Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 79

Θέμα: Οι πραγματικοί εντουράδες πρέπει να χαίρονται την φύση

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    το αρθρο μιλαει για ΑΓΩΝΕΣ εντουρο.οκ πολλες ομαδες αξιοσεβαστες εντουραδων κανει την διαδρομη στο βουνο τρωει στηνει σκηνες κ δεν αφηνει τιποτα απο σκουπιδια κτλ.τωρα οσο αναφορα γονους δεντρων μπορει καλλιστα να πατησει κ μια αρκουδα η ενα μαινομενο κοπαδι απο αγριοχοιρους(εκει δεν μενει τιποτα ορθιο).για αναμα φωτιες δεν το συζηταω-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπαλου.
    στους αγωνες τι γινεται?ουτε ειπαμε να σταματησουν οι οποιες ομαδες ειναι αυτες να επισκευτονται τα δαση -οσο αναφορα τους δρυμους εχουν μπαρες κ πολλες φορες δασοφυλακη κ η εισοδος σε αυτους πρεπει να γινεται μετα απο συννενοηση με τους αρμοδιους.(οχι μονον για αναφορα αλλα κ για την ασφαλεια του επισκεπτη).
    ΒΟΥΝΑ Κ ΔΡΥΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΝΗΘΑ Κ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ

Οι αγωνες γινονται υπο την εποπτεια της Αθλητικης Μοτοσυκλετιστικης Ομοσπονδιας Ελλαδας ( ΑΜΟΤΟΕ ) η της ΕΛΠΑ ( ΠΟΜ ) και ειναι υπ ευθυνη της καθε λεσχης που υπαγονται σε αυτες .

Επισεις παντα γινονται μονο με αδεια της τοπικης δημοτικης αρχης και του αρμοδιου δασαρχειου ( πραγμα που σημαινει οτι οι αρχες εχουν δωσει την αδεια να περασει ο αγωνας απο μερη που εκεινη θεωρει ασφαλη και δεν θα δημιουργησει δυσαρεστες καταστασεις...Πολλες φορες ομως εχει συμβει και το αντιθετο υποχρεωνοντας εναν αγωνα σε αρκετα κμ ασφαλτο προκειμενου να παρακαμφθει καποιο ευαισθητο σημειο του δασους .)

Απο εκει και περα το καθε τι μεμπτο ειναι ευκολο να αντιμετωπισθει απο τον νομο καθως ο καθε αγωνας εχει υπευθυνο -- υπευθυνους !

Να σε ρωτησω τωρα εγω ποσους αγωνες εντουρο ειχατε φετος στην Κοζανη και γενικα στις τοποθεσιες που περιεγραψες παραπανω..??

Να σημιωσω οτι ασπαζομαι το προβλημα που αφορα τις κορδελες ( προβλημα που υπαρχει μεγαλη βελτιωση τα τελευταια χρονια καθως το "κραξιμο " απο ανθρωπους ειδικα μεσα απο τον χωρο μας τα τελευτοια χρονια ηταν μεγαλο...!

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Οι αγωνες γινονται υπο την εποπτεια της Αθλητικης Μοτοσυκλετιστικης Ομοσπονδιας Ελλαδας ( ΑΜΟΤΟΕ ) η της ΕΛΠΑ ( ΠΟΜ ) και ειναι υπ ευθυνη της καθε λεσχης που υπαγονται σε αυτες .

Επισεις παντα γινονται μονο με αδεια της τοπικης δημοτικης αρχης και του αρμοδιου δασαρχειου ( πραγμα που σημαινει οτι οι αρχες εχουν δωσει την αδεια να περασει ο αγωνας απο μερη που εκεινη θεωρει ασφαλη και δεν θα δημιουργησει δυσαρεστες καταστασεις...

Απο εκει και περα το καθε τι μεμπτο ειναι ευκολο να αντιμετωπισθει απο τον νομο καθως ο καθε αγωνας εχει υπευθυνο -- υπευθυνους !

Να σε ρωτησω τωρα εγω ποσους αγωνες εντουρο ειχατε φετος στην Κοζανη και γενικα στις τοποθεσιες που περιεγραψες παραπανω..??

Να σημιωσω οτι ασπαζομαι το προβλημα που αφορα τις κορδελες ( προβλημα που υπαρχει μεγαλη βελτιωση τα τελευταια χρονια καθως το "κραξιμο " απο ανθρωπους ειδικα μεσα απο τον χωρο μας τα τελευτοια χρονια ηταν μεγαλο...!

μου φαινεται μονο ενας αγωνας εντουρο εγινε φετος στο βελβεντο....αλλα το θεμα δεν ειναι ποσοι αγωνες εγιναν αλλα ποσοι ειναι οι καφροι εντουραδες....
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    μου φαινεται μονο ενας αγωνας εντουρο εγινε φετος στο βελβεντο....αλλα το θεμα δεν ειναι ποσοι αγωνες εγιναν αλλα ποσοι ειναι οι καφροι εντουραδες....
    Απαντησα στο αρχικο αρθρο οπως ζητησε ο φιλος intruder ....

Καφρους θα βρεις πολλους στο βουνο απο ολες τις κατηγοριες δραστηριοτητων...!!

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

καταρχην το αρθρο δεν ηταν δικο μου, ηταν της οικολογικης κινησης κοζανης.οσο για αγωνες εγιναν κ γινονται αρκετοι(και το παννεληνιο εχω εντυπωση) αφου κ πιστες υπαρχουν κ μερη αφθονα.εγω επισης ειπα πως δεν εχω παει να δω απο κοντα αγωνες απλα εθιξα το θεμα για να ακουστει κ η αλλη αποψη.εαν οντως υπαρχουν προβληματα να αντιμετωπιστουν για το καλο ολων
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid

Y.Γ Tα enduro εχουν πινακιδα και πληρώνουν τέλη ..
    Αυτα που πανε απο το σπιτι μεχρι το περιπτερο και ξανα σπιτι συμφωνω να πληροσουν τελη και ασφαλεια.

Και στην Πτολεμαϊδα και στην Κοζανη εγιναν φετος αγωνες πανελληνιοι και τοπικοι γινονται συνεχεια.

Οι κορδελες που βρησκονται ακομα παραπλευρος του δρομου απο Κοζανη μεχρι Βελβενδο δεν τους

πειραξαν. Μονο το βουνο τους νοιαζει μονο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Αυτα που πανε απο το σπιτι μεχρι το περιπτερο και ξανα σπιτι συμφωνω να πληροσουν τελη και ασφαλεια.

Και στην Πτολεμαϊδα και στην Κοζανη εγιναν φετος αγωνες πανελληνιοι και τοπικοι γινονται συνεχεια.

Οι κορδελες που βρησκονται ακομα παραπλευρος του δρομου απο Κοζανη μεχρι Βελβενδο δεν τους

πειραξαν. Μονο το βουνο τους νοιαζει μονο.
    ΣΥμφωνείς δε συμφωνέις πληρώνουν τέλη ....και πρέπει να έχουν ασφάλεια εστω και λιγο να κινηθουν στο δρομο...

Οσον αφορά τη Κοζάνη δεν έχω άποψη αλλα ουτε μπορώ να βασιστώ 100 %σε ένα απλό κείμενο που έγραψε κάποιος στο internet

Oπότε...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder

απλα εθιξα το θεμα για να ακουστει κ η αλλη αποψη.εαν οντως υπαρχουν προβληματα να αντιμετωπιστουν για το καλο ολων

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    μια ερωτηση προς ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ οικολογους,,,,,,,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ??????και οι Σουηδοι και οι Γαλλοι
    και ολοι οι λαοι που επιτρεπουν και γινονται αγωνες εντουρο μεσα σε δαση?????
    και φυσικα για να γινονται αγωνες ,γινονται και προπονησεις μεσα στα δαση.
    ειστε λοιπον εσεις πιο οικολογοι απο αυτους?????

δειτε στο παρακατω βιντεακι πως συμπεριφερονται οι Γερμανοι στην χλωριδα τους,,,,,,,,,,,

http://www.enduro.gr/index.cfm?Actio...01=1&CPiD=4789

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada

δειτε στο παρακατω βιντεακι πως συμπεριφερονται οι Γερμανοι στην χλωριδα τους,,,,,,,,,,,

Aτυχές το παράδειγμα... οι συγκεκριμένοι λαοι τα έχουν οργανώσει σωστά εχουν ομοσπονδίες κινούνται σε περιοχές και προπονούνται σε μονοπάτια που επιτρέπονται... δεν πάνε οπου τους καπνίσει.. ειδικα για τους Γερμανούς ειχα διαβάσει οτι εχουν και σηματοδότηση που επιτρέπεται το enduro...

Στο εξωτερικό υπάρχει οργάνωση και σεβασμός.. εδω όχι !!!Αυτό δεν έχει να κάνει είτε το πείς enduro είτε ποδήλατο είτε πικνικ ειτε οτιδηποτε....

Δυστυχώς εχει να κάνει απλά με τους ανθρώπους δλδ τη κουλτούρα μας...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada

Στις χωρες που αναφερεσαι φιλε μου η οδηγηση εκτος δρομου απογορευεται ρητως! Και οταν λεμε ρητως, αμα σε πιασουν (που εκει θα σε πιασουν, να εισαι σιγουρος για αυτο...) με jeep, enduro, ATV η Trial να οδηγας οπου σου *υλωσει πεφτει *μησι και προστιμο...

Υπαρχουν ωστοσο οριοθετημενα παρκα, τα περισσοτερα απο αυτα ιδιωτικης εκμεταλευσης, που πλερωνεις, μπαινεις και ξε*υλωνεις...οσο για τους αγωνες, αυτοι γινονται με συνθηκες αυστηροτατης εποπτειας και συνεργαζονται ενα καρο φορεις για την διοργανωση τους...δεν παει η καθε κουτσολεσχη και κανει οτι θελει οπου θελει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Στις χωρες που αναφερεσαι φιλε μου η οδηγηση εκτος δρομου απογορευεται ρητως! Και οταν λεμε ρητως, αμα σε πιασουν (που εκει θα σε πιασουν, να εισαι σιγουρος για αυτο...) με jeep, enduro, ATV η Trial να οδηγας οπου σου *υλωσει πεφτει *μησι και προστιμο...

Υπαρχουν ωστοσο οριοθετημενα παρκα, τα περισσοτερα απο αυτα ιδιωτικης εκμεταλευσης, που πλερωνεις, μπαινεις και ξε*υλωνεις...οσο για τους αγωνες, αυτοι γινονται με συνθηκες αυστηροτατης εποπτειας και συνεργαζονται ενα καρο φορεις για την διοργανωση τους...δεν παει η καθε κουτσολεσχη και κανει οτι θελει οπου θελει...
    Μπορεις να μου αναφερεις αυτα τα οριοθετημενα παρκα που μου λες και την χιλιομετρικη αποσταση μεταξυ τους σε.....

Γερμανια...

Σουηδια...

Αγγλια....

( Με την ησυχια σου βρεστα... Υπομονη υπαρχει....)

Αυτο που λες ισχυει μονο για τους Δριμους και συγκεκριμενα προστατευμενα σημεια....
    Στο εξωτερικο μονο ιδιωτικες πιστες υπαρχουν και τιποτα αλλο.......

Γαλλια 2001

ISDE 2006 TAUPO New Zealand

Πορτογαλια ISDE 2009,

Μερικες χωρες που φιλοξενησαν την Ολυμπιαδα του εντουρο ISDE !

Φετινος αγωνας πρωταθληματος στην Φιλανδια.....http://www.enduro.gr/index.cfm?Actio...01=1&CPiD=4204

1000 κμ χ 2 ημερες

260κμ μονο οι ειδικες διαδρομες ......

Η υποψιφιοτητα της Γερμανιας για το ISDE 2012 http://www.isde-2012.de/start_en.php

Η καθε κουτολεσχη δεν μπορει να κανει τιποτα χωρις την αδεια του κουτοδασαρχειου και της καθε κουτοτοπικης αυτοδιοικησης του καθε δημου....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder

καταρχην το αρθρο δεν ηταν δικο μου, ηταν της οικολογικης κινησης κοζανης.οσο για αγωνες εγιναν κ γινονται αρκετοι(και το παννεληνιο εχω εντυπωση) αφου κ πιστες υπαρχουν κ μερη αφθονα.εγω επισης ειπα πως δεν εχω παει να δω απο κοντα αγωνες απλα εθιξα το θεμα για να ακουστει κ η αλλη αποψη.εαν οντως υπαρχουν προβληματα να αντιμετωπιστουν για το καλο ολων
    Ενας....

Ενας αγωνας εντουρο εγινε φετος στην Κοζανη

Σου παραθετω το φετινο προγραμα πρωταθληματος 2010

<<< Πρόγραμμα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2010

Η Αθλητική ΜΟΤΟΕ προκηρύσσει Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro, αποτελούμενο από 7 αγώνες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

28 Μαρτίου - Καρδίτσα ΣΜΟΚ
    24-25 Απριλίου - Θεσσαλονίκη ΜΟΘ (2ήμερος)
    9 Μαϊου - Θήβα ΑΡΗΣ
    09 Οκτωβρίου - Καλάβρυτα ΑΡΤΕΜΙΣ
    30-31 Οκτωβρίου - Κοζάνη ΟΔΙΚΟ (2ήμερος) >>>

Εαν μιλας για πιστες μονο το αρθρο σου δεν εχει καμμια σχεση με την υποθεση πιστα!

Η γνωμη μου....

Προτου προτου θιξουμε ενα θεμα καλα ειναι να ελεγχουμε εαν εξυπηρετει και αλλους σκοπους εκτος απο τους αναγραφομενους......

Τρανο παραδειγμα.....

Η πιστα ταχυτητας του Αιγινιου που πισω απο τα οικολογικα μπλοκαρισματα δεν εγινε ποτε λογο οτι τελικα επρεπε να παραμεινει η χωματερη στον ευρυτερο χωρο..!

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    Απαντησα στο αρχικο αρθρο οπως ζητησε ο φιλος intruder ....

Καφρους θα βρεις πολλους στο βουνο απο ολες τις κατηγοριες δραστηριοτητων...!!

ετσι ακριβως...οσο για τον αγωνα εντουρο που εγινε πριν κανα μηνα+ ηταν σε γνωστα εντουρομονοπατια...να πεις οτι καταστρεψανε νεα δεντρα δεν υπαρχει λογος....τωρα για τις κορδελες εχουν δικιο...
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    ΖΙD και χυμαδορ, ψαξτε το λιγο και μη προτρεχετε,,,,
    εξω απαγορευεται δια ροπαλου να μπεις με μηχανοκινητο σε παρκα και δρυμους.
    υπαρχουν ομως δασικες εκτασεις που δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
    το λεω γιατι το εχω ζησει,,,,,ημουν στο shefild (Αγγλια) πριν 2 χρονια και γνωρισα
    εντουραδες που κανανε κανονικο εντουρο μεσα στα δαση , βεβαια δεν περναγαν μεσα
    απο βοσκοτοπια και γενικα δεν προκαλουσαν, δεν ειδα ομως πουθενα να τους κραζουν.
    και οπως λεει και ο Κωστας (stubi) τα WEC και τα SD που οργανωνουν οι χωρες αυτες
    δυανιουν ποοοολλα χιλιομετρα μεσα στα δαση.

και ρωταω και παλι ,,,,,οι Ελληνες οικολογοι εχουν ερθει απο το διαστημα??????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Τα βουνά και οι θάλασσες ανήκουν σε ολους μας ,είναι η ζωή μας ! Αλλά μην προκαλούμε με την οδήγηση κ την συμπεριφορά μας ..................Για να φτάσουμε την οικολογική συνείδηση των Σκανδιναβών κ των Γερμαναράδων ................θέλουμε 3 δεκαετίες ..............
    Οσο για τους αγώνες εντούρο εχουν απαγορευθεί στην Germoney εδώ κ χρόνια αλλά γίνονται δίπλα ......στην Τσεχία με ωραία κορίτσια κ στην Σλοβακία .Πίστες ΜΧ υπάρχουν στην Γερμανία ,όπως το Gaildorf ........σε ελεύθερη μετάφραση ............κ@υλοχώρι.....κ γίνεται παγκόσμιο ΜΧ !
    Ας σεβαστούμε τουλάχιστον τους Εθνικούς Δρυμούς ................

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να τρώνε πολύ σκόρδο
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2009, 02:42
  2. Οι ώρες γραφείου πρέπει να τηρούνται!
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 16:17
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 09:42
  4. Αλλάζουν οι εποχές ...πρέπει να αλλάξουμε και εμείς;....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 00:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF