αμα δεν εχει μπουζουκακι το θεμα δεν λεει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αμα δεν εχει μπουζουκακι το θεμα δεν λεει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να συμφωνήσω μαζί σου φίλτατε. Τον Νταλάρα (Θου Κύριε...) ξεβρακώναμε και χαβαλέ κάναμε και κάποιοι πειράχτηκαν. Ή είναι στις δύσκολες μέρες τους (ξέρεις αυτές οι 5-6 το μήνα) ή πραγματικά χάθηκε η αίσθηση του χιούμορ από το μοτο. Αν ξαφνικά σοβαρέψαμε θα στεναχωρηθώ πολύ και δεν κάνω πλάκα. Περνάμε καλά εδώ μέσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Μάλλον εχει χαθεί η αίσθηση του χαβαλέ... στο forum.
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τί δουλειά έχει ρε παιδιά ο εβραίος Νταλ'άρι μέσα στην εκκλησία να τραγουδά και τί σχέση έχει και ο Θεοδωράκης, ο "επαναστάτης" ?
ήμαρτον, έχουν ξεφύγει τα πάντα....το επόμενο που θα δούμε είναι η Μέρκελ να ψέλνει Μάρξ σε βαφτίσια...
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Απορίες,ερωτήσεις,κρίσεις,επικρίσεις,σχόλια στο archbishop@ecclesia.gr
Σε εμάς δεν πέφτει λόγος,είναι Παναγιότατος και δεν του πάμε κόντρα...
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Devil,έπρεπε να παίξει κάτι τέτοιο και,όπως στο κλιπάκι,να το καλύψει ο 902![]()
http://www.youtube.com/watch?v=A7pi-Gf3uu4
Να ξερες τι κουμασια εκκλησιαζονται* στους ναους...ο Νταλαρας ο εβραιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
τί δουλειά έχει ρε παιδιά ο εβραίος Νταλ'άρι μέσα στην εκκλησία να τραγουδά και τί σχέση έχει και ο Θεοδωράκης, ο "επαναστάτης" ?
ήμαρτον, έχουν ξεφύγει τα πάντα....το επόμενο που θα δούμε είναι η Μέρκελ να ψέλνει Μάρξ σε βαφτίσια...και ο Θεοδωρακης ο επαναστατης ειναι αγνα παιδακια μπροστα τους...
*και αυτο ισχυει και για το ποιμνιο και για τους ποινιαδορες....![]()
Τα 'βαθια' πιστευω του καθενος δεν μπορει κανεις να τα κοροιδεψει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Παίδες,
το να πιστεύεις σε κάτι ή να μην πιστεύεις είναι δικαιώμα του καθενός.
Το να κοροιδεύεις τα πιστεύω του άλλου όμως είναι απρέπεια.
Στην αντιθετη περιπτωση δεν ειναι 'βαθια' και αυτος που αισθανεται οτι του τα κοροιδευουν θα κανει μεγαλη χαρη στον εαυτο του αν κατσει και σκεφτει γιατι αισθανεται κοροιδεμενος.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
τί δουλειά έχει ρε παιδιά ο εβραίος Νταλ'άρι μέσα στην εκκλησία να τραγουδά και τί σχέση έχει και ο Θεοδωράκης, ο "επαναστάτης" ?
ήμαρτον, έχουν ξεφύγει τα πάντα....το επόμενο που θα δούμε είναι η Μέρκελ να ψέλνει Μάρξ σε βαφτίσια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειπαμε, ειναι μεγαλειώδες το θρεντ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο μόνος Μαρξ που ξέρει η frau είναι ο κολλητός του Spenser!Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
τί δουλειά έχει ρε παιδιά ο εβραίος Νταλ'άρι μέσα στην εκκλησία να τραγουδά και τί σχέση έχει και ο Θεοδωράκης, ο "επαναστάτης" ?
ήμαρτον, έχουν ξεφύγει τα πάντα....το επόμενο που θα δούμε είναι η Μέρκελ να ψέλνει Μάρξ σε βαφτίσια...![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Και γίνεται όλο και καλύτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειπαμε, ειναι μεγαλειώδες το θρεντ
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Ο μόνος Μαρξ που ξέρει η frau είναι ο κολλητός του Spenser!![]()
Dura lex, sed lex.
Νομίζω η θέση σου είναι δικαιωματικά ανάμεσα στους "κακούς"....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εγώ με ποιους είμαι ...???![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
kαι κατι για τους ελληναρες στον Αγιο Παντελεημονα.........
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=219950&cid=4
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!!!
Kύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, Σεβασμιότατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και Πάσης Ελλάδος: Σας υποδεχόμαστε με θλίψη, απογοήτευση, οργή, αγανάκτηση, ντροπή και αποτροπιασμό στην ψυχή μας αυτές τις άγιες ημέρες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει πρωτίστως η χώρα μας και κατ’ επέκταση η πόλη μας και η γειτονιά μας. Απάνθρωπη και άδικη η τιμωρία, η περιφρόνηση, η εγκατάλειψη των γειτόνων μας, των συνανθρώπων μας, των Ελλήνων. Αδικαιολογήτως απούσα η παρουσία σας, η στάση σας, ο λόγος σας για αυτήν την οικονομική, πνευματική, κοινωνική, ηθική εξαθλίωση που έχει επιβληθεί σε εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες (και όχι τους φιλους και τις φιλες κε Πρόεδρε) από όλους τους πολιτικούς, σαφώς παρά την θέλησή μας.
Άνισος αλλά διαρκής και άοκνος ο αγώνας μας να κρατήσουμε παρόντα, όρθιο, ζωντανό, τον Ελληνισμό όχι της διασποράς αλλά της Χώρας μας, όχι στα πέρατα της Γης αλλά στον τόπο μας, στην Πατρίδα μας.
Έλληνες που παλεύουμε σκληρά με εντιμότητα και ήθος την άγρια, σκληρή καθημερινότητα μας , ολομόναχοι , εγκαταλειμμένοι , έχοντας εχθρό απέναντι μας ένα κράτος και μια εκκλησία , που υπεραμύνονται με υπερβάλλοντα ζήλο τα δικαιώματα των παράνομων εισβολέων στην χώρα αλλά που εγκληματικά αδιαφορούν για τα αυτονόητα δικά μας δικαιώματα.
Έλληνες και εσείς και μάλιστα Πρόεδρος αυτής της αμφίβολης και κατ’ επίφαση ΄Ελληνικής Δημοκρατίας και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, στέκεστε σιωπηλοί μπροστά σε μια Αθήνα που βουλιάζει στο Ισλάμ της παρανομίας, της επαιτείας, της εγκληματικότητας, της ασέβειας , της βρώμας, της καταπάτησης κάθε ανθρώπινου δικαιώματος των Ελλήνων και άρθρου του Ελληνικού Συντάγματος, σε μια Αθήνα που μετετράπη σε τζαμί 2 φορές, σε μια Χώρα που είναι υπό κατοχή από παράνομους εποίκους που κατά τα άλλα, ναι είναι αξιολύπητοι, όπως όμως και εμείς.
Μπροστά σε μια κοινωνία χωρίς ηθικούς φραγμούς στο έγκλημα στη λεηλασία, χωρίς αρχές και αξίες, χωρίς ούτε ένα σημείο αναφοράς στο ορθό, το έντιμο, το νόμιμο, το ηθικό, το λογικό, το αξιοπρεπές.
Μα αξιότιμοι κύριοι, Άρχοντες της Πολιτείας και της Εκκλησίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ για τους αξιολύπητους συμπατριώτες σας, για το ποίμνιο σας.
Για το ανελέητο μέχρι θανάτου ξύλο που τρώνε γέροντες και γερόντισσες, για την ληστεία μιας σύνταξης (που θέλουμε να πιστεύουμε ξέρετε τι σημαίνει), ενός σταυρού στο λαιμό, για την μάταιη προσπάθεια αγρυπνίας του παπά στην εκκλησία, που κανένας δεν μπορεί να παρακολουθήσει γιατί όλοι φυλακίζονται στα σπίτια τους με το που πέφτει η νύχτα.
Για τον κάθε αξιοθρήνητο καταστηματάρχη που με νύχια και δόντια προσπαθεί να επιβιώσει δίπλα στα παράνομα μαγαζιά των αλλοδαπών που χαίρουν της προστασίας των αρχών.
Για τον απελπισμένο γονιό που αναγκαστικά στέλνει το παιδί του στην τάξη των 28 αλλοδαπών παιδιών στο Δημόσιο Σχολείο, που ούτε την γλώσσα δεν ξέρουν.
Για αυτά τα καταδικασμένα ελληνόπουλα που δεν θα μάθουν ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ήθη, έθιμα, παραδόσεις, αρχές και αξίες, αγωγή του πολίτη και που στο τέλος θα πάψουν να βλέπουν και την εικόνα του Χριστούλη (όπως λέγαμε μικρά παιδιά), γιατί τα παιδιά των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ δεν πρέπει να προσβάλλονται και που αντί για πρωινή προσευχή θα τους μαθαίνουν να σκύβουν στα τέσσερα για να μάθουν τι είναι το μπαϊράμι (όπως πρόσφατα συνέβη σε σχολείο των Σεπολίων).
Για τα καταδικασμένα ελληνόπουλα που θα καταλήξουν ευνουχισμένοι Έλληνες χωρις μνήμη και γνώση των μεγάλων αγώνων που δώσανε οι πρόγονοι μας για να κρατήσουν την Πατρίδα μας ελεύθερη και που αυτό το Υπουργείο, αυτό το κράτος, φροντίζει να τα ξεκόψει από κάθε τι που μας έκανε υπερήφανους στο παρελθόν και μας δυναμώνει για να οραματιστούμε και να διεκδικήσουμε το μέλλον.
Το μόνο που ζητάμε είναι να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και έστω και τώρα να πράξετε το καθήκον σας, έναντι όλων αυτών που αντιπροσωπεύει το αξίωμα σας και η θέση σας και θέλουμε να πιστεύουμε και η συνείδηση σας, σαν άνθρωποι και κυρίως ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και την Πατρίδα μας.
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Οι ελληνάρες του Αγίου Παντελεήμονα ζουν εκτός κέντρου σε πολύ καλύτερες περιοχές.... τα διαμερισματά τους τα έχουν νοικιάσει προ ετών μέσω ενδιάμεσων τσεπώνουν νοίκια αρκετών χρημάτων.. λόγω των υπεράριθμων μεταναστών που ζουν μέσα σ αυτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
kαι κατι για τους ελληναρες στον Αγιο Παντελεημονα.........
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=219950&cid=4
Κάποια στιγμή πρέπει το κράτος να κυνηγήσει αυτούς!! γιατί αυτοί ουσιαστικά είναι που εκμεταλεύονται τους μετανάστες αλλα δημιουργούν και το πρόβλημα σε όλη τη περιοχή.. απο το 90 είχε μετανάστες οικογένειες στον Αγιο Παντελεήμονα τότε οι κάτοικοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα... δεν είναι θέμα ρατσισμού ...(αλλοι εκμεταλεύονται τη κατάσταση βλεπε χρυσα αυγα κτλ..)
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Φίλε μπορεί την κατάσταση να εκμεταλλεύονται και τα χρυσά αυγά (πάντα σε θολά νερά ψαρεύουν οι ακραίων απόψεων ομάδες) αλλά αυτό που περιγράφεις δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μην έχεις ιδεολογικές παρωπίδες και βλέπε τα πράγματα σφαιρικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Οι ελληνάρες του Αγίου Παντελεήμονα ζουν εκτός κέντρου σε πολύ καλύτερες περιοχές.... τα διαμερισματά τους τα έχουν νοικιάσει προ ετών μέσω ενδιάμεσων τσεπώνουν νοίκια αρκετών χρημάτων.. λόγω των υπεράριθμων μεταναστών που ζουν μέσα σ αυτα...
Κάποια στιγμή πρέπει το κράτος να κυνηγήσει αυτούς!! γιατί αυτοί ουσιαστικά είναι που εκμεταλεύονται τους μετανάστες αλλα δημιουργούν και το πρόβλημα σε όλη τη περιοχή.. απο το 90 είχε μετανάστες οικογένειες στον Αγιο Παντελεήμονα τότε οι κάτοικοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα... δεν είναι θέμα ρατσισμού ...(αλλοι εκμεταλεύονται τη κατάσταση βλεπε χρυσα αυγα κτλ..)
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Για δωσε μου μια σφαιρική άποψη τότε!!Εφοσον έχεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Φίλε μπορεί την κατάσταση να εκμεταλλεύονται και τα χρυσά αυγά (πάντα σε θολά νερά ψαρεύουν οι ακραίων απόψεων ομάδες) αλλά αυτό που περιγράφεις δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μην έχεις ιδεολογικές παρωπίδες και βλέπε τα πράγματα σφαιρικά.
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..