato apo oti vlepw kai stis foto krima pou den irtha

paizei na kanonisoume gia to epomeno s/k ?
    Βεβαίως και παίζει...

Η μόνη περίπτωση να μην πάμε (τουλάχιστον εγώ) είναι αν παίξει Ναύπακτος..... Τι λετε και οι υπόλοιποι?

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Βεβαίως και παίζει...

Η μόνη περίπτωση να μην πάμε (τουλάχιστον εγώ) είναι αν παίξει Ναύπακτος..... Τι λετε και οι υπόλοιποι?
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ TOY SBS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΤΑ .

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΥ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ TOY SBS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΤΑ .

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΥ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
    Οκ Σταύρο, τώρα για ποστ για το Σάββατο για Πεντέλη δε ξέρω, έχουμε χρόνο ακόμα αλλά ας ανοίξει και κάποιος άλλος. Εγώ (και οι συνήθεις ύποπτοι φαντάζομαι που θα ειδοποιηθούν και με pm αν δεν υπάρξει ποστ) θα είμαστε Σάββατο Πεντέλη αν δεν προκύψει άλλη βόλτα.

Νέο μέλος Το avatar του/της Washer

Pentelh

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Οκ Σταύρο, τώρα για ποστ για το Σάββατο για Πεντέλη δε ξέρω, έχουμε χρόνο ακόμα αλλά ας ανοίξει και κάποιος άλλος. Εγώ (και οι συνήθεις ύποπτοι φαντάζομαι που θα ειδοποιηθούν και με pm αν δεν υπάρξει ποστ) θα είμαστε Σάββατο Πεντέλη αν δεν προκύψει άλλη βόλτα.
    Kai egw mesa eimai gia Pentelh to Sabbato ama kanonistei.
    To prohgoumeno htan kalh fash.

Washer
    CBR 600

P.S.: Se kamia periptwsh den ta phra me ton Kuriako, kai egw asteiebomenos eipa na pame Ritswna. Den yparxei xeirotero pragma na prokaleseis kapoion kai meta na ginei kamia strabh, to exw dei polles fores sthn pista me allous.

.
    Kαι εγω μεσα με βλεπω για Σαββατο, ελπιζω να εχουμε καλο καιρο......

(Πεμπτη & Παρασκευη αναφερει καταιγιδα)

Παιδιά ενημερωτικά, με τον Loudoviko (Θοδωρή) θα πάμε και σήμερα το απόγευμα (Τρίτη).

Αν θέλετε θα μας βρείτε εκεί

Νέο μέλος
    stako gia ti wra lete ?
    egw den ime ntimenos opote apla mporei na perasw kai na paw ena panw katw giati thelw na dw 2-3 pragmata sto mixanaki
    Vasilis

Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
    stako gia ti wra lete ?
    egw den ime ntimenos opote apla mporei na perasw kai na paw ena panw katw giati thelw na dw 2-3 pragmata sto mixanaki
    Κατά τις 6:20 εγώ, δεν προλαβαίνω νωρίτερα, ο Θοδωρής θα δούμε, ίσως ανέβουμε μαζί αλλά ίσως και να ανέβει και να τον βρω εκεί, θα το κανονίσουμε σε λίγο.

Νέο μέλος
    ok egw kata tis 6:00 tha ime malon ekei
    mazi me to paidi me to vstrom pou
    htan kai to savato
    opote malon tha vrethoume
    Vasilis

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΑΒΒΑΤΟ 17/01/2009
    από ftsmf στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2009, 16:35