Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 213

Θέμα: Honda Deauville Vs ΟΛΩΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Mολις τωρα μπηκα στο σπιτι ,μετα απο μια μεγαλη εξπρες βολτιτσα Αθηνα -βιλλια-ερυθρες,-θηβα-χαλκιδα-αθηνα,ετσι γιατι μου γουσταρε να βολταρω την παλιο DEAUVILLE την 650 που εχω στην κατοχη μου.Η βολτα ηταν απο παλιες εθνικες και περιφεριακους δρομους και οχι απο εθνικη.
    Αντε να ειδα καμμια δεκαρια μηχανακια ολα κι ολα ,και απ αυτα τα περισσοτερα απο τοπικους,αναβατες,με μηχανες κυριως μικρου κυβισμου εως 250 cc.
    Φαινεται οτι ολοι ,οι ΗAHABUSAIO-BMWΔΟ-VESTROMAIO-FJRAIOI και λοιποι σκληροπυρηνικοι,δερματοπετσοι,και ARAI-DAINESOφορετοι,σουπερ-ντουπερ ,ματσο-rabo και Τσακ νορις, ειτε ταξιδευουν απο Εθνικη οδο μερια και ετσι δεν τους ειδα,ειτε ολη την ημερα προτιμησαν να κατσουν στην ζεστασια του υπολογιστη και να γραφουν ,το ποσο κακο και ασχημο μηχανακι ειναι το DEAUVILLE.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Mολις τωρα μπηκα στο σπιτι ,μετα απο μια μεγαλη εξπρες βολτιτσα Αθηνα -βιλλια-ερυθρες,-θηβα-χαλκιδα-αθηνα,ετσι γιατι μου γουσταρε να βολταρω την παλιο DEAUVILLE την 650 που εχω στην κατοχη μου.Η βολτα ηταν απο παλιες εθνικες και περιφεριακους δρομους και οχι απο εθνικη.
    Αντε να ειδα καμμια δεκαρια μηχανακια ολα κι ολα ,και απ αυτα τα περισσοτερα απο τοπικους,αναβατες,με μηχανες κυριως μικρου κυβισμου εως 250 cc.
    Φαινεται οτι ολοι ,οι ΗAHABUSAIO-BMWΔΟ-VESTROMAIO-FJRAIOI και λοιποι σκληροπυρηνικοι,δερματοπετσοι,και ARAI-DAINESOφορετοι,σουπερ-ντουπερ ,ματσο-rabo και Τσακ νορις, ειται ταξιδευουν απο Εθνικη οδο μερια και ετσι δεν τους ειδα,ειται ολη την ημερα προτιμησαν να κατσουν στην ζεστασια του υπολογιστη και να γραφουν ,το ποσο κακο και ασχημο μηχανακι ειναι το DEAUVILLE.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :

περιμενουμε το ταξιδιωτικο με ανυπομονησια :ZZZ:
    Ban 'em all

αυτο ειναι βολτα εξπρες

με μια hayabusa θα 'ταν..... λεω εγω τωρα..
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

δε θα το πάω σε άλλες μάρκες, δε θα το πάω μακριά...

αλλά...

με 1000 ευρω λιγότερα παίρνεις CBF600 το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο μηχανάκι ....

sorry guys...that's the way it is...

όχι και vs all ήμαρτον

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    κάτι τέτοια θρεντ υπάρχουν και κάποιοι χαίρονται και λένε: v-strom και πάλι v-strom...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑΜΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΟΥΒΑΣ..............

Άφού σού άρέσει καί κάνεις αύτά πού θέλεις ώστε νά νοιώθεις
    εύτυχισμένος,μή δίνεις καί πολλή σημασία σέ μάς.....
    Δέν έκανα τόσα χιλιόμετρα μέ Ντωβίλ ...........
    Τό ότι θεωρείς τό Βαραντέρο έπικίνδυνο καί τό Ντωβίλ πολύ καλό
    σέ όδική συμπεριφορά μέ κάνει νά πιστεύω ότι τό κατέχεις τό θέμα.
    Όμως μέ τά 240 κιλά της ούτε είναι εύχρηστη γιά τήν πόλη
    ούτε τόσο εύκολοδήγητη.
    Τό ότι μπορείς καί τή φορτώνεις τόσο πολύ μέ τά άγαπημένα σου
    πράγματα είναι πολύ όμορφο.
    Μιά μέρα πάνω στά όρεινά τής Τρίπολης ήμουν σέ ένα βενζινάδικο
    σταματημένος καί άπολάμβανα τή φύση.
    Ξαφνικά άκούω ήχο μηχανής καί περνάει ένας τρελλαμένος
    μέ μιά τεράστια BMW καί μέ τό ραδιόφωνο τέρμα νά παίζει....!!!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.....??
    Ή μηχανή είναι τρόπος ζωής είτε είναι κουβάς ,είτε SS, είτε ότιδήποτε...!!!
    Κάνε λοιπόν αύτό πού άγαπάς ...........μέ όποιοδήποτε μηχανάκι
    κι άσε τούς άλλους νά λένε.
    Έτσι κι άλλιώς κατά πώς είπε κι ό προηγούμενος ό δικός μου κουβάς μπορεί
    νάναι ΤΟ μηχανάκι γιά σένα καί άντιθέτως.....

ετσι μάλιστα "εμεις οι βλάχοι όπως λάχει"

Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    δεν μπορω να πω...εχεις επιχειρηματα!!!!
    οκ...δεν κοβει ουτε βουτυρο ε...δεν πειραζει...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Φαινεται οτι ολοι ,οι ΗAHABUSAIO-BMWΔΟ-VESTROMAIO-FJRAIOI και λοιποι σκληροπυρηνικοι,δερματοπετσοι,και ARAI-DAINESOφορετοι,σουπερ-ντουπερ ,ματσο-rabo και Τσακ νορις, ειται ταξιδευουν απο Εθνικη οδο μερια και ετσι δεν τους ειδα,ειται ολη την ημερα προτιμησαν να κατσουν στην ζεστασια του υπολογιστη και να γραφουν ,το ποσο κακο και ασχημο μηχανακι ειναι το DEAUVILLE.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :
    μες τον δεκεμβρη ξεκινησες το paris-dakar που μολις περιεγραψες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
    αυτο ειναι βολτα εξπρες

με μια hayabusa θα 'ταν..... λεω εγω τωρα..

Χα-χα γελασαμε.Φυσικα και δεν εννουσα γρηγορη.Απλως για το DEAUVILLE μια βολτα 200 χλμ ,ειναι -χιλιομετρικα- εξπρες.
    Βεβαιως το νοημα του προηγουμενου post αν ηθελες να το καταλαβεις ,δεν ηταν για το ποσο γρηγορα - η οχι - παει το DEAUVILLE,που προφανως δεν ΠΑΕΙ σαν το ΗΑΗΑPUTSA,αλλα για το - αν τελικα ολοι αυτοι που ποσταρουν επι παντος επιστητου,και εχουν γνωμη για ολους τους αλλους, και για ποιες μηχανες καβαλλανε π.χ. ντωβιλ,- εχουν καθολου ειδικα χειμωνιατικα,σηκωσει τον κωλ@ρ@κο τους απο την καφετερια,η τον υπολογιστη,και εχουν κανει καμμια βολτιτσα, η απλως αναλωνονται στο ποσα αλογα εχουν ,και ποσο γερνουν στην στροφη- απο το σπιτι τους μεχρι την καφετερια- βεβαιως.
    Οπως σοφα λενε οι φιλοι μας οι Αμερικανοι,για να δεις αν η πουτινγκα ειναι καλη πρεπει να την φας.

ΥΓ.
    Ειναι αληθεια οτι ολα αυτα τα super -duper μηχανακια εχουν-εκτος των αλλων- και καλυτερο κρατημα απ το DEAUVILLE. Ειδικα οταν ειναι ΑΚΙΝΗΤΑ εξω απο την καφετερια.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

oses fores exw dei odigous tis deauvilee itan kapoioi anw twn 40+ k forousan typou jet-krani...

mallon oi idioktites tis tin sigkatalegoun stis taksis twn scooter h' custom....
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
    oses fores exw dei odigous tis deauvilee itan kapoioi anw twn 40+ k forousan typou jet-krani...

mallon oi idioktites tis tin sigkatalegoun stis taksis twn scooter h' custom....
    Aκομα και ετσι να ειναι ,που δεν ειναι,-ελα μια φορα στις συγκετρωσεις του DEAUVILLE CLUB να το διαπιστωσεις -που ειναι το προβλημα????Δηλαδη αναλογα με τι μηχανακι εχεις υπαρχει και το αναλογο ντυσιμο???
    Ο κατοχος ενος παπιου ας πουμε, δεν μπορει να φοραει, μποτες,δερματινα και ARAI κρανος????

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Το να μην χρειάζεται κάποιος, κάτι παραπάνω από το Deauvillee, δεν ειν' κακό! :smilea:
    Sent from me using a computer.

ρε αυτοι ειναι απολαυστικοτεροι κι απο τους tdmακηδες...

εχετε και club ε? σαν να λεμε μαζευτηκατε ολα τα atos με αναρτησεις 10ετιας...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ρε αυτοι ειναι απολαυστικοτεροι κι απο τους tdmακηδες...

εχετε και club ε? σαν να λεμε μαζευτηκατε ολα τα atos με αναρτησεις 10ετιας...

Νομίζω πως οι Vstromαδες βρήκαν το μάστορά τους. :wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ας ανοίξει κάποιος θρεντ DEAUVILLE VS V-STROM

μπας κ έχουμε γαμιστερά χριστούγεννα

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda Deauville VS Suzuki V-Strom!!!
    από nikos_abel στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2011, 04:43