.
.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αγέλη κόπροι την πέφτει με μοτοσυκλετιστή στην πλατεία δικαστηρίων στα Χανιά το καλοκαίρι που μας επέρασε, ο αναβάτης ξεκράνωτος, πέφτει και καταλήγει στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων!
Μπορεί να συμβεί το πιο απίστευτο πράμα τελικά...
Περαστικά ρε Χυμ.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Δεν βγάζεις άκρη και δεν τα μαζεύει κανείς, εκτός αν γίνει καταγγελία επανειλημένα ότι είναι επιθετικό. Ολες οι φιλοζωικές έχουν τιγκάρει.... Και εχεις και τους "φιλόζωους" που είναι ενάντια στην ευθανασία..... Για να μην πω για τους άλλους που τους χάλαγε που τα στέλνανε σε Ελβετίες κλπ επειδή και καλά δεν ήξεραν που θα καταλήξουν.... Οτι να ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Ρε παιδια ξερετε που ακριβως πρεπει να απευθυνομαστε για τα αδεσποτα ?
Εχθες και εμενα μου την επεσαν 3 μαζι αλλα το κολπο επιασε και τα εβαλα στο κυνηγι με τα ποδια. Ισως την επομενη φορα να μην ειμαι τοσο τυχερος.
Στην αστυνομια μπορω να κανω καταγγελια μιας και ξερω σε ποιο σπιτι "ανηκουν" ?
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σας ευχαριστω ολους![]()
@rein: Φανταζομαι μια χαρα ειναι ο κοπρος θα διηγειτετην ιστορια στην αγελη του και θα γελανε ολα τα κοπροσκυλα μαζι...![]()
![]()
![]()
Περαστικά!!!![]()
Μου κάνει εντύπωση το πόσο "γλυκά"(δεν μου ερχόταν άλλη λέξη) το αντιμετωπίζεις.Πολλές
![]()
![]()
γι αυτό.
Πάλι ήταν στο τηλέφωνο ο παλιάνθρωπος;Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Περαστικά!!!![]()
Μου κάνει εντύπωση το πόσο "γλυκά"(δεν μου ερχόταν άλλη λέξη) το αντιμετωπίζεις.Πολλές
![]()
![]()
γι αυτό.
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
παθων...θα σου μεινουν σημαδια σιγουρα...θα λες οτι ειναι απο σφαιρες....περαστικα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ενω αν ειχες δουλεψει σε σκυλαδικο...
ΠαλιοκουλτουρΓιάρη!
![]()
Περαστικα ρε μαν!![]()
![]()
Περαστικα
Σημαδια;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
παθων...θα σου μεινουν σημαδια σιγουρα...θα λες οτι ειναι απο σφαιρες....περαστικα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σκατα θα δειχνω με το καλσον!![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σημαδια;
είσαι όργιο!
![]()
Περαστικά σου.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Περαστικά για το πόδι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σημαδια;
Οσο για τις τρύπες,χώσε κανένα χρυσαφικό και πες πως έκανες πιρσινκ!!
![]()
![]()
![]()
Περαστικα φιλος
![]()
![]()
Με δικυκλα μονο μικρα εχω πετυχει!!!
Με αμαξι μια φορα, οπως μιλουσα στο τηλεφωνο σταματημενος αριστερα σε μονοδρομο, μου χωσε μεσα απο το παραθυρο την κεφαλα του ενας μολοσος.
Δεν μου εκανε τιποτα, ομως εμενα το αιμα μου εβρασε στο δευτερολεπτο κ χεστηκα επανω μου λεμεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
το κακόμοιρο το σκυλάκι ....
θα τρόμαξε ρε συ
η θα του μυρισανε τα ποδια σου![]()
περαστικα και υπομονή γιατι θα ποναει
Έχετε ξεφύγει τελείως πια....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το σκυλι ειναι καλα?![]()
![]()