αυτο ρε παιδια ας μας το εξηγησει καποιος που ξερει
τι κληρωση ειναι αυτη?Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Το Σάββατο μετά την κλήρωση του ανοιχτού πανεπιστημίου, είδα ότι πέρασα στη πληροφορική.
![]()
δηλαδη τυχαια εντελως μπαινεις οπου μπαινειςς?
τι κληρωση ειναι αυτη?Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Το Σάββατο μετά την κλήρωση του ανοιχτού πανεπιστημίου, είδα ότι πέρασα στη πληροφορική.
![]()
δηλαδη τυχαια εντελως μπαινεις οπου μπαινειςς?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αν δεν κάνω λάθος, διαλέγεις τμήμα. έστω 100 θέσεις και 1000 υποψήφιοι που πληρούν τις προυποθέσεις εισαγωγής με ψευδοτυχαίο τρόπο θα επιλεγούν οι 100.. jack potΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τι κληρωση ειναι αυτη?![]()
δηλαδη τυχαια εντελως μπαινεις οπου μπαινειςς?![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ελα ρε φιλε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
αν δεν κάνω λάθος, διαλέγεις τμήμα. έστω 100 θέσεις και 1000 υποψήφιοι που πληρούν τις προυποθέσεις εισαγωγής με ψευδοτυχαίο τρόπο θα επιλεγούν οι 100.. jack pot![]()
αυτο το κρατος παντα θα με εκπλησσει ολο και ποιο πολυ:wacko:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εχει σαν μάθημα τα Ισπανικά, και τον Ισπανικό πολιτισμό, αλλα θέλει να ξέρεις Ισπανικά (και απο ότι κατάλαβα να έχεις και κάποιο πτυχίο)
Κρίμα, γιατί θα δήλωνα σίγουρα....
![]()
Τα αποτελεσματα βγηκαν
Εγω περασα στην Α κατηγορια, με σειρα επιτυχιας 14 στις Φυσικες Επιστημες.![]()
![]()
![]()
Ευχομαι καλη επιτυχια σ'ολους οσους κυνηγουν τ'ονειρο τους μεσω του ΕΑΠ.
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
τί θα πει "ψευδοτυχαίο"Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
αν δεν κάνω λάθος, διαλέγεις τμήμα. έστω 100 θέσεις και 1000 υποψήφιοι που πληρούν τις προυποθέσεις εισαγωγής με ψευδοτυχαίο τρόπο θα επιλεγούν οι 100.. jack pot![]()
η επιλογή γίνεται με κλήρωση.
Αν είσαι τυχερός μπαίνεις, αν δεν είσαι δεν μπαίνεις.
Το ότι στα μεταπτυχιακά υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ή ότι ενδεχομένως (δεν το ξέρω, αλλά αναφέρθηκε κάτι για γνώση ισπανικών) υπάρχουν και σε κάποια προπτυχιακά τί σημαίνει;
το κάνει μη τυχαίο;
Κι εμένα μια χαρά με πήγε η κλήρωση...αίτηση για μια εκ των 120 θέσεων στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ''Διαχείριση αποβλήτων''...Η σειρά μου είναι χίλια τριακόσια κάτι...![]()
εδιΤ: με το ψευδοτυχαίο μάλλον εννοεί το ενδεχόμενο να μπορεί κάποιος να παρέμβει στην κλήρωση...![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
To ψευδοτυχαίο είναι όρος στην πληροφορική, δεν αφήνει κάποιο υπονοούμενο για την ακεραιότητα της διαδικασίας. Ότι και καλά ένα ντετερμινιστικό σύστημα όπως ένας υπολογιστής δεν μπορεί να παράγει (θεωρητικά) τυχαίους αριθμούς... Ψιλά γράμματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
τί θα πει "ψευδοτυχαίο"
η επιλογή γίνεται με κλήρωση.
Η επιλογή γίνεται όντως με κλήρωση στα γραφεία του ΕΑΠ στην Πάτρα και είναι ανοιχτή για όλους. Καλή αρχή στους επιτυχόντες!![]()
Κατηγορία Γ, αριθμός 610.....κλάιν μάιν ιν δε λάιν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Για να μπεις σου ζητάνε 700? για κάθε θεματική ενότητα.
Συνολικά έχει 12 Θ.Ε.
Μπορείς να επιλέξεις απο 1 έως 3 το χρόνο και η περίοδος είναι σας σχολική χρονιά και οχι σας Τ.Ε.Ι. - Α.Ε.Ι. (ΔΗΛ. Οκτώβρη με Ιούνιο). Μπορείς ακόμη να παγώσεις ένα έως δύο χρόνια ανάλογα σε κάποιες περιπτώσεις.
Το ποσό αν και παράνομο και αντισυνταγματικό δεν είναι και πολύ μεγάλο αν αναλογιστείς τη βαρύτητα του πτυχίου. (σαν ένα μεταπτυχιακό κοστίζει 8.400?)
τώρα για όλα τα άλλα... τώρα τα μαθαίνω και εγώ....
Τι βαρυτητα μπορει να εχει και που? ιδιωτικο ή δημοσιο τομέα?
![]()
Μόνο στο δημόσιο (ΑΣΕΠ και επιδόματα). Σε ιδιωτικό τομέα θα νομίζουν ότι τους λες ανέκδοτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Τι βαρυτητα μπορει να εχει και που? ιδιωτικο ή δημοσιο τομέα?
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
- Τα πτυχία και τα ΜΔΕ του ΕΑΠ είναι απολύτως ισότιμα με τα αντίστοιχα των υπόλοιπων ΑΕΙ της χώρας. Η εικόνα που έχω εγώ είναι ότι και στον ιδιωτικό τομέα το πτυχίο του ΕΑΠ "μετράει". Τουλάχιστον το πτυχίο της Πληροφορικής για το οποίο έχω πολύ καλή άποψη...
Βέβαια πάντα ο ιδιωτικός τομέας είναι λίγο "ζούγκλα", είναι και που θα πέσεις...
- Για τα δίδακτρα του ΕΑΠ πάντως, πρόσφατα το Διοικητικό Εφετείο Πατρών δικαίωσε το ΕΑΠ. Τώρα τι θα γίνει παραπέρα (Συμβούλιο Επικρατείας?)...
http://ypepth.opengov.gr/panaretos/?p=4344
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
To ψευδοτυχαίο είναι όρος στην πληροφορική, δεν αφήνει κάποιο υπονοούμενο για την ακεραιότητα της διαδικασίας. Ότι και καλά ένα ντετερμινιστικό σύστημα όπως ένας υπολογιστής δεν μπορεί να παράγει (θεωρητικά) τυχαίους αριθμούς... Ψιλά γράμματα...
Η επιλογή γίνεται όντως με κλήρωση στα γραφεία του ΕΑΠ στην Πάτρα και είναι ανοιχτή για όλους. Καλή αρχή στους επιτυχόντες!![]()
α μάλιστα
μάθαμε και κάτι (από τα πολλά) που δεν ξέραμε
![]()
![]()
![]()
Μην το λες αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Σε ιδιωτικό τομέα θα νομίζουν ότι τους λες ανέκδοτα!
![]()
τα πτυχία του ΕΑΠ δεν είναι καθόλου εύκολα
Αστειεύεσαι έτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Μην το λες αυτό
τα πτυχία του ΕΑΠ δεν είναι καθόλου εύκολα
San Francisco Bay Area member......