Σου απαντησα στα επιχειρηματα σου ( τα οποιες απαντησεις μου εσυ τις διαστρεβλωσες απαντωντας παντα σε τριτο προσωπο..... )Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οριο απο οτι φαινεται δεν εχεις προσωπικο...![]()
Κανενας δεν σε απεκαλεσε εγληματια του δασους και οσο για τις αποψεις μου, τις τεκμηριωσα ολες με επιχειρηματα...
Λοιπον επειδη προφανως αδυνατεις να κανεις μια συζητηση, σε αφηνω στον φανταστικο κοσμο σου οπου ολα ειναι ροδινα, πλασμενα οπως τα νομιζεις και εσυ δεν εχεις καμμια ευθυνη των πραξεων σου...τα πλασματα του δασους παθαινουν στερητικο αν δεν ακουσουν εξατμιση καθαροαιμου, τα δεντρα μαραζωνουν αν δεν αναπνευσουν διχρονολαδο και βασικος παραγοντας για την αναπτυξη και τη βιωσημοτητα ενος εικοσυστηματος ειναι οι ροδιες και τα σκαψιματα απο τα τρακτερωτα λαστιχα...
συγνωμη για την ενοχληση σε αφηνω μακαριο στο συννεφακι σου![]()
Απο εκει και περα εαν πιστευεις εσυ οτι βιωσημοτητα ενος εικοσυστηματος ( τωρα πως με παρουσιαζεις αληθεια..?) υποφερει μονο απο τις ροδιες μου και τα σκαψιματα απο τα τρακτερωτα λαστιχα μου να σε αφησω τοτε και εσενα στον φανταστικο κοσμο σου ....
Οπου καμαρωνεις περηφανος τους κοτσιφες και τους σκιουρους να σε χαιρετανε περνωντας μαρσαριστος στους διαφορους επαρχιακους δρομους της Βαλια καλντα και της Πινδου ...
Η πατωντας με το ποδηλατο σου γονους ελατων ξερωντας οτι δεν θα γινει ζημια γιατι δεν εχεις μοτερ....!!!
Ονειρα γλυκα...![]()