Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: Παραβιασμένος φάκελος-courier

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    [B
    (ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ?)! :wacko: [/B]
    Για αυτό ακριβώς μιλάω!!Πως και δεν τον είδαν αφού τα γραφεία παραλαβής δεμάτων είναι γεμάτο κάμερες??

Το ενδιαφέρον ειναι οτι εν ετει 2010 καποιοι στέλνουν μετρητα σε φακέλους :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το ενδιαφέρον ειναι οτι εν ετει 2010 καποιοι στέλνουν μετρητα σε φακέλους :rotflmao:
    Καλά οκ , δε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι.

Έχω την αίσθηση ότι οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν δέχονται την μεταφορά χρημάτων (τραπεζογραμματίων).
    Όπως και να έχει, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, καθώς όταν παρελήφθη ο φάκελος, έπεσε και η υπογραφή για την αρτιότητα της παράδοσης. Εαν ισχύει το προηγούμενο που είπα (δεν είμαι 100% σίγουρος), χρόνο, χρήμα και ενέργεια θα χάσεις μόνο, κυνηγόντας το.

Συμφωνώ με τον καπ10. Υπάρχουν πλέον πολλοί αξιόπιστοι (και φθηνότεροι) τρόποι αποστολής χρημάτων και αποφεύγεις τέτοιες κακοτοπιές.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
    Καλά οκ , δε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι.
    Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Μου φαινεται πολυ αστείο (και ειναι και τελείως λαθος τροπος)

Μετα λέτε γιατι σας κλέβουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Evil το γνωρίζω οτι υπάρχουν δεκάδες τρόποι αποστολής απλά η ειρωνεία δε βοηθάει εν έτει 2010.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Μου φαινεται πολυ αστείο (και ειναι και τελείως λαθος τροπος)

Μετα λέτε γιατι σας κλέβουν
    Thnx for the tip.

Παλαιό μέλος
    Μάλλον δεν θα βγάλεις άκρη.

Καλό είναι πάντως να κάνεις παράπονα στην εταιρία.

Και εμένα μου έχει τύχει να παραλάβω δέμα από εξωτερικό το οποίο θα έπρεπε να έχει μέσα κινητό τηλέφωνο αλλά το τηλεφωνάκι είχε κάνει φτερά.

Η συσκευασία βέβαια δεν έδειχνε κάποιο σημάδι παραβίασης με την πρώτη ματιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    αν ειχες μςσα λεφτα πρεπει να ξερεις οτι οι εταρειες ταχυμεταφορων δεν αναλαμβανουν την μεταφορα τους (το αναγραφουν και στην αποδειξη παραλαβης) και ως εκ τουτου δεν φερουν ευθυνη για την απωλεια (αφου δεν το δηλωσες παραβιασες τους ορους χρησησς) καθως ωταν παρεδωσες τον φακελο και υπεγραψες την αποδειξη παραδωσης συναινεσες και στους παραπανω ορους, αρα μπωρεις μονο να διαμαρτυρηθεις για τυχων εγραφα που χαθηκαν - κλαπηκαν κατα την μεταφορα αλλα οχι για χρηματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    αν ειχες μςσα λεφτα πρεπει να ξερεις οτι οι εταρειες ταχυμεταφορων δεν αναλαμβανουν την μεταφορα τους (το αναγραφουν και στην αποδειξη παραλαβης) και ως εκ τουτου δεν φερουν ευθυνη για την απωλεια (αφου δεν το δηλωσες παραβιασες τους ορους χρησησς) καθως ωταν παρεδωσες τον φακελο και υπεγραψες την αποδειξη παραδωσης συναινεσες και στους παραπανω ορους, αρα μπωρεις μονο να διαμαρτυρηθεις για τυχων εγραφα που χαθηκαν - κλαπηκαν κατα την μεταφορα αλλα οχι για χρηματα
    +10000

Re: Re: Re: Re: Παραβιασμένος φάκελος-courier

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
    Άρα είμαστε εντελώς εκτεθειμένη στις μεταφορικές.

Μα ρε παιδιά , η ιδιωτική μεταφορική είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ και για αυτό την πληρώνουμε , να μεταφέρει και να παραδόσει το δέμα ΑΚΕΡΑΙΟ στον παραλήπτη!!!

Πραγματικά δεν μπορώ να το χωνέψω οτι μας έχουν στο χέρι όλοι τους έτσι...

Κοπελια δεν εισαι καθολου εκτεθειμενη, οφειλεις να ελεγξεις τι παραλαμβανεις, εφ οσον το παρελαβες, εβαλες την υπογραφη σου οτι ειναι ολα οκ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ρε παιδια τί λετε;;;;;;;
    Τί παει να πει να ελεγξεις τί παραλαμβανεις;;
    Αν εγω στειλω δωρο 2 κινητα καπου και ο παραληπτης δεν το ξερει τί ακριβως να ελεγξει;;;
    Δηλ αμα φτασει το ενα πως θα καταλαβει οτι αρχικα υπηρχαν δυο;;;;
    Θα υπογραψει κανονικα και μετα τρεχα γυρευε.

Εμενα γνωμη μου ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να προσπαθησεις να βρεις το δικιο σου.

Αν το κουριερ ηταν για να στελνεις kinder εκπληξη θα ειχε κ τα φιογκακια προαιρετικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    δηλ αν αγορασω κατι απο το e-shop (λεμε τωρα) και το στειλω σε αλλη διευθυνση χωρις να το ξερει το κανω με δικια μου ευθυνη;

Re: Re: Re: Re: Re: Παραβιασμένος φάκελος-courier

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Κοπελια δεν εισαι καθολου εκτεθειμενη, οφειλεις να ελεγξεις τι παραλαμβανεις, εφ οσον το παρελαβες, εβαλες την υπογραφη σου οτι ειναι ολα οκ.
    Δεν είμαι κοπελιά και ο φάκελος ήταν παραβιασμένος με χειρουργικό τρόπο.

Πές μου οτι κάθεσαι μισή ώρα και εξετάζεις την συσκευασία που σου έχουν στείλει?

Απλά , θα κινηθώ υπηρεσιακά στα κεντρικά και νομικά διότι όπως και μου είπε δικηγόρος αυτό είναι παραβίαση-κλοπή και όχι απώλεια.

Σημεία ελέγχου:
    1:Τοπικό κατάστημα της περιοχής.
    2:Έλεγχος X-rays στο αεροδρόμιο ενώπιο του οδηγού της courier και αστυνομικών οργάνων.Κατάσταση με υπογραφή οτι τα δέματα δεν περιέχουν μη αποδεκτά ταχυδρομικά αντικείμενα.
    3:Παραλαβή απο τα κεντρικά γραφεία διανομής στην Αθήνα , αίθουσα με 10+ άτομα και γεμάτο κάμερες.
    4:Παράδοση στο τοπικό κατάστημα του αποστολέα & διανομή αυτού.

Παραβίαση μπορεί να γίνει μόνο στα σημεία 1 & 4 όπως μου είπε υπάλληλος courier.

Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη βάση κανονισμού εφόσον υπάρχει μερική απώλεια (Μερική Απώλεια νοείται η απώλεια μέρους της αρχικής αποστολής είτε λόγω ανοίγματος της συσκευασίας ή λόγω μη παράδοσης φακέλου/δέματος από σύνολο φακέλων/δεμάτων διαπιστούμενης αυτής πριν ή έως
    και κατά την ώρα της παράδοσης), να διενεργήσει ΕΔΕ.
    Αυτά μέχρι στιγμής.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. DPD courier?
    από PERIPETEIAS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2016, 21:12
  2. Φάκελος: 13ο 36ωρο
    από spyro στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 368
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 13:40
  3. citylink courier