Σελίδα 40 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090140 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αναγνώριση από ποιον; τους οπαδούς του και τον μένιο;

επιτυχίες σποραδικές έχουν όλοι:
    ο παοκ χθες
    ο άρης την περασμένη βδομάδα
    ο αθηναικός με τη μάντσεστερ κάποτε

συνεχή παρουσία έχει και η άεκ, τι σημαίνει αυτό;

αυτό που λέω είναι απλό:
    οι ελληνικές ομάδες στο τσου-λου είναι σαν c50 6βολτα στις Σέρρες ανάμεσα στα R1 και τα GSXR

για τον σαλπι κανεις δεν απαντησε ακομα σε αυτο που ρωτησα....μονο φανφαρες και σεντονια ξερατε να γραφετε...

http://www.gazzetta.gr/protagonistes...τρη-μου

......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    για τον σαλπι κανεις δεν απαντησε ακομα σε αυτο που ρωτησα....μονο φανφαρες και σεντονια ξερατε να γραφετε...

και μονο που ειναι παοκι δηλωμενο φτανει..ας ειναι κακος καλος η οτι αυτος γουσταρει...
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

ρε γ@μησε μας με τον θερμοσίφωνα...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    bravo re man....omologw den to perimena.

erwtisi,.... o salpi twra einai kalo i kako paidi?

Ποτέ και κανείς δεν είπε ότι είναι κακό παιδί!

Εγώ προσωπικά τον θεωρώ αμπαλίδη, αλλά παραδέχομαι ότι παίζει πάντοτε με ψυχή. Ένα άλλο που τον έχει κάψει φέτος είναι ότι παίζει συνέχεια μόνος του στην κορυφή κι αυτό το στυλ παιχνιδιού δεν το 'χει. Με το που θα έχει κάποιον για βοήθεια δίπλα του μπορεί να κάνει κάτι είτε δημιουργώντας (πέρυσι έκανε μάγκα τον Σισέ σε πολλά ματς), είτε σκοράροντας (αν κι αυτό προσωπικά νομίζω ότι δεν το πολυέχει ιδίως αν πρόκειται για τεχνικό τελείωμα).

Όπως και να 'χει το κάρφωσε, άρα για τώρα είναι ήρωας. Αφού ξέρεις πώς πάνε αυτά...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    (αν κι αυτό προσωπικά νομίζω ότι δεν το πολυέχει ιδίως αν πρόκειται για τεχνικό τελείωμα).
    το χθεσινό πάντως γκολ ήταν πολύ καλό και δύσκολο.Με τ' αριστερό και σημάδεψε.Μάλλον θα τον έμαθε ο Σισέ.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Όπως και να 'χει το κάρφωσε, άρα για τώρα είναι ήρωας. Αφού ξέρεις πώς πάνε αυτά...

nai mwre,,,,apla kapoioi abaloi egrafan sentonia...gia to oti den goustaroun salpi....den ton theloun den ton sugxwroun klp klp klp

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μπράβο στον ΑΡΗ... 2-0 και στην επόμενη φάση.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Για ακομη μια φορα ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ επικρατησε...Forza αριαναρααααααα
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    nai mwre,,,,apla kapoioi abaloi egrafan sentonia...gia to oti den goustaroun salpi....den ton theloun den ton sugxwroun klp klp klp
    Ε καλά, παπαριές...

Σιγά να μην τους ρωτήσει κιόλας! Όποιος δε γουστάρει να βλέπει αυτόν ή οποιονδήποτε άλλον ας μην πηγαίνει στο γήπεδο. Να πας στο γήπεδο με σκοπό να κράξεις είναι μεγάλη ανωμαλία κατά τη γνώμη μου.

Πέρασε και το σκουλήκι. Θα χάρηκες τώρα παλιοζέλα Αφού δε μπορείς από την κωλομάδα σου χαίρεσαι με τη δεύτερη ομάδα που υποστηρίζεις, τη μικρή που λέμε...

Άντε να δούμε οι απεργοσπάστες τί θα κάνουν τώρα... Προς το παρόν το πάνε στο χαλαρό... Ώπα! Πέναλτυ. Live το μεταδίδω... Περίμενε... ΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ... Πάει το πτηνό! Οι Ρώσοι φαίνεται πως ήρθαν για να απολαύσουν ελληνική ζεστασιά (αφού εκεί είναι -50).
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και 0-1.. λογικό... όταν χάνεις το πέναλτυ. Θα το φάς στο καπάκι.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ε καλά, παπαριές...

Σιγά να μην τους ρωτήσει κιόλας! Όποιος δε γουστάρει να βλέπει αυτόν ή οποιονδήποτε άλλον ας μην πηγαίνει στο γήπεδο. Να πας στο γήπεδο με σκοπό να κράξεις είναι μεγάλη ανωμαλία κατά τη γνώμη μου.

Πέρασε και το σκουλήκι. Θα χάρηκες τώρα παλιοζέλα Αφού δε μπορείς από την κωλομάδα σου χαίρεσαι με τη δεύτερη ομάδα που υποστηρίζεις, τη μικρή που λέμε...

Άντε να δούμε οι απεργοσπάστες τί θα κάνουν τώρα... Προς το παρόν το πάνε στο χαλαρό... Ώπα! Πέναλτυ. Live το μεταδίδω... Περίμενε... ΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ... Πάει το πτηνό! Οι Ρώσοι φαίνεται πως ήρθαν για να απολαύσουν ελληνική ζεστασιά (αφού εκεί είναι -50).

:rotflmao: :rotflmao: ωραια αναμεταδοση..

ενα μπραβο στο σκουληκι αντε να κανει και το ιδιο τωρα και η αεκ να παμε 3 στους 32....
    "μοτοσυκλετα"..

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    αναγνώριση από ποιον; τους οπαδούς του και τον μένιο;

επιτυχίες σποραδικές έχουν όλοι:
    .......
    .....................
    ..................................

2001 στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ αφηνοντας εξω Γιουβεντους, Αμβουργο
    2002 στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ με Μπαρτσελονα
    2003 στους 8 του ΟΥΕΦΑ με Πορτο

3 επιτυχιες........σποραδικες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΑΠΛΑ...
    .....ΑΕΚΑΚΙ....
    Ουτε τους ομιλους του ΟΥΕΦΑ δεν μπορει περασει....
    μια ζωη...ΑΕΚΑΚΙΙΙΙ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα