Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 156

Θέμα: Ερχονται και χειροτερα...

Re: Re: Re: Re: Ερχονται και χειροτερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το 2002 που υπεγραψα συμβαση αορίστου χρονου με prοbation ενος έτους ίσχυε ήδη, τουλάχιστον όπως μου είχαν πει και επιβεβαίωσα μεσω της επιθεώρησης εργασίας.

Τεσπα, μπορει και να μη θυμαμαι καλά
    Καλά θυμάσαι. Ισχύει

Γιατί ξαφνιάζεστε;
    Τα χειρότερα είναι μπροστά μας αλλά ο καναπές μας φαίνεται πως έχει ισχυρότερα κίνητρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Να ρωτησω κατι αλλο εγω ?

Οι περικοπες στο δημοσιο τομεα...ΟΚ...θα φερουν/αφησουν λεφτα στο κρατος.

Οι περικοπες στον ιδιωτικο τομεα , που θα αφησουν λεφτα στις τσεπες των εργοδοτων , τι σχεση εχει με το δημοσιο χρεος ?

Εκτος κιαν γινονται (οι περικοπες στον ιδιωτικο τομεα εννοω) για να προσελκυσουμε ξενες εταιρειες (πολυεθνικες) μιας και θα εχουν πλεον εργατικο δυναμικο "κινεζικης" αξιας.

Μπορει να με διαφωτισει καποιος ?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Οι περικοπες στον ιδιωτικο τομεα , που θα αφησουν λεφτα στις τσεπες των εργοδοτων , τι σχεση εχει με το δημοσιο χρεος ?

Εκτος κιαν γινονται (οι περικοπες στον ιδιωτικο τομεα εννοω) για να προσελκυσουμε ξενες εταιρειες (πολυεθνικες) μιας και θα εχουν πλεον εργατικο δυναμικο "κινεζικης" αξιας.

κοντα εισαι...

το holy grail της επιχειρηματικοτητας...

ανταγωνισμος (στις πλατες του εργατη)

Να τους πάρουμε με τις πέτρες.
    Οτιδήποτε άλλο αποτελεί πλέον προσβολή του ανδρισμού και της αξιοπρέπειάς μας.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Οτιδήποτε άλλο αποτελεί πλέον προσβολή του ανδρισμού και της αξιοπρέπειάς μας.

Εγω πιστευω οτι υπερβαλετε και δεν πρεπει να σκεφτομαστε τροπους αντιδρασης
    αλλα να αρχισουμε να αναλογιζομαστε οτι ισως τα φαγαμε "μαζι."

Eπισης να σκεφτουμε ποσο ευκολα και με χαμηλα επιτοκια μπορουμε να παρουμε πλεον
    δανειο απο τις τραπεζες (κατι που δεν ισχυε παλια)

Επισης η Ισπανια ειναι σε πολυ χειροτερη θεση αρα εμεις ειμαστε μια χαρα.

Κατσε να βαλω και το σπαστικο το emoticon ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Δώσε μου ένα λόγο να μην ξεκινήσω από το γείτονά μου που από -2 μέτρα κάτω από το ύψος της γης μου το οικόπεδό του το μπάζωσε και βγήκε +3 μέτρα πάνω από το δικό μου (και μου έθαψε το σπίτι καθότι σήκωσε και μαντρότοιχο +2,5 μέτρα επιπλέον !!! ) λαδώνοντας την πολεοδομία, το μηχανικό, το δικηγόρο, το συμβολαιογράφο και την υποθηκοφύλακα.

Αυτό που συζητούσαμε και αλλού:
    από ποιόν να πρωτοαρχίσει κανείς;
    Έχω, λχ, και συγγενή που έχει ξενοδοχείο και πισίνα και bar μέσα στον αιγιαλό! Εγώ που κόπτομαι υπερ της δικαιοσύνης, να μην του πάρω το κεφάλι πρωτού "ανέβω" στους αποπάνω;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Θα σε διαφωτίσω εγώ

Λοιπόν, τα νέα μέτρα που προβλέπουν στεγνό γδάρσιμο των ιδιωτικών υπαλλήλων δεν έχουν ως σκοπό την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. Δεν είναι παραγγελίες της τρόικας. Είναι παραγγελίες των εγχώριων νταβατζήδων.

Όταν ο μπουχέσας είχε μιλήσει για 5 νταβατζήδες ίσως για μία και μοναδική φορά να είπε την αλήθεια. Μερικώς όμως καθώς οι νταβατζήδες δεν είναι 5, είναι περισσότεροι.
    Οι νταβάδες λοιπόν έχουν αρχίσει και κλάνουν μέντες καθώς βλέπουν ότι με την σμίκρυνση της οικονομίας, παίρνουν κι αυτοί τ αρχίδια τους. Συνεπώς θα πρέπει να μετακυλήσουν την χασούρα σε κάποιον άλλο. Σε ποιόν? Στους εργαζόμενους φυσικά.

Στέλνουν λοιπόν ραβασακι στην ΓΑΠ και τη συμμορία του και του λένε, "Μάγκα δεν βγαίνουμε να πληρώνουμε τόσο φράγκα στους εργαζόμενους, κάνε κάτι να μειωθεί το κόστος εργασίας γιατί ούτε μια κονσέρβα χαβιάρι δεν έχουμε να ταίσουμε τις γάτες μας".

Συγκλωνισμένος ο ΓΑΠ, από αυτή την αποκάληψη, και με την εικόνα της γάτας να τρώει καραβιδόψιχα (μπλιαχ) αντί για χαβιάρι μπελούγκα, ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλό του και αποφασίζει να δόσει ένα τέλος στο δράμα αυτό.

Και έτσι την πληρώνουν οι ιδιωτικοί.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τωρα ακομη ο κοσμος ειναι σε φαση "θα με περασει ξοφαλτσα", τον εχουν μουδιασει και οι εντεταλμενοι ιλουστρασιον τρομοκρατες των ΜΜΕ...

Οταν τα αγγουρια θα αρχισουν να μπαινουν στον κολο μας τοτε τα ξαναλεμε...

και αυτα τα αγγουρια ξερετε εχουν διατρητικες ιδοτητες ικανες να τρυπησουν τον πιο παχυλο καναπε!

Οταν θα δουλευουμε (αν θα δουλευουμε) για 600 ευρω και ο καθε εργοδοτης θα εχει δικαιωμα να μας πεταει κλωτσηδον εξω χωρις να μας δινει μια, τα ξεναλεμε...

και αφου θα υπαρχει τεραστια ζητηση για δουλεια και μονιμος φοβος σουταρισματος, φανταστειτε τι αυθαιρεσια θα υπαρχει απο τους εργοδοτες και τι θα μας ζητανε...

Κυριακη κοντη γιορτη!

Παρτε και ενα απο εμενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Θα σε διαφωτίσω εγώ

Λοιπόν, τα νέα μέτρα που προβλέπουν στεγνό γδάρσιμο των ιδιωτικών υπαλλήλων δεν έχουν ως σκοπό την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. Δεν είναι παραγγελίες της τρόικας. Είναι παραγγελίες των εγχώριων νταβατζήδων.

Όταν ο μπουχέσας είχε μιλήσει για 5 νταβατζήδες ίσως για μία και μοναδική φορά να είπε την αλήθεια. Μερικώς όμως καθώς οι νταβατζήδες δεν είναι 5, είναι περισσότεροι.
    Οι νταβάδες λοιπόν έχουν αρχίσει και κλάνουν μέντες καθώς βλέπουν ότι με την σμίκρυνση της οικονομίας, παίρνουν κι αυτοί τ αρχίδια τους. Συνεπώς θα πρέπει να μετακυλήσουν την χασούρα σε κάποιον άλλο. Σε ποιόν? Στους εργαζόμενους φυσικά.

Στέλνουν λοιπόν ραβασακι στην ΓΑΠ και τη συμμορία του και του λένε, "Μάγκα δεν βγαίνουμε να πληρώνουμε τόσο φράγκα στους εργαζόμενους, κάνε κάτι να μειωθεί το κόστος εργασίας γιατί ούτε μια κονσέρβα χαβιάρι δεν έχουμε να ταίσουμε τις γάτες μας".

Συγκλωνισμένος ο ΓΑΠ, από αυτή την αποκάληψη, και με την εικόνα της γάτας να τρώει καραβιδόψιχα (μπλιαχ) αντί για χαβιάρι μπελούγκα, ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλό του και αποφασίζει να δόσει ένα τέλος στο δράμα αυτό.

Και έτσι την πληρώνουν οι ιδιωτικοί.
    Ωραιο και με γλαφυρο τροπο επεξηγηση.
    Αλλα αν ειναι ετσι , τοτε αυτο ειναι ενα "εσωτερικο" ζητημα να το πω ετσι.(Κυβερνηση - Νταβαντζηδες)

Γιατι ανακατευεται η τροϊκα ? ή μηπως μας λενε ψεματα και ουδεποτε ζητησε μειωσεις στον ιδιωτικο τομεα η τροϊκα ? ή απλα ειναι κιαυτοι στο κολπο , προασπιζωντας τα συμφεροντα των νταβατζηδων ?

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Μειώνοντας το κόστος παραγωγής και μεγαλώνοντας την παραγωγή κάνει τα προιόντα κάθε επιχειρηματία/επιχείρησης ελκυστικότερα/φθηνότερα στον καταναλωτή οπότε μειώνεται η πιθανότητα να χαθούν θέσεις εργασίας.

Βέβαια στο όνομα της κρίσης πολλοί είναι αυτοί που θα το εκμεταλευτούν για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους.

Άντε να δούμε πόσο ακόμα θα αντέξει ο Έλληνας και δεν θα βγεί να τα κάψει όλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Ωραιο και με γλαφυρο τροπο επεξηγηση.
    Αλλα αν ειναι ετσι , τοτε αυτο ειναι ενα "εσωτερικο" ζητημα να το πω ετσι.(Κυβερνηση - Νταβαντζηδες)

Γιατι ανακατευεται η τροϊκα ? ή μηπως μας λενε ψεματα και ουδεποτε ζητησε μειωσεις στον ιδιωτικο τομεα η τροϊκα ? ή απλα ειναι κιαυτοι στο κολπο , προασπιζωντας τα συμφεροντα των νταβατζηδων ?
    H τρόικα στην παρούσα φάση δεν έχει ζητήσει τίποτα σχετικό με τον ιδιωτικό τομέα. Αν κάνω λάθος ας ποστάρει καποιος ένα άρθρο που να λέει το αντίθετο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Συγκλωνισμένος ο ΓΑΠ, από αυτή την αποκάλυψη, και με την εικόνα της γάτας να τρώει καραβιδόψιχα (μπλιαχ) αντί για χαβιάρι μπελούγκα...

Τι δράμα ρπμ.. πέστα..

ΥΓ. Btw μας βλέπω να κουνιόμαστε τη στιγμή που θα χάσουμε το χιούμορ μας..
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Τι δράμα ρπμ.. πέστα..

ΥΓ. Btw μας βλέπω να κουνιόμαστε τη στιγμή που θα χάσουμε το χιούμορ μας..
    Δυστυχως , για να χασουμε το χιουμορ μας και να κουνηθουμε οπως λες , θα πρεπει το 95% απο εμας να πεινασει κυριολεκτικα.
    Οσο παραμενουμε σε μια νεκροζωντανη κατασταση ,λεμε "παλι καλα" και υπομένουμε. (Δυστυχως αλλα ετσι ειναι)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δώσε μου ένα λόγο να μην ξεκινήσω από το γείτονά μου που από -2 μέτρα κάτω από το ύψος της γης μου το οικόπεδό του το μπάζωσε και βγήκε +3 μέτρα πάνω από το δικό μου (και μου έθαψε το σπίτι καθότι σήκωσε και μαντρότοιχο +2,5 μέτρα επιπλέον !!! ) λαδώνοντας την πολεοδομία, το μηχανικό, το δικηγόρο, το συμβολαιογράφο και την υποθηκοφύλακα.

Αυτό που συζητούσαμε και αλλού:
    από ποιόν να πρωτοαρχίσει κανείς;
    Έχω, λχ, και συγγενή που έχει ξενοδοχείο και πισίνα και bar μέσα στον αιγιαλό! Εγώ που κόπτομαι υπερ της δικαιοσύνης, να μην του πάρω το κεφάλι πρωτού "ανέβω" στους αποπάνω;

Είναι κι αυτή μια άποψη, απλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε κι εγώ λέω καλύτερα από ψηλά και μετά να κατεβαίνουμε χαμηλότερα.

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Υπάρχουν και χειρότερα...
    από trigger στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2008, 16:37
  2. Σ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...
    από tilo_wolff στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 15:42
  3. υπάρχουν και χειρότερα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2007, 14:18
  4. Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:36
  5. ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 4-0? Υπάρχουν και χειρότερα...
    από Electra στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 11:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF