Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 79

Θέμα: Οι πραγματικοί εντουράδες πρέπει να χαίρονται την φύση

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οριο απο οτι φαινεται δεν εχεις προσωπικο...

Κανενας δεν σε απεκαλεσε εγληματια του δασους και οσο για τις αποψεις μου, τις τεκμηριωσα ολες με επιχειρηματα...

Λοιπον επειδη προφανως αδυνατεις να κανεις μια συζητηση, σε αφηνω στον φανταστικο κοσμο σου οπου ολα ειναι ροδινα, πλασμενα οπως τα νομιζεις και εσυ δεν εχεις καμμια ευθυνη των πραξεων σου...τα πλασματα του δασους παθαινουν στερητικο αν δεν ακουσουν εξατμιση καθαροαιμου, τα δεντρα μαραζωνουν αν δεν αναπνευσουν διχρονολαδο και βασικος παραγοντας για την αναπτυξη και τη βιωσημοτητα ενος εικοσυστηματος ειναι οι ροδιες και τα σκαψιματα απο τα τρακτερωτα λαστιχα...

συγνωμη για την ενοχληση σε αφηνω μακαριο στο συννεφακι σου
    Σου απαντησα στα επιχειρηματα σου ( τα οποιες απαντησεις μου εσυ τις διαστρεβλωσες απαντωντας παντα σε τριτο προσωπο..... )

Απο εκει και περα εαν πιστευεις εσυ οτι βιωσημοτητα ενος εικοσυστηματος ( τωρα πως με παρουσιαζεις αληθεια..?) υποφερει μονο απο τις ροδιες μου και τα σκαψιματα απο τα τρακτερωτα λαστιχα μου να σε αφησω τοτε και εσενα στον φανταστικο κοσμο σου ....

Οπου καμαρωνεις περηφανος τους κοτσιφες και τους σκιουρους να σε χαιρετανε περνωντας μαρσαριστος στους διαφορους επαρχιακους δρομους της Βαλια καλντα και της Πινδου ...

Η πατωντας με το ποδηλατο σου γονους ελατων ξερωντας οτι δεν θα γινει ζημια γιατι δεν εχεις μοτερ....!!!

Ονειρα γλυκα...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Όχι 1 αλλά 7 (ολογράφως: επτά) μπουκάλια πέταξε ο τσόγλανος, αλλά συνεχίσαμε την βόλτα μας, γιατί τα μάζευα εγώ ...

Α ρε φούστη Τανάσ' ....
    Εισαι αδικος.....

( Ηξερε οτι θα τα μαζεψεις εσυ....!! )

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Όχι 1 αλλά 7 (ολογράφως: επτά) μπουκάλια πέταξε ο τσόγλανος, αλλά συνεχίσαμε την βόλτα μας, γιατί τα μάζευα εγώ ...

Α ρε φούστη Τανάσ' ....
    Και μετά από 7 (επτά) μπουκάλια (μπύρας να φανταστώ ), το μηχανάκι έφτασε στα άγραφα με γεμάτο ρεζερβουάρ (και πολλές αρρυθμίες)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    πότε δε πίστευα ότι θα το πω αυτό αλλά κολλάει...

Τα προβλήματα αυτα θα εξανεμιστούνΕ,όταν οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες γίνουν το στάνταρ...

Φτου κακα...

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αυτο ειναι ενα λεπτο θεμα συζητησης και καλα εκανες και το εθιξες....

Δυστυχως φοβαμαι οτι θα μπλεξουμε σε ατελειωτα μπλα-μπλα και συμπερασματα του τυπου "μερικοι χαλανε τη πιατσα" ή "τα γ@μ@νε τα δαση ετσι και αλλιως, το enduro σας πειραξε;"...anyway...

Λοιπον με εντελως αντικειμενικα κριτηρια τα μηχανακια δεν εχουν θεση στα δαση, ποσο μαλλον βαθια μεσα στα δαση και σε μερη που δυσκολα εχει προσβαση οποιοδηποτα αλλο μηχανοκινητο. Ελπιζω να το καταλαβαινουμε αυτο. Μου εχει τυχει αρκετες φορες να ειμαι σε δασος και εκει που βιωνεις τη νιρβανα σου, ερχεται το διχρονο και το τετραχρονο και τα γ@μ@ει ολα....

Σιγουρα μονιμη ζημια δεν γινεται και στη τελικη δεν ειναι οι σποραδικοι επισκεπτες του δασους αυτοι που θα κρινουν τι ειναι σωστο και τι οχι. Ωστοσο στη περιπτωση που εισασταν ας πουμε σκιουρος η γκιωνης η τρυποκαρυδος και περναγαν καθε ΣΚ & αργιες, ορδες απο θορυβωδη μηχανακια κατω απο το σπιτι σας, πως θα αντιδρουσατε;

Σιγουρα επισης υπαρχουν αλλες δραστηριοτητες πολυ πιο επιζημιες, οπως κυνηγοι, καταπατητες, πυρομανεις κτλ, αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο...

Υπαρχει παραλληλα μια "ηθικη" σημιολογια πισω απο το ολα θεμα...μου κανει λιγο σε απληστια να μπουκαρουμε απροσκλητοι και εποχουμενοι σε μοτοσικλετες σε μερικα απο τα λιγα μερη που εχουν μεινει -στο βαθμο που εχουν μεινει- ανεπηρεαστα απο την ανθρωπινη παρεμβατικοτητα. Επαναλαμβανω, δεν γινεται καποια μονιμη ζημια, ωστοσο και ξεριζωμενο γονο ελατου εχω δει και διανοιξη μονοπατιων και περασματων οπου να ναι και οπως να ναι. Ναι, μπορει να ειΝαι οι καφροι που τα κανουν αυτα, αλλα ρε σεις, προσεχετε τι παιζει κατω απο τις ροδες σας η μηπως ενα πεσμενο δεντρο θα ανακοψει τη πορεια σας; Μεταξυ μας ειμαστε...

Αν ειχαμε ενα σοβαρο φορεα διαχειρισης των δασων, θα επρεπε να οριζει αυστηρα τα ορια στα οποια θα επιτρεπονταν να κινουνται τα μηχανοκινητα. Αλλα επειδη δεν εχουμε θα πρεπει εμεις οι ιδιοι να φροντισουμε για αυτο, επιδεικνυοντας σεβασμο.
    Δηλαδη, για να καταλαβω, θεωρεις ΠΟΛΥ πιο επιζημια μια μοτοσυκλετα εντουρο μεσα σε ενα δασος απο οποιαδηποτε αλλη ανθρωπινη παρουσια, ΜΕ ή χωρις καποιο μηχανοκινητο οχημα μαζι...
    ΟΚ...Εγω διαφωνω...
    Αν και νομιζω οτι τα παντα απαντηθηκαν και ανταπαντηθηκαν, ΝΟΜΙΖΩ οτι εχεις καποιο απωθημενο με το εντουρο, και παρ'ολο που λες οτι ΔΕΝ πρεπει να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι, εσυ το κανεις...

Εδω να υπογραμμισω οτι ειμαι ΚΑΤΑ της παρουσιας σε πυκνο δασος (δε συζηταω για δρυμο και προστατευμενες περιοχες, δια ροπαλου ΜΑΚΡΙΑ....) καθε ανθρωπινης παρουσιας.

Χειροτερη ζημια κανει μια οικογενεια με τις τσιριδες των μικρων και τις αγριοφωναρες των μεγαλων (ηχορυπανση), και τους τονους σκουπιδια που αφηνουν, παρα μια παρεα εντουραδων που θα περασουν ΜΙΑ ΦΟΡΑ το μηνα (για μια τη βδομαδα, χλωμο το βρισκω, εδω και 25 χρονια που ασχολουμαι, δεν τα καταφερα ΠΟΤΕ να ειμαι συνεπης...Αλλοι ισως να τα καταφερνουν, αλλα στους περισσοτερους αρεσει η βολτα και η περιηγηση σε διαφορετικα μερη, κι οχι να γυρνανε γυρω γυρω σε ενα πιστακι ΚΑΘΕ βδομαδα! Αυτοι ειναι απο ααααλλη φυλη...)
    Μαλλον θα πρεπει να απαγορευθει η ανθρωπινη παρουσια σε προστατευμενες περιοχες, γενικως, κι οχι μονο τα δικυκλα!!!
    Να προστατευσουμε τη φυση, το δασος ΝΑΙ! Ολοι μαζι ομως, κι οχι να πιστευουμε οτι οι "ταδε" ειναι καλυτεροι ή χειροτεροι απ'τους αλλους στην προσπαθεια διαφυλαξης της κληρονομιας της Γης...
    Κοτολογις, στα περισσοτερα απο αυτα που γραφεις, συμφωνω και επαυξανω, αλλα διαφωνω στο διαχωρισμο που κανεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever

Να προστατευσουμε τη φυση, το δασος ΝΑΙ! Ολοι μαζι ομως, κι οχι να πιστευουμε οτι οι "ταδε" ειναι καλυτεροι ή χειροτεροι απ'τους αλλους στην προσπαθεια διαφυλαξης της κληρονομιας της Γης...
    ...ωραιος διχρονοσαυρε...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
    Δηλαδη, για να καταλαβω, θεωρεις ΠΟΛΥ πιο επιζημια μια μοτοσυκλετα εντουρο μεσα σε ενα δασος απο οποιαδηποτε αλλη ανθρωπινη παρουσια, ΜΕ ή χωρις καποιο μηχανοκινητο οχημα μαζι...
    ΟΚ...Εγω διαφωνω...
    Αν και νομιζω οτι τα παντα απαντηθηκαν και ανταπαντηθηκαν, ΝΟΜΙΖΩ οτι εχεις καποιο απωθημενο με το εντουρο, και παρ'ολο που λες οτι ΔΕΝ πρεπει να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι, εσυ το κανεις...

Εδω να υπογραμμισω οτι ειμαι ΚΑΤΑ της παρουσιας σε πυκνο δασος (δε συζηταω για δρυμο και προστατευμενες περιοχες, δια ροπαλου ΜΑΚΡΙΑ....) καθε ανθρωπινης παρουσιας.

Χειροτερη ζημια κανει μια οικογενεια με τις τσιριδες των μικρων και τις αγριοφωναρες των μεγαλων (ηχορυπανση), και τους τονους σκουπιδια που αφηνουν, παρα μια παρεα εντουραδων που θα περασουν ΜΙΑ ΦΟΡΑ το μηνα (για μια τη βδομαδα, χλωμο το βρισκω, εδω και 25 χρονια που ασχολουμαι, δεν τα καταφερα ΠΟΤΕ να ειμαι συνεπης...Αλλοι ισως να τα καταφερνουν, αλλα στους περισσοτερους αρεσει η βολτα και η περιηγηση σε διαφορετικα μερη, κι οχι να γυρνανε γυρω γυρω σε ενα πιστακι ΚΑΘΕ βδομαδα! Αυτοι ειναι απο ααααλλη φυλη...)
    Μαλλον θα πρεπει να απαγορευθει η ανθρωπινη παρουσια σε προστατευμενες περιοχες, γενικως, κι οχι μονο τα δικυκλα!!!
    Κοτολογις, στα περισσοτερα απο αυτα που γραφεις, συμφωνω και επαυξανω, αλλα διαφωνω στο διαχωρισμο που κανεις...
    Πεφτεις στη παγιδα του να συγκρινεις την ασχημη εκδοχη των εκδρομεων και περιπατητων με τους καλους endurαδες...δεν βγαινει τιποτα ετσι...

Σαφως και ενας trekker που πεταει σκουπιδια η κοβει κλαδια κτλ κανει μεγαλυτερη ζημια απο οτι ενα καθαροαιμο που θα περασει και θα φυγει, αυτο δεν χρειαζεται αναλυση νομιζω.

Το θεμα ειναι οτι απο τη φυση τους τα καθαροαιμα ειναι πολυ θορυβωδη και ο θορυβος δεν εχει καμια θεση μεσα στα δαση...μια μορφη ρυπανσης ειναι και αυτη, ευτυχως οχι μονιμη...

Φανταζομαι να αντιλαμβανεσαι και εσυ και οι υπολοιποι οτι πεφτει τρελο μπινελικι απο τους αλλους επισκεπτες του δασους, οταν μεσα στην ησυχια ακουγεται το κραου-κραου και το γκιιιιν-γκιιιν...και πιστεψε με, ακουγεται για πολυ ωρα...

Οσο καλος και φυσιολατρης να ειναι ο endurας, η μηχανη του ακουγεται, πως να το κανουμε τωρα!

Υπαρχουν enduro μονοπατια γνωστα σε ολους τους endurαδες ανα περιοχη...μερικα απο αυτα ειχαν ανοιχτει πολυ παλια (πριν καν υπαρξουν μηχανες) και οι μοτοσικλετες τα αναδιαμορφωνουν μεχρι καταστροφης τους σε μερικα σημεια...το σημαντικοτερο δε, ειναι οτι πολλα απα αυτα δυκολα περπατιουνται σε σημεια μετα απο την επελαση των μηχανων ενω για ποδηλατο ειναι εντελως ακαταλληλα...

Συχνο φαινομενο ειναι και η διανοιξη νεων μονοπατιων και παρακαμψεων οπου και οποτε θελει ο καθενας...

Λοιπον για να μην εχουμε παλι κορωνες και υστεριες, δεν λεω οτι τα ανωτερω απειλουν αμεσα ενα οικοσυστημα και ενα δασος, ουτε αποτελουν ανεπανορθωτες ζημιες...

Δεν λεω επισης να απαγορευτει το enduro, κανενα απωθημενο δεν εχω με την ενασχοληση αυτη, ποσο μαλλον οταν παλιοτερα εκανα και εγω enduro συστηματικοτατα!

Αυτο που λεω, ειναι οτι μιας και τα δαση μας υποκεινται σε τεραστια πιεση απο αλλους παραγοντες, να βαλουμε λιγο νερο στο κρασι μας και να κανουμε καποιες υποχωρησεις...δεν χρειαζεται να αλωνιζουμε και να βολοδερνουμε αυθαιρειτα μεσα στο δασος...

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    το αρθρο μιλαει για ΑΓΩΝΕΣ εντουρο.οκ πολλες ομαδες αξιοσεβαστες εντουραδων κανει την διαδρομη στο βουνο τρωει στηνει σκηνες κ δεν αφηνει τιποτα απο σκουπιδια κτλ.τωρα οσο αναφορα γονους δεντρων μπορει καλλιστα να πατησει κ μια αρκουδα η ενα μαινομενο κοπαδι απο αγριοχοιρους(εκει δεν μενει τιποτα ορθιο).για αναμα φωτιες δεν το συζηταω-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπαλου.
    στους αγωνες τι γινεται?ουτε ειπαμε να σταματησουν οι οποιες ομαδες ειναι αυτες να επισκευτονται τα δαση -οσο αναφορα τους δρυμους εχουν μπαρες κ πολλες φορες δασοφυλακη κ η εισοδος σε αυτους πρεπει να γινεται μετα απο συννενοηση με τους αρμοδιους.(οχι μονον για αναφορα αλλα κ για την ασφαλεια του επισκεπτη).
    ΒΟΥΝΑ Κ ΔΡΥΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΝΗΘΑ Κ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχίσαμε......... εννοιτε ότι σαν ευρο-πέοι enduro και όλα τα υπόλοιπα καταστρέφουν τα δάσοι .....και όχι άλλοι παράγοντες

@ΜikeG καλά τα λές ειδικά ο ψηλορειτης καταστάφηκε απο τους βοσκους

Τα δάσοι σας θέλουν κοντά και όχι μακρια τους ( με τα ποδια ,ποδηλατο , εντούρο κλπ ) αρκεί να μήν είμαστε κάφροι , δέν φταει το μέσο επειδη δέν μπορούμε να σεβαστούμε τον δίπλα μας

πολυ ωραιο θεμα παιδια αλλα να θεσω και εναν προβληματισμο,
    Στο εξωτερικο και σε μερη με πιο διαδεμενο enduro πως το αντιμετοπιζουν?
    σκεφτηκαν κατι που εμεις δεν σκεφτηκαμε (δεν υπονοω κατι απλα αναρωτιεμαι μπας και μπορουμε να "κλεψουμε" καμια ιδεα για προστατεψουμε αυτα που αγαπαμε, βουνο και μηχανες, απο χωρες που ειναι πιο "μπροστα" απο μας σ'αυτο το θεμα, ή απο χωρες που την "πατησαν" ετσι ωστε να μαθουμε απο τα λαθη αλλων)

ή

κανουν- τηρουν κατι που Εμεις δεν τηρουμε (τωρα υπονοω και μιλω και για τους "νομοθετες")

νομιζω πως πρεπει να σκεφτουν ΚΑΙ οι τοπικοι αρχοντες με γνωμονα τα ¨θελω" του δασους και ολων των φυλων του, και να επανακαθορισουν τι απαγορευεται και τι επιτρεπεται. δεν ειναι σωστο και δικαιο επειδη βασιλευει η ασαφεια να την πληρωνει το δασος και οι φυλες του κατ επεκταση.
    Πιστευω πως η πλειονοτητα των φυσιολατρων ειναι και φυσιοπροστατες αλλα δεν ξερουμε ολοι το πως να προστατεψουμε και δεν εχουμε ολοι την ιδια συνειδηση,
    δηλαδη , εγω δεν εχω ιδεα ποτε ειναι ανπαραγωγικη περιοδος στο βουνο που βγαινω βρισκω ενα μονοπατι και παω χειμωνα καλοκαιρι δεν βρεθηκε κανεις να μου πει επ φιλε απο δω απαγορευεται ή απο δω απαγορευεται προστιμο ταδε.
    σαφως και ο καθενας προσπαθει να ειναι προσεκτικος αλλα τα αποτελεσματα μιλουν απο μονα τους τρανταχτο παραδειγμα η ιδια συζητιση που κανουμε.

τα παραπανω τα γραφω με θετικο προβληματισμο και σε καμια περιπτωση δεν αποποιουμε ευθυνες απλως το να την ψαχνουμε εμεις επειδη δεν την ψαξαν αλλοι (ή την ψαξαν αλλα δεν τα εφαρμοζουν) μου κανει καπως....
    (δε λεω οτι φταει αυτο αλλα ΚΑΙ αυτο)

υ.γ ΒΟΥΝΑ Κ ΔΡΥΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΝΗΘΑ Κ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ
    yo

Παλαιό μέλος
    Υπαρχουν και εντουραδες ξερετε που δεν αφηνουν ουτε τσιχλα στο δασος και που κανουν την βολτα τους μονο σε ΗΔΗ χαραγμενα μονοπατια.

Εχω δει καμποσους τετοιους, οσο κ αν σας φαινεται παραξενο, στην πηγη, στα Γερανεια, στην Ευβοια κλπ κλπ
    Υπαρχουν και οι εντουραδες που σβηνουν κατηφοριζοντας για αρκουδορεμα
    Υπαρχουν εντουραδες που φευγουν με μια τσαντα σκουπιδια απο το δασος, ενω οι ιδιοι πηγαν με αδεια χερια

Οχι γιατι απο την μια λεμε για τους κακους περιπατητες μονο και απο την αλλη για ΟΛΟΥΣ τους εντουραδες....

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Η ανάπτυξη του σπορ είναι διαφορετικό πράγμα απο αυτο που λέμε
    και ναι οι γερμανοι , βελγοι κλπ κλπ βρίσκουν λιγότερα εμπόδια απο ότι στις χωρες τους απλά εκει βλέπεις ακόμα και σε δάσος μέσα περιοχή π.χ για περίπατο , περιοχή για enduro κλπ κλπ

Βουνο δεν είναι μόνο η πάρνηθα.......αλλά να μάθουμε να συν-ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    σε κάποια θέματα εδω μέσα θες να πεις πολλά αλλά βλέπεις οτι ένα παληκάρι τα λεει πολυ καλύτερα απο σένα οπότε αρκείσαι στα ακόλουθα:

"+1"
    "Respect"
    " +όσα"

και άλλα τέτοια περιττά

πες τα ρε Χυμαδόριε που προσπαθούμε πάντα να δώσουμε ένα χειρότερο παράδειγμα για να δικαιολογήσουμε τα δικά μας λιγότερο κακά.

Και όχι δεν είναι 100περιπατητές = 10 μηχανές -> απλά άκυρο

Ο περιπατητής είναι μέρος από αυτή τη ριμάδα τη φύση. Το μηχανοκίνητο δεν είναι. Δεν είναι θέμα υπολογισμού ζημιάς.

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Μεγαλη υπερβολη το αρχικο ποστ

Και για καπιους σβαρνιαριδες πρεπει δλδ ολοι να φαινονται οι ''κακοι'' και αυτοι που χαλανε τα

μονοπατια.

Και τοσα χρονια δλδ τους χωρικους δεν τους ενοχλουσαν οι θορυβοι μονο τα τελευτεα χρονια αρχησε να γινετε αντιλυπτο.

Και αφου οι συλλογοι και οι λεσχες διωργανονουν αγωνες σε συνεργασια με τους δημους και τις

κοινοτητες και σιγουρα σε ολα αυτα τα ιβεντ μενουν αρκετα χρηματα στην περιοχη δεν μπορει να

υπαρχει φορεας που να ασχολητε μονο για την καθαριοτητα του βουνου.

Το εντουρο αν θελουμε να λεγετε εντουρο ουτε χαλαει μονοπατια ορειβατικα-ποδηλατικα, ουτε σκοτωνει παρανομα και εκτος εποχης, ουτε κοβει δεντρα αυθερετα αλλα ουτε και μολυνει το περιβαλλον στον βαθμο που μολυνουν αλλοι παραγοντες.

Οι περιοχες που αναφερονται ναι μεν ειναι φυση με μεγαλο πλυθησμο πανιδας αλλα δρυμοι δεν ειναι απο οσο γνωριζω.

Και στην τελικη ας μας πουνε που μπορουμε επιτελους να κανουμε την βολτα μας!!!!!!!!

Οι μαλλον τοτε θα μας επιβαλουν να πληρονουμε και χαρατσι τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια.

Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le

Και στην τελικη ας μας πουνε που μπορουμε επιτελους να κανουμε την βολτα μας!!!!!!!!

Οι μαλλον τοτε θα μας επιβαλουν να πληρονουμε και χαρατσι τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια.

Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.
    Τόση ώρα αυτό συζητάμε.. οτι δε χρειάζεται να σου πει κάποιος που θα κάνεις τη βόλτα.. ελεος δλδ τα αυτονόητα ...

Τώρα αν θέλει ο καθένας μας να τον κυνηγάνε η να βάλουν περιορισμόυς αυτο θα είναι συνέπεια των παραπάνω απόψεων που είπαν πολλοι οτι δεν ενοχλούμε ...σε σχέση πάντα με άλλους ... που κάνουν χειρότερα..

ΔΛδ το μη χείρον βέλτιστον και στα @@ μου εγω κάνω τη καυλα μου δε με νοιαζει τι λένε οι αλλοι ζω σε κόσμο δικο μου...

Y.Γ Tα enduro εχουν πινακιδα και πληρώνουν τέλη ..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να τρώνε πολύ σκόρδο
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2009, 02:42
  2. Οι ώρες γραφείου πρέπει να τηρούνται!
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 16:17
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 09:42
  4. Αλλάζουν οι εποχές ...πρέπει να αλλάξουμε και εμείς;....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 00:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF