Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Αγορά cb250f

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Αγορά cbf250

Καλησπέρα,

ένας γνωστός μου πουλάει το cb250f με 30.000 χιλιόμετρα, καινούργια λάστιχα, αλυσίδα και γρανάζια για 2.200 ευρώ

Αν δεχτούμε ότι είναι καλή κατάσταση (θα το ελέγχξω αυτό) τί λέτε αξίζει;

το θέλω για μέσα στην πόλη και άντε και λίγο προς τα έξω. Ας πούμε μέχρι χαλκίδα.

τί κατανάλωση έχει;

Ευχαριστώ

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Re: Αγορά cb250f

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    πουλάει το cb250f
    cbf250 εννοεις?

Αν ναι ειναι λιγακι "τσιμπημενη" η τιμη του αλλα ειναι σκυλι.

Για μεσα στη πολη και για περιξ κυκλοφοραει χωρις προβλημα. (εχω κανει αυθημερον 350 χλμ πηγαινε-ελα)

Βενζινα και δρομο

τί κατανάλωση έχει;
    Αν πηγαινεις με 100-120 (κοντερισια εε ) στο ταξιδι θα δεις και 370-400 χλμ αυτονομια απο το 16αρι τεποζιτο του.

Re: Re: Αγορά cb250f

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    cbf250 εννοεις?

Αν ναι ειναι λιγακι "τσιμπημενη" η τιμη του αλλα ειναι σκυλι.

Αν σε ενδιαφερει για μεσα στη πολη και για περιξ κυκλοφοραει χωρις προβλημα.

Βενζινα και δρομο
    όχι το cbf

αυτό εδώ εννοώ:

http://www.thunderbike.co.nz/used-bikes/hon_cb250F.htm

το "μικρό" hornet

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΕΧΩ Την εντυπωση οτι με 2000 βρισκεις καλυτερα μηχανακια
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αυτό που έβαλες είναι το cbf250 και δεν έχει σχέση με Hornet
    δεν γράφεις τι μοντέλο είναι αλλά έτσι κι αλλιώς σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις το ίδιο με λιγότερα χλμ ή και κάτι μεγαλύτερο
    βόλτα χαλκίδα θα σε πάει αλλά δεν είναι το καλύτερό του
    άνετη και οικιονομική ταχύτητα ταξιδίου μέχρι 100-110

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Αυτό που έβαλες είναι το cbf250 και δεν έχει σχέση με Hornet
    δεν γράφεις τι μοντέλο είναι αλλά έτσι κι αλλιώς σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις το ίδιο με λιγότερα χλμ ή και κάτι μεγαλύτερο
    βόλτα χαλκίδα θα σε πάει αλλά δεν είναι το καλύτερό του
    άνετη και οικιονομική ταχύτητα ταξιδίου μέχρι 100-110
    πήγα και το είδα σήμερα.

τελικά είναι το cbf250 (απλά αυτός που μου το είπε από το τηλέφωνο ήταν γνωστός του και δεν ήξερε με σιγουριά).

Το έκανα και μια βόλτα.
    Φαίνεται σε άριστη κατάσταση.

Θα δούμε...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Άμα δεν βαριέσαι, διάβασε εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=31452

"Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Άμα δεν βαριέσαι, διάβασε εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=31452

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF

Re: Re: Re: Αγορά cb250f

όχι το cbf

αυτό εδώ εννοώ:

http://www.thunderbike.co.nz/used-bikes/hon_cb250F.htm

το "μικρό" hornet

Αν και όντως υπάρχει CB250F, αυτό στο λινκ είναι CBF. Έχουν κάνει λάθος στο site.

Eμένα το CBF μου αρέσει για την πόλη. Πολύ ελαφρύ, ικανοποιητικό γκάζι, άνετη θέση ακόμα και για ψηλό, και πολύ πολύ καλό φρένο. Αν το πήρες ήδη, καλοφόρετο
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Re: Re: Re: Re: Αγορά cb250f

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Αν και όντως υπάρχει CB250F, αυτό στο λινκ είναι CBF. Έχουν κάνει λάθος στο site.

Eμένα το CBF μου αρέσει για την πόλη. Πολύ ελαφρύ, ικανοποιητικό γκάζι, άνετη θέση ακόμα και για ψηλό, και πολύ πολύ καλό φρένο. Αν το πήρες ήδη, καλοφόρετο
    Είναι τελικά το cbf250 και όχι το cb250f (άρα έστω και από σπόντα η φώτο είναι σωστή).

Δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί είμαι ο τρίτος κατά σειρά που εξέφρασε ενδιαφέρον και μου είπε ότι θα τηρήσει σειρά προτεραιότητας (σωστό είναι αυτό). Οπότε μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρω.

Η βόλτα πάντως που του έκανα μου άφησε όμορφη αίσθηση.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    με 2.500 ευρω και τοσα χιλιομετρα παιρνεις πληθωρα μοτοσυκλετων και μεγαλυτερου κυβισμου εφοσον θες να το βγαλεις εθνικη.Οπως πχ ον-οφ μοτοσυκλετες βλεπε freewind , kle , pegaso Κλπ με τα ιδια χιλιομετρα , οικονομικα αλλα με περισσοτερα αλογα και ροπη λογο κυβισμου.Και ποιο ανετα για 2καβαλα σε ταξιδια και πολυ ανετα για μεσα στη κινηση και τους σκατοδρομους της αθηνας.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    με 2.500 ευρω και τοσα χιλιομετρα παιρνεις πληθωρα μοτοσυκλετων και μεγαλυτερου κυβισμου εφοσον θες να το βγαλεις εθνικη.Οπως πχ ον-οφ μοτοσυκλετες βλεπε freewind , kle , pegaso Κλπ με τα ιδια χιλιομετρα , οικονομικα αλλα με περισσοτερα αλογα και ροπη λογο κυβισμου.Και ποιο ανετα για 2καβαλα σε ταξιδια και πολυ ανετα για μεσα στη κινηση και τους σκατοδρομους της αθηνας.
    Βασικά η κίνησή του θα είναι 95% τουλάχιστον πόλη και 5% μικροαποστάσεις μέχρι άντε 50 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Άρα θέλω κάτι που να είναι άνετο και οικονομικό για την Αθήνα και να μπορεί να με πάει λίγο έξω με ασφάλεια χωρίς σημασία στις επιδόσεις.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Βασικά η κίνησή του θα είναι 95% τουλάχιστον πόλη και 5% μικροαποστάσεις μέχρι άντε 50 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Άρα θέλω κάτι που να είναι άνετο και οικονομικό για την Αθήνα και να μπορεί να με πάει λίγο έξω με ασφάλεια χωρίς σημασία στις επιδόσεις.
    αυτο ακριβως λεω και εγω!ασε στην ακρη τις επιδοσεις (δεν υπαρχουν επιδοσεις σε αυτα που αναφερα οταν η τελικη τους ειναι 150χαω αν δεν φυσαει).

Ειχα παρομοια μοτοσυκλετα -freewind- και ηταν ευελικτη (το τιμονι διπλωνε περισσοτερο και απο παπι -και παπι ειχα- ) οικονομικη εκει που δεν παει , δεν κοπανιομουν σε σαμαρακια , λακουβες και φαραγκια του Χελμ που εχουν οι δρομοι μας και πηγαινα κοντινες εκδρομες ανετη με καλη αυτονομια και καλυτερες αναρτησεις φρενα κλπ (σε συγκριση με το 250ρι λεμε οχι με τα τζιξερ μην πεταχτει κανεις).

Γνωμη μου να ψαξεις και σε κατι αλλο εποχες που λογο κρισης στης αγορα πωλουντε πολλες μοτοσυκλετες σε καλη τιμη.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αυτο ακριβως λεω και εγω!ασε στην ακρη τις επιδοσεις (δεν υπαρχουν επιδοσεις σε αυτα που αναφερα οταν η τελικη τους ειναι 150χαω αν δεν φυσαει).

Ειχα παρομοια μοτοσυκλετα -freewind- και ηταν ευελικτη (το τιμονι διπλωνε περισσοτερο και απο παπι -και παπι ειχα- ) οικονομικη εκει που δεν παει , δεν κοπανιομουν σε σαμαρακια , λακουβες και φαραγκια του Χελμ που εχουν οι δρομοι μας και πηγαινα κοντινες εκδρομες ανετη με καλη αυτονομια και καλυτερες αναρτησεις φρενα κλπ (σε συγκριση με το 250ρι λεμε οχι με τα τζιξερ μην πεταχτει κανεις).
    Ναι αλλά το freewind (για το 650 μιλάμε σωστά ; ) δεν έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, ακριβότερη ασφάλεια, τέλη και σέρβις;;;

Με δεδομένο ότι το θέλω για εργαλείο και ότι ετησίως κάνω περίπου 12.000 χιλιόμετρα θέλω να τα βάλω όλα στη ζυγαριά.

Άσε που ειδικά freewind είχε ο αδερφός μου (ο cityfly) και για να πω την αλήθεια (αν και τελικά δεν το οδήγησα ποτέ) δεν ένιωσα να "κουμπώνω" πάνω του όταν το καβάλησα.

Α και ξέχασα. Το δικάβαλο σε ταξίδι είναι πολύ μακρινό ενδεχόμενο ή μάλλον σχεδόν απίθανο

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παντως με 2200 εχεις πολλες επιλογες

http://www.car.gr/classifieds/bikes/...pr&price-from=

20 απο τα 32 ειναι μεχρι 2200

Ριξε μια ματια και γυρω γυρω

Επισης ασημι ζαντα 2005 και πισω

Μαυρη ζαντα 2006 και μετα

(και διαφορετικα πλαινα καπακια επισης)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής