Καλημέρα.
Έχω το fazer 600 2002 και τις τελευταίες 2 μέρες συναντάω μεγάλη δυσκολία να βάλω μπροστά. Με την 1η προσπάθεια ξεκινάει και ανεβάζει στροφές κανονικά μεχρι τις 6000 περίπου όταν εγώ δίνω γκάζι, και μετά σχεδόν σταματάει να αποκρίνεται και αρχίζει να χάνει μέχρι να σβίσει (με νεκρά). Μετά οταν προσπαθώ να την ανάψω δεν παίρνει μπροστά για ώρα. Τελικά μετά απο πολλές προσπάθειες (δεν ξέρω ακομα και αν είναι απο τύχη) μεχρι τώρα έχει καταφέρει να πάρει. Αυτή η διαδικασία έχει γίνει 4 φορές τις 2 αυτές μερες. Μερικές φορές κάνει οτι παίρνει αλλά δεν αποκρίνεται καλά στο γκάζι σα να είναι μπουκωμένη με αποτέλεσμα να σβήνει. Αφού πάρει και φτάσω στον προορισμό μου, αν δεν περάσει πολύ ώρα παίρνει κανονικά. Καταλαβαίνω οτι άρχισε να έχει κρύο και είναι λογικό να δυσκολεύεται αλλά ποτέ δε μου λεχει ξανακάνει κάτι τέτοιο και σε πιο κρύο καιρό. Δε ξέρω πολλά απο μηχανικά και τώρα το σαββατοκύριακο δε μπορώ να κάνω και πολλά με τα συνεργεία κλειστά. Θα ήθελα όμως να έχω μια ιδέα. Μπορεί να είναι κάποιο μπουζί που δε λειτουργεί, κακό μίγμα βενζίνης η πρόβλημα στο καρμπυρατέρ; Εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, και δε θέλω αν έιναι και ακριβό. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ πολύ.