Σελίδα 23 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    σε μηχανη με συμπλεκτη υπαρχει τροπος να σπρωξεις την μπαρα χωρις να κατεβεις απ'την μοτο;;
    (εκτος του να τσουλας την μηχανη με τα ποδια)
    απλα περνας αναμεσα μπαρας και τοιχακι...ιδιος αν πας δεξια που εχει 2 μπαρες ειναι πιο ευκολο...αν εκει εχει κωνους μια μικρη κλωτσια και εισαι οκ...αν δεν σε εχει προλαβει αλλος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    α ετσι ειναι οκ.
    Αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι σε μερικα διοδια το κενο μεταξυ μπαρας και τοιχους δεν επαρκει για να περασεις;; Ιδεα μου ειναι;

α ετσι ειναι οκ.
    Αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι σε μερικα διοδια το κενο μεταξυ μπαρας και τοιχους δεν επαρκει για να περασεις;; Ιδεα μου ειναι;
    το busa περναει...αρα...

Εγω πολλες φορες οταν δω μοτοσικλετιστη μπροστα μου σε διοδια κορναρω να φυγει....δεν ξερω αν μου κατεβαζει καντιλια αλλα το διοδιο του το πληρωνω εγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    α ετσι ειναι οκ.

φιλε....θα πλησιασεις την μπαρα απο αριστερα αριστερα κοντα στο τοιχακι....

οταν φτασεις στο ενα(1) μετρο.....κοφτο ολο δεξια....βαλε νεκρα,κατεβασε ποδια....και σπρωξτην με το χερι σου....

αν ειναι καμια ομορφη κοπελιτσα,στειλε δυο φιλακια....

πρωτη...και εφυγες....

ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Racefit Growler...τελος!!
    νεες ενημερωσεις...για να μαθαινουμε σε τι ομορφο κ αγγελικά πλασμενο κρατος ζουμε.....

Διοδια

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    νεες ενημερωσεις...για να μαθαινουμε σε τι ομορφο κ αγγελικά πλασμενο κρατος ζουμε.....

Διοδια
    Απο το παραπανω link:

"Η μπάρα των ιδιωτικών εταιρειών στα διόδια αντιστρατεύεται και παραβιάζει την ελευθερία και δη την ελευθερία μετακίνησής μας στους εθνικούς δρόμους, που προστατεύεται απόλυτα για όσους βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια.
    Το δικαίωμα αυτό, ως μερικότερο δικαίωμα του δικαιώματος για ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου, αφορά Έλληνες πολίτες και αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας και προστατεύεται «απόλυτα» από το άρθρο 7 του Συντάγματος."

Μπορει καποιος δικηγορος να μας διαφωτισει επ'αυτου?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Απο το παραπανω link:

"Η μπάρα των ιδιωτικών εταιρειών στα διόδια αντιστρατεύεται και παραβιάζει την ελευθερία και δη την ελευθερία μετακίνησής μας στους εθνικούς δρόμους, που προστατεύεται απόλυτα για όσους βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια.
    Το δικαίωμα αυτό, ως μερικότερο δικαίωμα του δικαιώματος για ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου, αφορά Έλληνες πολίτες και αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας και προστατεύεται «απόλυτα» από το άρθρο 7 του Συντάγματος."

Μπορει καποιος δικηγορος να μας διαφωτισει επ'αυτου?
    εμ,βρε αγη πηγαινε σε καποια συνελευση απο τις τοσες που εχουν γινει....
    υπαρχουν ανθρωποι εκει που θα απαντησουν σε οτι ερωτηματα εχεις απο νομικης αποψης....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    εμ,βρε αγη πηγαινε σε καποια συνελευση απο τις τοσες που εχουν γινει....
    υπαρχουν ανθρωποι εκει που θα απαντησουν σε οτι ερωτηματα εχεις απο νομικης αποψης....
    Λεω ρε Κυριακο να εξαντλησω πρωτα τις δυνατοτητες του φορουμ
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Λεω ρε Κυριακο να εξαντλησω πρωτα τις δυνατοτητες του φορουμ
    εμ γι'αυτο βλεπω τοσο κοσμο φοβισμενο οταν μοιραζουμε υλικο ενημερωσης στα διοδια....
    γιατι ο αλλος οχι απλα δεν κατεβαινει να ερθει μαζι μας να μοιρασει υλικο κ να ενημερωσει
    αλλα δεν μπαινει καν στον κοπο να ενημερωθει μεσα απο το blog....
    αγη τραβα στην επομενη συνελευση που θα μπορεσεις...μην ντρεπεσαι που θα εισαι μονος σου
    κ μην εχεις κολληματα

Ασκηση για το σπιτι: Εαν οι μπαρες ανήκουν σε κρατικα διόδια, παραβιάζεται το συνταγμα, οι ελευθερίες κλπ κλπ?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ένα βίντεο από το blog, το βάζω εδώ για να το δουν περισσότεροι:

http://www.youtube.com/watch?v=UzHQpbay0JE
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ασκηση για το σπιτι: Εαν οι μπαρες ανήκουν σε κρατικα διόδια, παραβιάζεται το συνταγμα, οι ελευθερίες κλπ κλπ?
    Έλα ντε!!!
    Κατανοώ απόλυτα τα παράπονα για το παράλογο κόστος, συμβάσεις και αριθμό των διοδίων που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια αλλά πχ τη δεκαετία του 90 δε θυμάμαι πουθενά κανένα να διαμαρτύρεται για τα διόδια και για περιορισμούς ελευθεριών και και και...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    φυσικα....αλλα επειδη κ τα κρατικα σε λιγο θα γινουν ιδιωτικα ελπιζω να παρεβρεθεις κ συ cpt
    στην επομενη συνελευση που θα γινει στην περιοχη σου....οπως επισης κ στο επομενο ανοιγμα...
    εκτος κ εαν σου αρεσει να βγαινεις απο το σπιτι σου κ να σου λενε με το καλημερα
    "γεια σας....πληρωστε...."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Έλα ντε!!!
    Κατανοώ απόλυτα τα παράπονα για το παράλογο κόστος, συμβάσεις και αριθμό των διοδίων που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια αλλά πχ τη δεκαετία του 90 δε θυμάμαι πουθενά κανένα να διαμαρτύρεται για τα διόδια και για περιορισμούς ελευθεριών και και και...
    αρα αφου δεν διαμαρτυρομασταν τοσα χρονια κ κοιμομασταν με τα τσαρουχια πρεπει να συνεχισουμε κ να το κανουμε...σωστα?επειδη πλεον ξυπνησαμε κ καταλαβαμε οτι μας πηδανε
    κ αντιδραμε οσοι αντιδραμε πρεπει να απολογηθουμε κ γιατι δεν το καναμε τοσα χρονια....σωστα?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF