Σελίδα 40 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Εισπνοή.... εκπνοή....
    φιλαράκο με το λευκό VFR800 στην Π. Ράλλη...

καλά το montgomery στυλ μπουφανάκι και το ότι ήσουν ακράνοβιτς μες στη βροχή...
    το γυαλί ηλίου με τέτοια συννεφιά τι το θες?

κι εσύ ρε κοπέλα μου με το SYM... το γούνινο παλτό και ο λευκός σκούφος μπορεί να σε σώσει από το κρύο... από τη βροχή όμως...;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ...

κι εσύ ρε κοπέλα μου με το SYM... το γούνινο παλτό και ο λευκός σκούφος μπορεί να σε σώσει από το κρύο... από τη βροχή όμως...;;
    ρε λιακο... εισαι μπανιστιρτζης της συμφορας αδερφακι μου...

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    ρε λιακο... εισαι μπανιστιρτζης της συμφορας αδερφακι μου...
    αμα πήζεις στην κίνηση τα προσέχεις όλα.
    επίσης, έχω γούστο.
    οπότε απλά μπανιστιρτζής.

Μέλος Το avatar του/της Maggellanos
    Σε ειδα φιλαρακο στην Αλεξανδρας πρωι-πρωι με το γαματο κατακοκκινο 999 .....

να το σπρωχνεις......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αφου βρεχει,τι το βγαζεις?

Σε ρωτησα μηπως χρειαζεσαι κατι,αλλα ωσαν γαματος μηχανοβιος με το ντουκατι περφομανς

μπουφανακι σου με εγραψες στα π@π@ρια σου:rotflmao: :rotflmao:

Την καλημερα μου

71 -10 -21 Ν.

"See The World Before You Leave It"

Με είδα να πηγαίνω στο πρωινό εργαστήριο των 8:00 με -3 βαθμούς έξω και τελικά να μην γίνεται...
    Και ταιριάζει μούρλια η κορντούρα με την άσπρη ρόμπα λέμεε ,,μπρρρρ
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Σε είδα χθεσινοβραδυνή βροχούλα να σακατεύεις (ευτυχώς μόνο) σίδερα.
    Ανεβαίνοντας Συγγρού και στρίβοντας για Καλιρρόης, τουτού καρφωμένο με τη μούρη στην μπάρα. Είδα όμως και τους μπατσούληδες να προειδοποιούν τους επόμενους που μπαίναν στην στροφή
    Στο τέλος της Καλιρρόης (μετά την Βουλιαγμένης), σε είδα φίλε με το Versys να γράφεις μπατιλίκια. Ωραίος στην πρώτη προσπάθεια. Η δεύτερη όμως απέτυχε. Το μπαμ που άκουσα (και δεν είδα) με τρόμαξε. Ευτυχώς ήταν το καφασάκι που έσκασε στον κάδο. Πλησίασα, που είπες όλα καλά, με ευχαρίστησες, με ρώτησες αν είχε λάδια ο δρόμος ( ) και συνέχισα την βαρκάδα μου μέχρι βόρεια

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Με ειδα πρωι-πρωι να γινομαι μουσκεμα αφου δεν εβαλα αδιαβροχα... Ειδα και τους μπατσουλιδες Συγγρου,Φραντζη και Καλλιροης να τα εχουν κανει πουτ@ν@ και να μην κινηται τπτ και να βρεχομαι ακομα περισσοτερο.Καλυτερα να μας αφηναν με τα φαναρια,στην μοιρα μας...
    The Ace of Spades

Άσπρα μούρα μαύρα μούρα Το avatar του/της Ilief
    Σε ειδα οχτακαριολε στη Νερατζιωτισσης καθως περνουσα απο το υψος του μολ, να κανεις αναστροφη με το κοκκινο και στρουμπουλο hyndai σου ενω με εχεις δει να ερχομαι και με εγραψες στα απο κατω σου. Ρε φιλε:

1: Ειμαι ο μόνος (1) γαμιολης που περναει απο ενα δρομο διπλης κατευθυνσης με ορατοτητα 200 μετρων++ , τι θα παθεις αν κανεις υπομονη 5-6 δευτερολεπτα να περασω και να κανεις μετα την αναστροφη, δεν ερχοταν κανεις και απο πουθενα.

2: Ξεκινας απο την ιδια λωριδα μ'εμενα (δεξια) να κανεις επιτοπου, ωραια , πες οτι ο ηρωας σου ειναι συγγραφεας και ακολουθεις το παραδειγμα του γραφοντας με στους παπυρους σου, ΤΙ σταματας βρε ΜΠΕΪΚΟΝ στη μεση;; Να κεντραρεις σωστα για να με σκοτωσεις καλυτερα; Η να περασω πανω απο το κουτι σου και να δεις αν με βρεγμενη ασφαλτο και ψιλοβροχο θα συρθω περισσοτερα μετρα;;

3: Πλακωνομαι λιγακι στο πισω καθως και σε ενα δυο κατεβασματα, διοτι σε αποτομο μπροστινο φρεναρισμα με βροχη λεω ασε δεν θα παρω το αφηνω στο ραφι, και εδω που τα λεμε δεν ηταν και 100% αναγκαιο, πεταξε κατι κωλαρακια που αφου εφυγα τα καταλαβα και χαρηκα, αλλα προς στιγμην εχεζειν ολιγον. Σταματω λοιπον κανα μετρο εναμιση απο το κουτι, ο τυπος παιζει ολο αυτο το διαστημα να ειχε κουνηθει ενα μετρο απο την ωρα που σταματησε στη μεση.

4: Σταματω λοιπον, με τσιλι στους οφθαλμους και τζινσενκγ στην ψυχη και του λεω :

- ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ; Θες να με σκοτωσεις ρε φιλε; Ειμαι ο μονος που υπαρχει σε αυτο το δρομο και θες να μην υπαρχω ουτε εγω; Τι κανεις δηλαδη;; Με βλεπεις ερχομαι και κανεις αναστροφη;
    - ( Με υφος πενταχαλαρου και παντοηρεμου) Αφου σε ειδα, σε ειδα...

- Με ειδες και εκανες αναστροφη; Και πες νταξει τη κανεις, τι σταματας γαμωτο μου μεσα στη μεση;;

- ( Με υφος πενταχαλαρου και παντοηρεμου) Μα ησουνα μακρια ειχα χωρο να την κανω, σε ειχα δει σε ειχα δει...

- ( Εκει λεω νταξ, ο τυπος ξεπηδησε απο καποιο σεναριο των Χ-files και ακομα τον ψαχνουν απο την εταιρια) Αμα ημουνα μακρια και με ειχες δει τοτε πως βρεθηκα εδω;

- ( Με υφος πενταχαλαρου και παντοηρεμου) Οχι ενταξει σε ειχα δει, σε ειχα δει

- ( Υποψιαζομαι πως διαβασε αναποδα τις οδηγιες του φαρμακοποιου, ή το χαρτακι παρενεργειων καποιου φαρμακου, και αρχιζω να χαλαρωνω λιγακι ) Τι να σου πω ρε φιλε(+ κουνημα κεφαλης)...

- ( Γυρισμα υφους προς το ''καταννοω'' mode ) Ενταξει, συγγνωμηη...συγνωμη

5: Εκει δεν αντεξα, λυγισα. Κατεβαινω απο τη μηχανη και πηγαινω με ορμη προς το παραθυρο του που ηταν κατεβασμενο. Τον αρπαζω απο τα μαλλια στο πισω μερος της φαλακρας και πλησιαζω αποτομα το κεφαλι μου με αποφασιστικοτητα στο δικο του...αφου του δινω ενα φιλι στο μετωπο, και διαπερνωντας το κορμι μου ενα ριγος απο το κρανιο μεχρι τις φτερνες σα να επεσα στις γραμμες του ΟΣΕ τυλιχμενος με χαλκο, συνεχιζω την χαρτογραφηση του προσωπου του με τα τριγομα αγωνιστικα χειλη-ρανταρ μου, τα οποια δεν πτοηθησαν απο τυχον ελιες, αχυρα σε σχημα τριχας-καγκελου, κοκάλινη επιεδαφια γραμμη-συνδεσμο του ενος οφθαλμου με τον αλλο και υπερσυνδεση αυτου με τα ωτα, τελευταιας τεχνολογιας συστημα εξορυξης-εξαγωγης ρινικων εκκρισεων καμπυλωτο, με πληθωρα στιγματων απο εσφαλμενη τοποθετηση κεφαλων των τρυπανιων, αλλα συνεχισαν ακαθεκτα μεχρι την πηγη του παθους...εκει, για να τον τιμωρησω για οσα μου εκανε...
    Μολις εφτασα στο φραγμα των εφηβων καστορων (μικρο μουστακι) σαν απο μηχανΗς θεος, κατι με τραβηξε βιαια και μακρυα απο το μπείμπι...χαθηκα μεσα στη βροχη και ακουγα για οσο προλαβα αυτον να φωναζει το ονομα μου δυο-δυο φορες ( οπως λεμε ''σε ειδα σε ειδα'', ''σε ειχα δει σε ειχα δει'', ''συγγνωμη συγγνωμη'' , συνδρομο της καρετα καρετα λεγεται, περναει απο τη χελωνα στον ανθρωπο ) με φωνη τρεμαμενη απο τα δακρυα...το τελευταιο πραγμα που περασε απο τη σκεψη μου ηταν..."πως ξερει το ονομα μου, το ονομα μου, το ονομα μου, ονομα μου...(αντιλαλος) ;''

6. Και στην αυθεντικη εκδοση της ιστοριας λεω...''δε γαμιεται''...αφου ειπε τουλαχιστον τη μαγικη λεξη παει στο καλο...και σηκωθηκα και εφυγα...το κερατο μου μεσα εχει τρελαθει ο κοσμος...
    Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
    -Ανάχαρσις
    ------------------- - - - - - - - - - - - - -
    Ειμαι κορυφαιος εραστης, γιατι εξασκουμαι πολυ μονος μου :a31:

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αφωνος απο τη περιγραφη!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κι εγώ, άναυδη...
    Dura lex, sed lex.

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief

5: Εκει δεν αντεξα, λυγισα. Κατεβαινω απο τη μηχανη και πηγαινω με ορμη προς το παραθυρο του που ηταν κατεβασμενο. Τον αρπαζω απο τα μαλλια στο πισω μερος της φαλακρας και πλησιαζω αποτομα το κεφαλι μου με αποφασιστικοτητα στο δικο του...αφου του δινω ενα φιλι στο μετωπο, και διαπερνωντας το κορμι μου ενα ριγος απο το κρανιο μεχρι τις φτερνες σα να επεσα στις γραμμες του ΟΣΕ τυλιχμενος με χαλκο, συνεχιζω την χαρτογραφηση του προσωπου του με τα τριγομα αγωνιστικα χειλη-ρανταρ μου, τα οποια δεν πτοηθησαν απο τυχον ελιες, αχυρα σε σχημα τριχας-καγκελου, κοκάλινη επιεδαφια γραμμη-συνδεσμο του ενος οφθαλμου με τον αλλο και υπερσυνδεση αυτου με τα ωτα, τελευταιας τεχνολογιας συστημα εξορυξης-εξαγωγης ρινικων εκκρισεων καμπυλωτο, με πληθωρα στιγματων απο εσφαλμενη τοποθετηση κεφαλων των τρυπανιων, αλλα συνεχισαν ακαθεκτα μεχρι την πηγη του παθους...εκει, για να τον τιμωρησω για οσα μου εκανε...
    Μολις εφτασα στο φραγμα των εφηβων καστορων (μικρο μουστακι) σαν απο μηχανΗς θεος, κατι με τραβηξε βιαια και μακρυα απο το μπείμπι...χαθηκα μεσα στη βροχη και ακουγα για οσο προλαβα αυτον να φωναζει το ονομα μου δυο-δυο φορες ( οπως λεμε ''σε ειδα σε ειδα'', ''σε ειχα δει σε ειχα δει'', ''συγγνωμη συγγνωμη'' , συνδρομο της καρετα καρετα λεγεται, περναει απο τη χελωνα στον ανθρωπο ) με φωνη τρεμαμενη απο τα δακρυα...το τελευταιο πραγμα που περασε απο τη σκεψη μου ηταν..."πως ξερει το ονομα μου, το ονομα μου, το ονομα μου, ονομα μου...(αντιλαλος) ;''

αν δεν ειναι αυτο...

gay post alert!!!
    τοτε ποιο ειναι :hypnotize

Photo removed by sniper και :a28:
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
    [
    το κερατο μου μεσα εχει τρελαθει ο κοσμος... [/B]

ναι,ενω εσυ νομιζεις οτι εισαι νορμαλ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ναι,ενω εσυ νομιζεις οτι εισαι νορμαλ...

χαχαχα

Εδω οι αλλοι με βγαλανε γκεϊ Ουτε μια μαλακια δεν μπορουμε να γραψουμε εν ωρα βαρεμαρας
    -Ανάχαρσις

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Κι εγώ, άναυδη...

Μανταμ καλησπερα σας, δεν σας γνωριζω, παρομοιως ουτε εσεις εμε υποθετω. Ως γυνη θα ηθελα τη γνωμη σας, μιας και οι παλιαντρες δεν εχουν αισθηματα και με χλευαζουν. Σας αγγιξε καθολου αυτο το μικρο λαβ στορι; :rotflmao:
    -Ανάχαρσις

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255