Σήμερα το πρωί ξύπνησα και πριν προλάβω να φτιάξω καφέ, χτυπάει το τηλέφωνό μου. Ήταν ο ασφαλιστής μου και με ενημέρωσε ότι στις 5 Αυγούστου λήγει η ασφάλεια της μηχανής (V-Strom 650 Κ7) και ότι έχει έρθει το καινούριο ασφαλιστήριο. Του λέω ότι θα περάσω αύριο να το πάρω και πριν κλείσω το τηλέφωνο τον ρωτάω για το ποσό. Η απάντηση που πήρα ήταν 128 ευρώ (εξάμηνο). Ώπα, λέω, κάτι δεν πάει καλά. Τον ρωτάω γιατί τόσο πολύ και μου απαντάει ότι τα ασφάλιστρα αυξήθηκαν λίγο. Το προηγούμενο συμβόλαιο το είχε παραλάβει ο πατέρας μου και δεν ήμουν σίγουρος για το ακριβές ποσό. Πάω, λοιπόν, στην μηχανή, βρίσκω το προηγούμενο συμβόλαιο και μόλις βλέπω την τιμή μένω μ@λ@κ@ς. 73,61 ευρώ παρακαλώ. Πιανώ αμέσως το κομπιουτεράκι και αρχίζω τους υπολογισμούς.
Το αποτέλεσμα: αύξηση 75% σε ένα εξάμηνο![]()
![]()
![]()
Και ρωτάω τώρα ΡΕΕΕΕ!!!!!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;
75% αύξηση σε ένα εξάμηνο και μέσα σε οικονομική κρίση; Είστε σοβαροί;;;;;;;;;;
Εννοείται ότι ζήτησα να ακυρωθεί το συμβόλαιο και να αλλάξω ασφαλιστική. Μου βρήκε άλλη (καλύτερη) με 90 ευρω.
Υ.Γ.1: Στο εξάμηνο που πέρασε δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ ατύχημα και γενικά δεν ενόχλησα καθόλου την ασφαλιστική εταιρεία.
Υ.Γ.2: Δεν θέλω να αναφέρω δημόσια το όνομα της ασφαλιστικής. Όποιος θέλει να μάθει ποια είναι ας στείλει πμ.
Υ.Γ.3: Το αστείο είναι ότι ο ασφαλιστής μου θεώρησε λίγη την αύξηση.
Υ.Γ.4: Σήμερα φεύγω για διακοπές. Δεν πρόκειται να μου χαλάσει κανένας την ημέρα μου. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους.