Good to know guys.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
@ portishead:
sergiosm = έγκριτος συνάδελφος![]()
![]()
Αχρειαστοι να είστε....αλλα δεν ξερεις καμια φορα.
![]()
Good to know guys.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
@ portishead:
sergiosm = έγκριτος συνάδελφος![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Good to know guys.
![]()
![]()
κοίτα να δειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
αυτό να το εκλάβω ως .... απειλή;;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό που θέλει να πει ο ποιητής είναι ότι
αυτά τα δύο αθώα πτερωτά πλασματάκια είστε τα δυο σας
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
κοίτα να δεις
αυτό που θέλει να πει ο ποιητής είναι ότι
αυτά τα δύο αθώα πτερωτά πλασματάκια είστε τα δυο σας
α μάλιστα
ε τότες
να τον πάμε για ... εξύβριση
(εκτός και αν το πάρουμε ως ... κομπλιμέντο)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Δε με λες, εσύ θα απαντήσεις στα πμ σου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αν και δεν ηταν για μενα η συμβουλη, το καλοσκεφτηκα και την ακολουθησα!! βρηκα λοιπον δευτερη νυχτερινη δουλεια ως.............Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Αντί να αυτοκτονήσεις, ξεκίνα και συ μια δεύτερη δουλειά τις νύχτες...![]()
χορευτης οριενταλ σε κλαμπ!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
αν και δεν ηταν για μενα η συμβουλη, το καλοσκεφτηκα και την ακολουθησα!! βρηκα λοιπον δευτερη νυχτερινη δουλεια ως.............
Πες μας σε ποιο και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Sent from me using a computer.
αν και δεν ηταν για μενα η συμβουλη, το καλοσκεφτηκα και την ακολουθησα!! βρηκα λοιπον δευτερη νυχτερινη δουλεια ως.............
Gay alert No2
νοτακο μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις γιατι θεωρεις gay alert εναν τυπα με σωματοτυπο νταλικιερη που εχει καταπιει το φορτηγο του, να λικνιζεται λαδωμενος και ημιγυμνος, σαν να του εχει ξεβιδωθει η αναρτηση??Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Gay alert No2![]()
![]()
νοτακο μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις γιατι θεωρεις gay alert εναν τυπα με σωματοτυπο νταλικιερη που εχει καταπιει το φορτηγο του, να λικνιζεται λαδωμενος και ημιγυμνος, σαν να του εχει ξεβιδωθει η αναρτηση??![]()
![]()
Εσένα, αυτός ο ''κατάπια Scania'' που λικνίζεται λαδωμένος και ημίγυμνος, σου κάνει για φανατικός άντρας;
σ.σ. οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα είναι συμπτωματική.
Σε νυχτερινο κεντρο διασκεδασης των Αθηνων ζητανε λουλουδουδες!
Οποιος ενδιαφερεται ας μου πει!
Δε χρειαζεται απαραιτητα προυπηρεσια, μονο ορεξη για δουλεια!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.... λουλουδουδες....
...Οποιος ...
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
![]()
![]()
Ξερω τι λεω
![]()
![]()
![]()
ERRIKAAAAAAA......Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Edit: Κι όταν θα έρθει η ώρα πες με να σε πω πώς θα σβήσεις το πρόστιμο της λιπομαρτυρίας...
Πλησιάζει η ώρα να σε αγαπήσω ακόμα περισσότερο...![]()
Αν μάλιστα έχεις στην καβάντζα κανέναν τρόπο και το πρόστιμο να σβήσω, και να μην ανηφορίσω προς Κατερίνη για την νέα δίκη, πίστεψέ με... Ο έρωτάς μου :a07: θα κρατήσει για πάντα...![]()
πμ μου αν δεν θέλεις δημόσια ή στείλε μου τηλ. σου...![]()
Σε λέω και δημόσια, δεν'ντροπή....Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
ERRIKAAAAAAA......
Πλησιάζει η ώρα να σε αγαπήσω ακόμα περισσότερο...![]()
Αν μάλιστα έχεις στην καβάντζα κανέναν τρόπο και το πρόστιμο να σβήσω, και να μην ανηφορίσω προς Κατερίνη για την νέα δίκη, πίστεψέ με... Ο έρωτάς μου :a07: θα κρατήσει για πάντα...![]()
πμ μου αν δεν θέλεις δημόσια ή στείλε μου τηλ. σου...![]()
![]()
1) Δυστυχώς ΔΕ γλιτώνεις την ανάβαση στην Κατερίνη. Θα πρέπει να εμφανιστείς εκεί, να δηλώσεις παρών (ασχέτως αν γίνει τελικά η δίκη ή αναβληθεί για οποιοδήποτε λόγο)
2) Μόλις δηλώσεις παρών ΑΜΕΣΩΣ θα ζητήσεις να σβηστεί η ποινή λιπομαρτυρίας σου για το λόγο ότι... (εδώ βάζεις ένα λόγο, πχ. γεννούσε η γυναίκα/αδελφή/κόρη/γιαγιά σου, πέθανε ο κουνιάδος/μπατζανάκης/θείος και έπρεπε να παραστείς στην κηδεία, σου ανέθεσε ο εργοδότης σου να μεταβείς ΕΚΕΙΝΗ την ημέρα στο Ουζμπεκιστάν για να πάρεις συνέντευξη από τον πρόεδρο του συλλόγου σεισμόπληκτων ή-ό,τι-άλλο-σου-ταιριάζει). Προσθέτεις πως είσαι βαθιά συντετριμμένος που δεν μπόρεσες να παραστείς στην προηγούμενη δίκη, πως δεν κοιμήθηκες από τύψεις μία εβδομάδα,
3) Βεβαιώσου ότι σου σβήνουν την ποινή, κι αν σου πουν "στο τέλος", "μετά" και τα τοιαύτα τους το υπενθυμίζεις σε τακτά χρονικά διαστήματα με ύφος ηλιθίου και
4)... καθάρισες!
:wacko:
Dura lex, sed lex.