Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Μη δαγκασι κοπρους....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Έχετε ξεφύγει τελείως πια....

πες τα φιλε μου!

Ειδες, ειδες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    πες τα φιλε μου!

Ειδες, ειδες?

Σημερα ξεκινησε το σπαμ αργαμιση βλεπω....

Μας εχουν πεθανει οι προβες;

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω ειμαι παντα σε ετοιμοτητα και ουκ ολιγες φορες εχω δωσει κλωτσια στην μουσουδα...
    μετα απο σκηνικο που εγινε στην γειτονια μου που μου αρπαξε ποδι και παντζακι και μου εσκισε το παντελονι (μονο ευτυχως)..
    οποτε βλεπω αγριεμενο να ερχεται προς το μερος μου, σηκωνω ποδι και οποιον παρει ο χαρος...

περαστικα Κωστη..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Σημερα ξεκινησε το σπαμ αργαμιση βλεπω....

Μας εχουν πεθανει οι προβες;

ασ το Νικο.....

1 ωρα μαξ υπνος το 24ωρο

δουλεια, οκ αλλα...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εγω ειμαι παντα σε ετοιμοτητα και ουκ ολιγες φορες εχω δωσει κλωτσια στην μουσουδα...
    μετα απο σκηνικο που εγινε στην γειτονια μου που μου αρπαξε ποδι και παντζακι και μου εσκισε το παντελονι (μονο ευτυχως)..
    οποτε βλεπω αγριεμενο να ερχεται προς το μερος μου, σηκωνω ποδι και οποιον παρει ο χαρος...

+ 1000, εμένα ένας λύκος προ ετών με άρπαξε απ'το μπουφάν. Ευτυχώς έκοψε ένα κομάτι μόνο από το μπουφάν.. Έκτοτε, στα 100 μέτρα να δω σκύλο, είμαι πάντα σε ετοιμότητα, ακριβώς όπως περιγράφεις...

Περαστικά στο φίλο.....
    Dura lex, sed lex.

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    περαστικά!
    και μένα τις προάλλες στα Βριλήσσια άρχισαν να μου γαυγίζουν 3 σκυλάκια, νταξ λέω απλά φασαρία κάνουν, ξαφνικά επιταχύνουν απότομα ερχόμενα προς εμένα, νταξ λέω τους πείραξε ο θόρυβος οπότε ας πάω πιο αργά
    ξαφνικά ο μαύρος, ο νταής της παρέας, έρχεται προς το πόδι μου και δαγκώνει το blue jean
    ε τον αλητήριο λέω, σταματάω μετά από λίγο και του πιασα τη κουβέντα αλλά κράτησε απόσταση αναπνοής θα τον έχει βαρέσει κανείς με μηχανή και έχει απωθημένα

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τί γίνεται με τα γαμώσκυλα τώρα τελευταία;;; Κι εγώ πρίν λίγο καιρό τη γλύτωσα στο τσάκ από το σκυλί μαλακισμένου γείτονα ο οποίος κάθε τόσο το αμολάει και όποιον πάρει ο χάρος. Γενικά έχει παραγίνει το κακό με τα γ@μημένα και τους ηλίθιους που το παίζουν φιλόζωοι γ@μώ το σπίτι τους...Δεν ξέρετε πως είναι να είσαι το ένα από τα δύο σπίτια που δεν έχουν σκυλιά,σε γειτονιά με 10!!!!!! σκυλιά γύρω γύρω, τα οποία αλυχτάνε και ουρλιάζουν επί 24ώρου βάσεως, δε μπορείς να διαβάσεις, να κοιμηθείς, να δεις μια ταινία...τώρα που γράφω εδώ και 2 ώρες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ,επαναλαμβάνω,ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 2 ΩΡΕΣ, γαβγίζουν 2 συγκεκριμένα σκυλιά...οι μπάτσοι και ο δικηγόρος που απευθύνθηκα ξέρετε τί μου είπαν;;; Φόλιασε τα και θα ησυχάσεις, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...Βάλτε τα μέσα ρε γ@μημένοι τα κωλόσκυλά σας!!!!!!!Ήμαρτον πιά!!!!!!!!!!!!!!!!

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    AUFGEBRACHT
    ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ
    αυτογνωσία
    τα σκυλιά τι σου φταίνε; οι ιδιοκτήτες φταίνε
    όπως του μάθεις κάνει αυτό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos

Re: Μη δαγκασι κοπρους....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αν τυχει και περνατε απο τη Λυρα στη Κηφισια και δειτε ενα μαυρο κοπρο νταβραντισμενο να τρεχει κατα πανω σας, μην εφαρμοσετε τη γνωστη τακτικη του να σταματησετε για να κολωσει, δεν πιανει...

σταματησες τελειως και χωρις να κανεις τιποτα ηρθε κατευθειαν και σου πιασε το ποδι?ρωταω γιατι ειναι πολυ σπανιο ετσι στα καλα καθουμενα χωρις να δωσεις ''αφορμη''(τα γνωστα δηλαδη να πας να φυγεις ή να μαρσαρεις δυνατα κτλ).Μου χουν τυχει πολλες περιπτωσεις σε μια μαλιστα ειχα να κανω με σκυλι πιτμπουλοηδες σε φαση να μαι σταματημενος σε φαναρι κι αυτο ακινητο με βλεμα αρπακτικου να πλησιαζει αργα κοιτωντας το ποδι μου οπως κανουν τα λιονταρια στα ντοκιματερ. Αν σου πω οτι χρειαστηκα ενα πενταλεπτο διαπραγματευσεων αφου φυσικα ειχα ξεκαβαλησει κ σβησει τη μηχανη μεχρι να χασει το ενδιαεφερον του γιατι το σκηνικο δε θα τελειωνε καλά αν εκανα οτιδηποτε αλλο.Μερικα ειναι πολυ αδιστακτα,αμα ειναι και αγελη γ@μα τα το παιρνουν πολυ προσωπικά

http://www.youtube.com/watch?v=-P1er...eature=channel

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 13:23
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  3. Όσοι πιστοί (και μη) προσέλθετε...
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 10:46
  4. Μη Ψαρωνετε Ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!