Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: έχει συμπτώματα ο ανορθωτής;;

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan

έχει συμπτώματα ο ανορθωτής;;

έχω το σιμπί το τετρακοσάρι
    και μόλις γύρισα από τον μάστορα λόγω καμμένου ανορθωτή. μου έβαλε μεταχειρισμένο και μου βγήκε μαζί με τα εργατικά μόνο 150 ευρώ (???? ) γιατι αν μου έβαζε καινούργιο θα ταν 250 + 50 τα εργατικά.....

πρώτον:

μήπως με κωλόπιασε;; :rotflmao:

δεύτερον:

του πα ότι τις τελευταίες δυο μέρες στα φανάρια είχε παράξενες αρρυθμίες και μου πε ναι αυτό είναι σύμπτωμα από οσο όμως έχω ψάξει εδώ λένε πολλοί ότι δεν υπάρχουν συμπτώματα και άμα είναι να σου τύχει θα σου τύχει...

επίσης με πληροφόρησε ότι θα μπορούσε να μου κάψει και ηλεκτρονική!!

τι γίνεται ρε γαμώτο, θα μου αχρηστευόταν η μηχανή από έναν ...ανορθωτούλη;;;

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ε?
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Μην το ψάξεις στον ebay πάντως. Θα ΚΛΑΨΕΙΣ
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Μην το ψάξεις στον ebay πάντως. Θα ΚΛΑΨΕΙΣ
    όχι ρε φιλε

πίκρα

Re: έχει συμπτώματα ο ανορθωτής;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan

πρώτον:

μήπως με κωλόπιασε;; :rotflmao:

Μπορεις να το πεις και ετσι....αλλα πιστευω οτι το χοντρο-κωλοπιασε ..ειναι πιο ευστοχο.

Δυο ελαφρυντικα δινω στον μηχανικο σου.
    1)Μπορει να ειναι δυσκολο να βγαλει τον ανορθωτη (ποσο πια δυσκολο να ειναι σε ενα γυμνο μηχανακι?)
    2)Μπορει επειδη για το συγκεκριμενο μηχανακι δεν βρισκεις ευκολα ανταλλακτικα...να ειχε λιγο τσιμπημενη τιμη ο ανορθωτης (ποσο πια να κανει ενας μεταχειρισμενος ανορθωτης?)

...αλλα ?150? omg που λεει και η νεολαια στα internet καφε...και λες και μονο. Δεν ειναι και επιστημη. Με φυσακια ειναι συνδεμενος. Βγαζεις...βαζεις. Ελεος.

Εμενα παντως που μου εχει καψει ανορθωτη 2 φορες (gsxr k6 600) απλα δυσκολευοταν να παρει μπρος...ειδικα μετα απο 5-6 μερες...επειδη η μπαταρια δεν επερνε σωστο ρευμα απο τον ανορθωτη και ηταν ψιλο-ξεψυχισμενη. Αυτο εγινε τη δευτερη φορα που δεν ειχε καει ολοσχερος ο ανορθωτης (απλα ενα μερος του).
    Την πρωτη φορα...απλα μου εσβησε εν κινησει και...το μπουλο. Επερνε μπροστα μετα απο 5 λεπτα και ξανα-σβηνε μετα απο 2-3 λεπτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: Re: έχει συμπτώματα ο ανορθωτής;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
    Μπορεις να το πεις και ετσι....αλλα πιστευω οτι το χοντρο-κωλοπιασε ..ειναι πιο ευστοχο.

Δυο ελαφρυντικα δινω στον μηχανικο σου.
    1)Μπορει να ειναι δυσκολο να βγαλει τον ανορθωτη (ποσο πια δυσκολο να ειναι σε ενα γυμνο μηχανακι?)
    2)Μπορει επειδη για το συγκεκριμενο μηχανακι δεν βρισκεις ευκολα ανταλλακτικα...να ειχε λιγο τσιμπημενη τιμη ο ανορθωτης (ποσο πια να κανει ενας μεταχειρισμενος ανορθωτης?)

...αλλα ?150? omg που λεει και η νεολαια στα internet καφε...και λες και μονο. Δεν ειναι και επιστημη. Με συφακια ειναι συνδεμενος. Βγαζεις...βαζεις. Ελεος.
    2 βιδες θελει ο ανορθωτης να βγει συνηθως και ειναι και σε εμφανες σημειο γτ πρεπει να παιρνει αερα.Δεν πανε και τον καταχωνιαζουν...

Τα 150 μου φαινονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για μεταχειρο ανορθωτη,κριμα που δεν το εψαξες πριν τα σκασεις...Ελπιζω τουλαχιστον αν ειναι κομπλε το μηχανακι τωρα και να εκανες την δουλεια σου σωστα και ας πληρωσες λιγο τσουχτερα...

Re: Re: Re: έχει συμπτώματα ο ανορθωτής;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    2 βιδες θελει ο ανορθωτης να βγει συνηθως και ειναι και σε εμφανες σημειο γτ πρεπει να παιρνει αερα.Δεν πανε και τον καταχωνιαζουν...
    +1000
    Σε 2 βιδες στηριζεται...αλλα για τον αποσυνδεσει μπορει να χρειαστει να βγαλει ντεποζιτα, φιλτροκουτια (ετσι πρεπει στο gsxr πχ)...και ξερω γω τι αλλο στο CB.
    Anyway...οντως πολλα τα λεφτα...αλλα και εγω ελπιζω να ειναι ολα ok τωρα.

’λλαξα πριν περίπου κανένα μήνα τον ανορθωτή του δικού μου CB.
    Καινούργιος-aftermarket καλύτερος με μεγάλη ψύκτρα (ο γνήσιος δεν έχει ψύκτρα στα παλιά μοντέλα) κάτι παραπάνω από 100€ με τα έξοδα αποστολής-αντικαταβολής από Αθήνα.
    Ξεβίδωσα το πλαϊνό καπάκι ξεκούμπωσα τον παλιό και κούμπωσα τον νέο στην φύσα, και είμαι και άσχετος με μαστορέματα.
    Σόρρυ αλλά ο μάστορας σου σε έγδαρε ολίγον.

ΥΓ αυτός που είχε το δικό μου ήταν αλλαγμένος-μεταχειρισμένος (πάλι χωρίς ψύκτρα) και έγραφε πάνω ότι ταίριαζε σε VFR 750 - CBR 900 - XLV 1000

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    έχω μείνει λίγο μαλάκας τώρα πρέπει να ομολογήσω....

τον τύπο τον έχω εδώ και δυο χρόνια και γενικά και από άλλες φορές επιβεβαιωμένα είναι εντάξει...

αυτή τη συγκεκριμένη φορά λόγω υποχρεώσεων μου την πήγε ο αδερφός μου και απλά του είπε φτιάξτηνα...

τι να πω...

50 είναι τα εργατικά υποθέτω με τη δικαιολογία ότι του πήρε χρόνο να καταλάβει τι παίζει και μετά να επιβεβαιώσει ότι όντως ήταν ο ανορθωτής και όχι κάτι άλλο στο κύκλωμα.

αλλά τα 100 ευρώ για μεταχειρισμένο ανορθωτή και μένα δεν μου ακούστηκαν καλά...

με τις υγείες μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Μεταχειρισμένος 150? με τα εργατικά? Άντε τα εργατικά να πω 20? και είναι πάρα πολλά.....
    Εδώ στο Βόλο βρίσκω σε μαγαζί ανορθωτή της SUN Made in japan μέχρι 40Α ρεύμα και τον πουλάει
    68?....

150? δεν είναι χούφτα απλά είναι κάτι πολύ ανώτερο!!!

Δηλαδή αν ήταν πηνία πόσο θα ζήταγε καμιά χιλιάδα γιούργια? Έλεος μωρέ!!!!

Ότι να 'ναι ζητάνε μερικοί και σε καιρό κρίσης....

ap

ειχα ενα xx του 98 φιλε..οταν ετυχε να αλλαξω ανορθωτη-μπαταρια(μου τα εκαψε και τα δυο)140€ εδωσα..μονο για ανορθωτη 150 φαινονται πολλα..μηπως να την ψαχνεις λιγο καλυτερα;;ειναι δυσκολοι οι καιροι...

Αν σου δίνει στη νεκρά 14+Volt ρελαντί και στις 2500 στροφές 13+V, είναι σωστό ή έπρεπε να γίνετε το ανάποδο? Στο ρελαντί 13+ και στις 2500 14+. Στο συνεργείο μου είπαν πως στο ρελαντί βγάζει τη φουλ φόρτιση!!
    Ισχύει?
    make love not work

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από okourkoulos
    Στο συνεργείο μου είπαν πως στο ρελαντί βγάζει τη φουλ φόρτιση!!
    Πήγαινέ τους την μηχανή με άδεια μπαταρία, βάλτε την μπροστά και αφήστε την στο ρελαντί και βάλε στοίχημα ότι αν (και όποτε) φορτίσει, η βενζίνη δικιά σου ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ..... Στο συνεργείο μου είπαν πως στο ρελαντί βγάζει τη φουλ φόρτιση!!
    Ισχύει?
    Αν το παλικάρι που το έχει τον λενε Babis ilektrologos, ισχύει.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αν σου δίνει στη νεκρά 14+Volt ρελαντί και στις 2500 στροφές 13+V, είναι σωστό ή έπρεπε να γίνετε το ανάποδο? Στο ρελαντί 13+ και στις 2500 14+. Στο συνεργείο μου είπαν πως στο ρελαντί βγάζει τη φουλ φόρτιση!!
    Ισχύει?
    Σε τι μηχανάκι;

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25
  2. Τι χρώμα έχει.....
    από afrotwin στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 11:51
  3. Τι χρώμα έχει.....
    από KAS77 στο forum Off topic