Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 210

Θέμα: συναυλια σε ιερo ναο! Αρβανίτες καλόγεροι, Θιβετιανοί τελάληδες!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Κι όμως δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Εκτός από το κόστος, το οποίο δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, η διαδικασία είναι αυτή καθ αυτή είναι δύσκολη. Οι περισσότεροι μετανάστες δεν έχουν καν χαρτιά. Δηλώνουν ότι θέλουν (πχ Παλαιστίνιοι) για να λάβουν άσυλο. Η ταυτοποιηση είναι αρκετά χρονοβόρα αν όχι αδύνατη. Και βέβαια οι χώρες στις οποιες θες να τους επαναπροώθήσεις δεν πρόκειται να δεχτούν κανένα χωρίς έγγραφα.
    Οπότε ας κυκλοφορούν και ας κάνουν ό,τι γουστάρουν......

Κι εμείς ας πληρώνουμε το "κόστος".....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αρα μηπως το ζητημα μας ειναι πως στο διαλο θα αφομειωθουν απο την κοινωνια μας?

μεταναστες ητανε και αυτοι που χτες διαδηλωσαν στο κεντρο της στοκχολμης εναντια στη βια των φανατικων ισλαμιστων συμπατριωτων τους.
    μηπως τελικα τα αντανακλαστικα της σουηδικης κοινωνιας αντεδρασαν καθως και η πολιτεια ενω τα δικα μας τα βαλαμε στο πατο μας γιατι ''νταξ μωρε 200 ευρω ειναι το μπουκαλακι στο πλουταρχο.δε γαμιεται θα παρουμε 2 το σαββατο''?
    Να αφομοιωθούν, ναι συμφωνώ. Πόσοι όμως? Και πόσοι απο αυτούς θέλουν?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Διάβασε τις τελευταίες 3-4 σελίδες. Τα κείμενα είναι μεγάλα αλλά πρωτογενή και δεν ισχυρίστηκε κανείς αυτό που λες.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό. Δεν γράφω τι θέλω εγώ να γίνει (θα εκπλαγεις), γράφω αυτό που γίνεται.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

οχι ρε νικο αλλα δεν ειδα κανεναν νοικοκυραιο να κανει επανασταση με το ξυρισμενο του κεφαλι οταν αποπεμφθηκε η δασκαλα στη κυψελη? (δεν θυμαμαι καλα περιοχη) επειδη εκανε μαθηματα ελληνικων σε μεταναστες και οι ανθρωποι αυτοι εκει που ειχαν ενα αποκουμπι και παλευαν να ενταχθουν στην κοινωνια μας τελικα εμειναν επι ξυλου κρεμμαμενοι.

μαλλον οι νοικοκυραιοι δεν το ειδαν ποτε αυτο σαν λυση.

χμμμμ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    οχι ρε νικο αλλα δεν ειδα κανεναν νοικοκυραιο να κανει επανασταση με το ξυρισμενο του κεφαλι οταν αποπεμφθηκε η δασκαλα στη κυψελη? (δεν θυμαμαι καλα περιοχη) επειδη εκανε μαθηματα ελληνικων σε μεταναστες και οι ανθρωποι αυτοι εκει που ειχαν ενα αποκουμπι και παλευαν να ενταχθουν στην κοινωνια μας τελικα εμειναν επι ξυλου κρεμμαμενοι.

μαλλον οι νοικοκυραιοι δεν το ειδαν ποτε αυτο σαν λυση.

χμμμμ
    Ζωρζ, δεν υπερασπίζομαι τους "νοικοκυραίους", ούτε εχω πρόβλημα με τους μετανάστες.

Με το κράτος έχω πρόβλημα που γράφει κι αυτούς κι εμάς στα @@ του και μας αφήνει όλους στη μοιρα μας.

Αφήνει λυτούς και μόνους τους μετανάστες και μετά στέλνει τα στρουμφ να τους κυνηγάνε.

Για τον μπέ@ είμαστε

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Όχι αν δε ζω εκεί κοντά.

Πιστεψέ με αμα είχες θα ήξερες ακομα και να ησουν σε άλλη πόλη...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ζωρζ, δεν υπερασπίζομαι τους "νοικοκυραίους", ούτε εχω πρόβλημα με τους μετανάστες.

Με το κράτος έχω πρόβλημα που γράφει κι αυτούς κι εμάς στα @@ του και μας αφήνει όλους στη μοιρα μας.

Αφήνει λυτούς και μόνους τους μετανάστες και μετά στέλνει τα στρουμφ να τους κυνηγάνε.

Για τον μπέ@ είμαστε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Για τον μπέ@ είμαστε

Μη σου πώ οτι ουτε τα Στρουμφ καν ασχολούνται είναι ολα στη τυχη τους....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχες 1999 Φυλακειο "Πεταλο" και Γεφυρα Κηπων..
    Εξι μηνες ημουν εκει και τα ειδα ολα..
    Εντεκα χρονια μετα δεν ξερω αν πρεπει να μισω η να λυπαμαι τους ΛΑΘΡΟμεταναστες..
    Ειδα γυναικες,παιδια,αντρες εξαθλιωμενους σε κατασταση που δεν περιμενα να δω ποτε στη ζωη μου,ειδα γυναικα να ξεγεννα διπλα σε ναρκοπαιδιο,ειδα να μου την πεφτουν στη σκοπια 20 ατομα και να αδeιαζω το G3,ειδα να ψαχνω να βρω πτωματα απο τα δικα μου πυρα και να παρακαλαω να μην εχω χτυπησει καποιον ενω πριν δυο λεπτα ηταν ετοιμοι να με φανε ζωντανο..
    Ειδα να ξεβραζει ο εβρος ποταμος νεκρους που δυο μερες πριν τους ειχαμε πιασει και τους ειχανε στειλει πισω τουρκια...

οι τουρκοι τους πεταν στο ποταμι με τι μια..

εγω ακομα δεν ξερω αν πρεπει να τους λυπαμαι η να τους μισω..
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Η περιοχη ειναι στο προγραμμα ''αναπλασης''.Εχει παρει εγκριση και απο το Δημο Αθηναιων.....Οτι ηταν το γκαζι συμβαινει ξανα!!!!! Σαν ορος στα κτηματομεσιτικα λεγεται ''Υποτιμιτικη κερδοσκοπια''
    Ειναι μερικοι απο αυτους που λυσσανε κατα των μεταναστων,ταυτοχρονα αγοραζουν παμφθηνα τα 2αρια της περιοχης....20-30 χιλιαδες ευρω που σε λιγα χρονια θα 10πλασιαστουν......δειτε την ελληνικη μαφια παρεα με τους χεστες νεοναζι ακροδεξιους................
    ΔΕΙΤΕ ΤΑ.ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..

Κουτί της Πανδώρας: Μπίζνες, κραυγές και ψίθυροι στον Άγιο Παντελεήμονα (ΜΕΡΟΣ 1)

http://www.youtube.com/watch?v=pLD6M...layer_embedded

Ισως τα σκουπιδια που μαζευονται στους χωρους μεταναστων,η εγκληματικοτητα και ο φοβος ειναι η πιο επικερδης επενδυση.....

http://www.youtube.com/watch?v=xu6bksdUQTI

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    .....
    ΔΕΙΤΕ ΤΑ.ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..
    ....
    Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

Που μπορούμε να γίνουμε έξυπνοι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    [B]Η περιοχη ειναι στο προγραμμα ''αναπλασης''.Εχει παρει εγκριση και απο το Δημο Αθηναιων.....Οτι ηταν το γκαζι συμβαινει ξανα!!!!! Σαν ορος στα κτηματομεσιτικα λεγεται ''Υποτιμιτικη κερδοσκοπια''
    Ε

Πότε το γκάζι ήταν καλή περιοχή και την υποτιμήσαν για πες????

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Πότε το γκάζι ήταν καλή περιοχή και την υποτιμήσαν για πες????

Για να αγοραζες 1 2αρι σε οποιαδηποτε περιοχη της αθηνας εχει καποιο κοστος.......φερνοντας την ενταση το αγοραζεις τσαμπα οπως στον Αγιο παντελεημονα που οι ελληνες νοικιαζουν δυαρια-ερειπια σε 10-20 πακιστανους παιρνοντας τους 5-10 ευρω την ημερα βγαζουν μαυρα 2500-3500 χιλιαρικα το μηνα μαυρα!!!! ενω η πωληση του δεν θα απεφερε πανω απο 30-40 χιλιαρικα αφου κανεις δεν θελει να αγορασει (γι αυτο και οταν ηρεμουν τα πραγματα συμμοριες ελληνων και αλβανων χτυπουν μεταναστες) παρα μονο οι πονηροι που θα τα μοσχοπουλησουν σε λιγα χρονια....
    Τα παραπανω βιντεο ειναι η απαντηση σε ολα χωρις να αγιοποιουμε και αρκετους μεταναστες που σιγουρα δεν και τοσο καλα παιδια....Σαμπως οι δικοι μας ειναι?
    Τα βιντεο ειναι ολα τα λεφτα.οπως και να θυμουνται καποιοι οτι ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Να αφομοιωθούν, ναι συμφωνώ. Πόσοι όμως? Και πόσοι απο αυτούς θέλουν?
    οσΟ θελαν να αφομοιωθουν και οι ελληνες της αυστραλιας,γερμανιας κτλ............

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 362
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2010, 07:04
  2. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2009, 11:55
  3. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ