Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Σκέψεις για αγορά Bandit

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
    αυτα ειναι τα αναλωσιμα που τα αλλαζουμε καθε φορα που κανουμε σερβις. τα υπολοιπα ειναι εκτος προγραμματος οποτε ΕΓΩ τα θεωρω βλαβες. αν και στην ουσια ολα αναλωσιμα ειναι ακομη και τα ελατηρια στα πιστονια εφοσον το μηχανακι δουλευει
    κατσε ρε συ...το να αλλαξεις αλυσιδα κ τακακια στα προκαθορισμενα απο την εταιρεια χλμ
    τα θεωρεις βλαβες?

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    κατσε ρε συ...το να αλλαξεις αλυσιδα κ τακακια στα προκαθορισμενα απο την εταιρεια χλμ
    τα θεωρεις βλαβες?

δεν σου καθοριζει κανεις ποτε θα τα αλλαξεις αυτα. αναλογα τη χρηση που κανει ο καθενας υπαρχει και η αναλογη φθορα. ενω τα σερβις εχουν προκαθορισμενα χλμ η χρονο
    GSF 650 N

παλι HONDA ρε παιδια??
    απλα προσεξε γιατι το μοντελο 2010 τσιμπαει πολυ στην τιμη---αυτη η τιμη που λες ειναι για στοκ μηχανακι (2009)
    μη παθεις καμια πλακα
    :rotflmao:
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    μιλας για το 650 η το 1250??

αν μπορεις να παρεις το μεγαλο προτιμησε το.

εχω το 650 και παρολο που το γουσταρω πολυ μου τη δινει οταν θελω να κινηθω χαλαρα το πολυ κοντο κιβωτιο

φυσικα ολα τα μηχανακια μεσσαιου κυβισμου εχουν κοντα κιβωτια, αλλα απλα στο αναφερω.

επισης το bandit 650 εχει στα 120 περιπου 6100 στροφες με 6η και καποιοι ισως το θεωρησουν πολυ κοντο για ταξιδιαρικο μηχανακι

ΥΓ δεν το εχω πολυ καιρο αλλα ολοι το λενε οτι ειναι σκυλι, μαζι και ο μηχανικος μου.

Σε μεταχειρισμενα βρισκεις τρομερες τιμες σε Κ8 μοντελο με ABS. Σε καινουριο αλλαζουν αρδην οι τιμες..
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Το bandit είναι σαν τη γυναίκα που θα παντρευτείς... βάζεις κάτω τη λογική και το παίρνεις. Από κει και πέρα, θα χαζεύεις τα τσοντοπεριοδικά μηχανής για να φτιάχνεσαι.....

Εγώ πάλι θα το πω, αν δεν θέλεις αποκλειστικά καινούριο, ένα τουριστικό 1000άρι είναι σαφώς καλύτερο. CBF1000, Fazer1000...

Πάντα κράνος guys
    Guys το Bandit το σκέφτομαι σαν επένδυση η οποία θα μείνει για αρκετά χρόνια.Τουλάχιστον με την τωρινή κατάσταση (βλέπε κρίση) αυτή είναι η σκέψη μου.Μετά σιγά σιγά θα μπουν άλλες προτεραιότητες οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα το ''παντρευτώ''!!

ελα να φας κουνελι μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Monsttr
    Guys το Bandit το σκέφτομαι σαν επένδυση η οποία θα μείνει για αρκετά χρόνια.Τουλάχιστον με την τωρινή κατάσταση (βλέπε κρίση) αυτή είναι η σκέψη μου.Μετά σιγά σιγά θα μπουν άλλες προτεραιότητες οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα το ''παντρευτώ''!!
    ''με την ευκη μου''
    απο πανω ρε

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    για μενα καινουριο(παρθενα) κ παντρεμα ειναι το πιο καταλληλο.να το παρεις το ''κοριτσι'' ειδικα στα 6000 μολις που προλαβενεις γιατι στο κ10 η τιμη ανεβαινει σε αλλη κλιμακα κ εκει οντως υπαρχει κ ανταγωνισμος.
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Tο θέμα είναι, το μοντέλο των 6000, υπάρχει ακόμα; Από το καλοκαίρι διάβαζα από μέλη που το έψαχναν πως είχε μείνει μόνο το ασημί και πάλι δεν έβρισκαν εύκολα. Μήπως θα ήταν πριν συνεχίσεις τις ετοιμασίες, εκκλησία, νυφικά, catering κλπ, να βεβαιωθείς ότι υπάρχει ακόμα στο στοκ;

Πάντα κράνος guys
    Η αλήθεια είναι ότι έχω ήδη ρωτήσει σε 3 καταστήματα και δεν μου είπαν κάτι για πρόβλημα
    διαθεσιμότητας.Αλλά μιας και το αναφέρεις θα το ψάξω καλύτερα μην βρεθώ προ εκπλήξεων.

Ειναι πολυ απιθανο να πετυχεις το μοντελο της προσφορας!

Εχουν μεινει ελαχιστα κομματια!

Οταν ξαναανεβηκε η τιμη του ολοι ετρεξαν να αγορασουν το στοκ γιατι τοτε ειδαν οτι ηταν ευκαιρια.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Πάντα κράνος guys
    Μιας και έχω λίγη ώρα στην διάθεσή μου θα πεταχτώ μια βόλτα να ρωτήσω.Και κάτι άλλο.
    Ξέρει μήπως κάποιος αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα Βόλου ή Λάρισας εκθεσιακό να πάω να το ρίξω μια ματιά από κοντά?

Ο Πρόσκοπος
    Πάντως το Κ10 που το είδα από κοντά δεν δικαιολογεί την αυξημένη τιμή του. Ίδιος κινητήρας ίδιο μπουρί για εξάτμιση, ίδιο σασί ίδια όλα.
    Αιέν Αριστεύειν

το Κ10 μονο πιο ωραιο καντραν εχει... σαφως και δεν δακαιολογει την τιμη του

ακομα χειροτερα το gsxf με το full fairing, τη στιγμη που μπορεις επισημα να ντυσεις το απλο bandit με τα κατω fairing.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκέψεις - Προβληματισμοί για αγορά μοτέρ
    από motaba στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2009, 16:15
  2. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  3. Σκεψεις για αγορα Mini Moto.
    από camen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 09:57
  4. Μέγαρα λοιπόν....πολλές σκέψεις για την ασφάλεια..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 06:10
  5. Οποιος ενδιαφέρεται για αγορά!!!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2004, 22:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας