Σκοπός του thread είναι να καταγράψουμε τι components χρησιμοποιούμε ή έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε για την ενεργητική ασφάλειά μας πέρα από το οτιδήποτε υπάρχει εκ του εργοστασίου στη μοτοσυκλέτα μας. Θα βοηθήσει στο να πάρουμε ιδέες σε κάτι που ίσως μέχρι σήμερα δεν έχει πάει το μυαλό μας. Από ότι βλέπω δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιο thread. Ας μην ξεχνάμε πως ως μοτοσυκλετιστές δεν έχουμε και πολλές επιλογές οπότε κάθε ιδέα είναι χρήσιμη.
Μια ιδέα του τι ορίζεται ως ενεργητική ασφάλεια από τη Wikipedia
Δηλαδή επιγραμματικα:
Φρένα (πχ ABS)
Αναρτήσεις (δλδ στήσιμο)
Καθρέπτες
Κινητήρας (πχ βελτιώσεις που οδήγησαν σε αύξηση επιτάχυνσης)
Φώτα κλπ
Γράψτε για ότι θέλετε για οποιοδήποτε component θέλετε, αρκεί βέβαια το όλο εγχείρημα/μόντα που κάνατε να μη θέτει εντελώς εκτός προδιαγραφών το όχημα για χρήση δρόμου. Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρετε και το μοντέλο σας ώστε αν σε κάποιον αρέσει ή μόντα σας να μπορεί να κάνει το ίδιο. Ακόμα καλύτερα να βάλετε και μια φωτό ώστε να φαίνεται αναλυτικα το αποτέλεσμα σε περίπτωση όπου έχει οπτικές επιπτώσεις, ή να περιγράφετε σύντομα την αλλαγή που κάνατε και τα αποτελέσματα που πετύχατε αν η μόντα σας δεν επέφερε οπτικές επιπτώσεις στη μοτοσυκλέτα :winka
Και ξεκινώ:
Έχω ξεκινήσει αναζήτηση για reflectors στο bandit 650 μου όπως ακριβώς συμβαίνει στο αντίστοιχο αμερικάνικο μοντέλο όπου από το νόμο εκεί είναι υποχρεωτικά τα reflectors μπρος πίσω. Είναι μια καλή αρχή πιστεύω όπου σε συνδυασμό με rim reflectors θα γίνομαι καλύτερα αντιληπτός τη νύχτα.![]()
Το θέλω δηλαδή κάπως έτσι:
![]()