Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Ε είπαμε.. αλλά οχι και έτσι ρε παιδιά..χαχαχαχα..

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δεν συμβαινει μονο στο λονδινο αυτο.

και δεν υπαρχουν κανονες η νομοι.

απλη κοινη λογικη οπως εδω περιμενεις πρωτα να κατεβει ο κοσμος απο το βαγονι,λεωφορειο κλπ πριν μπουκαρεις.
    Συμβαίνει αλλά με διαφορετική ένταση και ευλάβεια... δες Βαρκελώνη, Μασαλλία, και άλλα...

Κατά τα άλλα... έτσι ακριβώς
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    [...]Στην Ελλάδα δεν συμβαίνει σίγουρα στην πράξη, αλλά δεν νομίζω να είναι και κανόνας εδώ κάτι τέτοιο. Δεν έχω δει καμία ταμπέλα ή κάπου αλλού να το γράφει... διαφωτισέ μας αν γνωρίζεις κάτι...
    Σε άλλα πάλι μετρό ανά τον κόσμο που έχω βρεθεί το έχω δει το φαινόμενο, αλλά όχι στον βαθμό του Λονδίνου και σίγουρα δεν φάνηκε να είναι κανονισμός αλλά συνήθεια-καθημερινή πρακτική... Όυτε εκεί θυμάμε να το είδα πουθενά γραμμένο αλλά το θεωρώ πιθανό να έιναι κανονισμός...
    Σίγουρα πάντως είναι σωστό και πολύ χρήσιμο... πρόλαβα αεροπλάνα ουκ ολίγες φορές...
    Στο underground υπαρχουν ταμπελες που το λενε και στο καθ' ημας μετρό το λένε στις ηχητικες ανακοινωσεις σε τακτα διαστηματα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στο underground υπαρχουν ταμπελες που το λενε και στο καθ' ημας μετρό το λένε στις ηχητικες ανακοινωσεις σε τακτα διαστηματα

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μιας και στο μεν undeground έχω να πάω πάνω από 10 χρόνια και δεν θυμάμε λεπτομέρειες, ενώ στο καθ'ημας μπαίνω σπανιότατα μιας και δεν κατοικοεδρεύω πλέον στην πρωτεύουσα...
    Πάντως στην ουσία μιλάμε για απλούς λογικούς κανόνες που διευκολύνουν όλους... μόνο εδώ στη Ελλάδα μας κακοφαίνετε... . Φυσικά δεν είναι το μόνο παράλογο ή το ποιο σοβαρό εδώ στο Τζιμπουντί...

υ.γ. Τελικά τα ποδήλατα επιτράπηκαν στον ηλεκτρικό;

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Δεν είναι άγραφος νόμος.
    Είναι ο κανόνας Και δεν είναι καθόλου περίεργο. το ΣΩΣΤΟ είναι

Και ισχύει παντού.σε όλες τι κυλιόμενες (σκάλες ή διαδρόμους) παντού (σε μετρό, αεροδρόμια και όπου αλλού έχει)
    Και φυσικά ισχύει και στην Ελλάδα.

Τώρα βέβαια αν την πεις σε ελληνάρα στο μετρό για κάτι τέτοιο κινδυνεύεις να φας και ξύλο
    αλλά τί να λέμε τώρα ...

Στην Ελλάδα δεν συμβαίνει σίγουρα στην πράξη, αλλά δεν νομίζω να είναι και κανόνας εδώ κάτι τέτοιο. Δεν έχω δει καμία ταμπέλα ή κάπου αλλού να το γράφει... διαφωτισέ μας αν γνωρίζεις κάτι...
    Σε άλλα πάλι μετρό ανά τον κόσμο που έχω βρεθεί το έχω δει το φαινόμενο, αλλά όχι στον βαθμό του Λονδίνου και σίγουρα δεν φάνηκε να είναι κανονισμός αλλά συνήθεια-καθημερινή πρακτική... Όυτε εκεί θυμάμε να το είδα πουθενά γραμμένο αλλά το θεωρώ πιθανό να έιναι κανονισμός...
    Σίγουρα πάντως είναι σωστό και πολύ χρήσιμο... πρόλαβα αεροπλάνα ουκ ολίγες φορές...
    [/QUOTE]

Έχω πολύ καιρό να μπω στο μετρό
    Δεν θυμάμαι αν υπάχουν ταμπέλες,
    Θυμάμαι όμως ότι γίνονταν συνεχώς αναγγελίες από τα μεγάφωνα

υ.γ. Τελικά τα ποδήλατα επιτράπηκαν στον ηλεκτρικό;
    Στον ηλεκτρικό ναι

στο μετρό νομίζω οχι ακόμα

Παλαιό μέλος
    Επίσης πρέπει να δηλώνει ο καθένας τον προορισμό του πριν φύγει από το σπίτι.

Επίσης σε αλλαγή προορισμού να το δηλώνει την ίδια στιγμή.

Επίσης σε δημόσιο χώρο η ταχύτητα περπατήματος ορίζεται στα 5-6 χλμ/ ώρα.

Όσοι την υπερβαίνουν θα δέχονται ελαφρύ ηλεκτροσοκ από το βραχιολάκι που υποχρεωτικά θα φοράνε και η έντασή του θα ποικίλει ανάλογα με την υπερβαση του ορίου.

Όσοι κοιτάνε κάπου εκτός βιτρίνας, κινητού τηλεφώνου, διάβασης, θα δέχονται προειδοποιητικό ηχητικό μήνυμα από την πιο κοντινή κάμερα με μεγάφωνο.

Τα βήματα θα μετριούνται, όπως και ο συνολικός χρόνος. Σε περίπτωση που υπάρχει καθημερινή απόκλιση πάνω από 10%, ο ύποπτος θα τίθεται σε διακριτική επιτήρηση για να διακριβωθεί η αιτία της απόκλισης.

Καμία άλλη ιδέα; Όλοι μαζί μπορούμε για το καλό όλων μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    [...]Καμία άλλη ιδέα; [...]
    Πολλές, αλλα σε καθε μια τα ίδια θα γραφεις.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...
    Πάντως στην ουσία μιλάμε για απλούς λογικούς κανόνες που διευκολύνουν όλους... μόνο εδώ στη Ελλάδα μας κακοφαίνετε... ...
    αυτο που μας κακοφαινεται ειναι αλλο και πολυ λογικο να μας κακοφαινεται.η επιβολη!

και ειναι λογικο γιατι δε μπορει κανεις να επιβαλει νομους στη ζουγκλα!το μονο που θα καταφερει ειναι να εξαγριωσει οποιον και οτι ζει εκει.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αυτο που μας κακοφαινεται ειναι αλλο και πολυ λογικο να μας κακοφαινεται.η επιβολη!

και ειναι λογικο γιατι δε μπορει κανεις να επιβαλει νομους στη ζουγκλα!το μονο που θα καταφερει ειναι να εξαγριωσει οποιον και οτι ζει εκει.

Κάτι προσπαθείς να μας πεις αλλά δεν σε πιάνω και σε γράφω... πάω τώρα να δω κανα μεσημεριανάδικο γιατί άκουσα πως ο Ταρζάν με την Τζέιν χωρίζουνε...

άρα να μείνουμε μια ζωή ... ζώα της ζούγκλας και να μην γίνουμε άνθρωποι ποτέ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Τώρα βέβαια αν την πεις σε ελληνάρα στο μετρό για κάτι τέτοιο κινδυνεύεις να φας και ξύλο
    αλλά τί να λέμε τώρα ...
    Μου φαινεται τελειως βλακεια να τρεχουν στις κυλιομενες σκαλες, αν γουσταρετε να τρεξετε να πατε απο τις κανονικες &
    Ειμαι προθυμοτατος να ριξω φαπα οποιον με σπρωξει ενω περιμενω να φτασει η σκαλα στο τερμα.

(Αν κ συνηθως προτιμω τις παραδοσιακες, καλο σου κανουν)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Μου φαινεται τελειως βλακεια να τρεχουν στις κυλιομενες σκαλες, αν γουσταρετε να τρεξετε να πατε απο τις κανονικες &
    Ειμαι προθυμοτατος να ριξω φαπα οποιον με σπρωξει ενω περιμενω να φτασει η σκαλα στο τερμα.

Δεν είναι καθόλου βλακεία.... Δουλεύει μια χαρά στο εξωτερικό το σύστημα.

Αν σε σπρώξω ρίξε μου μια φάπα όμως.... Πολύ θα το χαρείς...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρω μικρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08

Λες ε;;

προφανώς παίρνεις το μετρό μόνο για βόλτα και όχι για δουλειά ή απλά δεν το παίρνεις καθόλου

Γιατό όταν βιάζεσαι να προλάβεις π.χ. το λεωφορείο δεν φαίνεται και τόσο βλακεία.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Λες ε;;

προφανώς παίρνεις το μετρό μόνο για βόλτα και όχι για δουλειά ή απλά δεν το παίρνεις καθόλου

Γιατό όταν βιάζεσαι να προλάβεις π.χ. το λεωφορείο δεν φαίνεται και τόσο βλακεία.

Σεργιο;

Αμα μου ρίξει φάπα και τον γεμίσω 15-16 9ρες λες να καταδικαστώ για χρήση υπερβολικής βίας; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είπαμε να τη σουτάρει τη γκόμενα αλλά όχι κι έτσι
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2009, 17:25
  2. Είπαμε να τον πιεί αλλά όχι κι έτσι...
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2008, 20:46
  3. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07
  4. Είναι ξανθιά αλλά όχι κι έτσι!!!!
    από sapila racing στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2006, 09:38
  5. Απαντήσεις: 23