Σελίδα 33 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2328293031323334353637384383 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε βλέπω κοπελιά κάθε πρωί στο parking με το Ζ750 να φτάνεις μετά βιας στις μύτες των ποδιών σου όταν το καβαλάς. Επίσης σε βλέπω να ζορίζεσαι στο κουμαντάρισμα και όλο να σου σβήνει όταν πας να βγεις από το parking. Τους τελευταίους 2 μήνες τουλάχιστον... Μήπως να προτιμήσεις κάτι μικρότερο γιατί αφενός είναι το λιγότερο αστείο να βλέπεις κάποιον να χοροπηδάει στις μύτες των ποδιών του εν στασει και το μηχανάκι είναι λες και κάνει τραμπάλα σε παιδική χαρά και αφετέρου όπως προείπα σε δυσκολεύει;

Υ.Γ. Επίσης όταν βγαίνουμε από το Moto room σταματάμε και κοιταμε δεξια/αριστερα και δεν βγαίνουμε αέρα πατέρα, για την περίπτωση που ανεβαίνει κάποιος με κουτί από τον κάτω όροφο ή κατεβαίνει από την είσοδο και υπάρχει κίνδυνος να μας πάρει παραμάζωμα. Όπως επίσης που παραλίγο να με θερίσεις προχθες ενώ κατέβαινα πεζός πρός το moto room
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Σας είδα χθες αγέλη του "freeday", να πηγαίνετε κλασσικά όπως να ναι, να μην μπορείτε να βγάλετε τη διαδρομή και να αγκομαχάτε και παράλληλα να μου χαλάτε τη βραδυνή μου βόλτα στο πιστάκι Πολιτεία-Πεντέλη (Ξενίας-Τενέδου). Μα καλά από τις ερημιές και τα άγρια σκοτάδια βρήκατε να πάτε;

"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σε ειδα... καπνιζες σας φουγαρο και τραγουδαγες Καββαδια σε ενα μπαρακι για περιθωριακούς... η ωρα ειχε παει 2¨30 και ζαχαρωνες χαρλεα με τατου και μπυροκοιλια σαν πλατεια στη μπαρα απεναντι σου... δε λεω ποιος εισαι ... εν καιρο
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Sε ειδα moto.gr να "ανεβαινεις" ξανα!
    Keep spamming!!!:a13:

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σε ειδα κυριακη βραδυ (νομιζω )
    να βγαινουμε μαζι απο αττικη οδο στην εξοδο 6 -λ.φυλης-
    και να σε παρακολουθω μεχρι τον αγιο τρυφωνα (σχεδον) και ας μην ειναι ο δρομος μου..

για να ζαχαρωνω το μοτορι σου

moto morini granpasso

να το χαιρεσαι "φιλε μου"

ειναι σκετη κ@υλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    [...]Υ.Γ. Επίσης όταν βγαίνουμε από το Moto room σταματάμε και κοιταμε δεξια/αριστερα και δεν βγαίνουμε αέρα πατέρα, για την περίπτωση που ανεβαίνει κάποιος με κουτί από τον κάτω όροφο ή κατεβαίνει από την είσοδο και υπάρχει κίνδυνος να μας πάρει παραμάζωμα. Όπως επίσης που παραλίγο να με θερίσεις προχθες ενώ κατέβαινα πεζός πρός το moto room
    Γιατι δεν της τα λες αλλα τα γραφεις εδω;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Σε ειδα με το triumph το streetαδικο. Φιμε ζελατινα να τρομαζεις τον γερο, να σε λεει ηλιθιο και να κατεβαινεις να κανεις το μαγκα. Αν εχει συμβει κατι εχω τον αριθμο σου. Ντρεπομαι που εισαι μηχανοβιος. Ντρεπομαι για σενα ρε ξεφτιλα!
    mustili

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Λοιπόν την Κυριακή που γυρνούσαμε από το Ταίναρο εγώ και ο bonepeeler ειδαμε σε ένα χωριό τον σωσία του Tropea ( ρε ολόιδιος ήταν ) με ένα Mazda MX5 να μας κάνει μο@νι καλλιγραφία επειδή ο βλάκας πλακώθηκε στα κωλοπάντιλα σε ένα σημείο του δρόμου που είχε πολύ χώμα!!!!

Μόλις όμως με είδες να σε χειροκροτώ ειρωνικά κατέβασες παράθυρο και μου λες δεν το έκανες επίτηδες...

Να σου θυμίσω τότε πως υπάρχει και το anti-κωλοπαντιλίκι
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Σε είδα έχθές το πρωί, να ήσουν πίτα μπροστά στο γκαράζ μου....

Και όταν λέμε πίτα, εννοώ ΦΟΥΛ λιώμα ένα με το πλακάκι...

Τι διάολο να σε κάνω, τέτοια ώρα που σε είδα, όταν θα έπρεπε σε μισή ώρα να ήμουν Ψυχικό, για το ραντεβού μου...??? (^%$$$&^$...!!! Φοκιν σιατ.

Σε σκούντηξα με την μπότα κ συνέχισα τα μπινελίκια.

Κοίταξα δίπλα το CB, τόβαλα μπροστά, πήγα στην δουλειά μου, ξαναγύρισα αργότερα κ σε πήγα οδηγώντας στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ και έφαγες το κορδονάκι σου.

Μύγα μίσω, πρωινιάτικα, τις μπετόβεργες στον δρόμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    σε ειδα... καπνιζες σας φουγαρο και τραγουδαγες Καββαδια σε ενα μπαρακι για περιθωριακούς... η ωρα ειχε παει 2¨30 και ζαχαρωνες χαρλεα με τατου και μπυροκοιλια σαν πλατεια στη μπαρα απεναντι σου... δε λεω ποιος εισαι ... εν καιρο

Gay Alert !!!

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Σε είδα ρε θείο χθες σ'ένα φανάρι και κόντεψα να χεστώ απ'τα γέλια...το αυτοκόλλητο απ΄τη ζελατίνα στο κράνος το βγάζουμε...μετά από 2-3 χρόνια! Εκτός αν θες να πουλήσεις το nova για καινούριο:rotflmao:
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
    Σε είδα ρε θείο χθες σ'ένα φανάρι και κόντεψα να χεστώ απ'τα γέλια...το αυτοκόλλητο απ΄τη ζελατίνα στο κράνος το βγάζουμε...μετά από 2-3 χρόνια! Εκτός αν θες να πουλήσεις το nova για καινούριο:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Γιατι δεν της τα λες αλλα τα γραφεις εδω;

"We do not have enough fit women, but we have many many mingers!! " αν με εννοείς

Μια απλή σύσταση την επόμενη φορά που θα πάει να με μαζέψει αρκεί. Εξ άλλου αδερφό/γκόμενο από ότι έχω δει έχει και μάλιστα τις 1ες μέρες το έβαζαν μπροστα μαζί γιατί δε μπορούσε να το βγάλει έξω!! Ας της τα πουν αυτοί

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    τις 1ες μέρες το έβαζαν μπροστα μαζί γιατί δε μπορούσε να το βγάλει έξω!! Ας της τα πουν αυτοί
    ελεος δλδ δε φοβουντε να κυκλοφορει στους δρομους?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Πήγα Λαμία τριήμερο και στην επιστροφή στην Αθήνα, κολλημένος στην κίνηση είδα cbf με αυτοκόλλητο μοτο.γρ!

Αυτά είναι!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων