Τι αλλο θα δουν τα ματια μου...αλλα οχι να κινδυνευουμε και απο συναδερφους...
Εχω παρει την παπια να παω στην δουλεια ειμαι σταματημενος στο κοκκινο φαναρι στην Κανελλοπουλου & ΝΕΟ καποια στιγμη αναβει το πρασινο ξεχασμενος δεν εχω βαλει ταχυτητα και απλα γκαζωνω να ξεκινησε πισω κορναρουν οι γρηγοροι ΙΧηδες, ψιλοτσαμπουκαλευομε..του τυπου (Τι θες ρεεε)
Ξεκινω και ριχνω οπως παντα μια ματια πριν διασχησο τους καθετους δρομους,αλλωστε εχω εμπειρια http://www.moto.gr/forums/showthread...EF%F3%EF%F7%E7
Με την ακρη του ματιου μου βλεπω μια κοκκινη μοτοσυκλετα να περνα στεγνα το κοκκινο με τουλαχιστον 130+ χιλιομετρα αφου λεω απο μεσα μου (Το ποσο αυνανας ειναι... ) κανω το σταυρο μου που την σκατζαρα... στα 50μ και ενω εχω μπει και εγω στην ιδια κατευθυνση με την μοτοσυκλετα...μενω αναβδος ειναι σαν εκεινες τις ταινιες δρασης και εγω μεσα απο το κρανος σαν παρακολουθω τηλεοραση.. τα ματια γουρλομενα βλεπω ενα clio να εχει περασει καθετα τον δρομο και ενω εχει μπει σχεδον μεσα στο στενο ο γρηγορος συναδερφος που πριν λιγα δευτερα ειχε περασει το καραμπαμ κοκκινο πηγε εσκασε επανω γκαζωτος (Δεν φρεναρε ουτε αλλαξε εστω λιγο την πορεια του).
Δυο τουμπες στον αερα το μηχανακι και 3ης το παλικαρι...πραγματικα ειναι εκπληκτικο το ποσο ελαστικο φαινεται το σωμα απο την αδρανεια. Εσκασε κατω ειμαι ακριβως πισω του,σταματω με την παπια και παω αμεσως στο παλικαρι. Σε πρωτη φαση και για 2 λεπτα ενω του μιλουσα δεν απαντουσε ουτε εκανε καποιο ηχο που να δειχνει οτι εχει τις αισθησεις του, σε λιγο αρχισε να κινηται του ειπα να κατσει στην θεση (αισθανθηκα ανικανος μιας και δεν εχω καθολου γνωσεις πρωτων βοηθειων (καλεσαμε το 166) .Προσπαθησα να ειδοποιησω τους πισω ιδιος τους δικυκλους να μην πατησουν τα λαδια που χυθηκαν κατω.Στο αυτοκινητο η κυρια με το 2 παιδακια της πραγματικα σοκαρισμενα ,τα μικρουλια εκλεγαν ασταματητα ευτυχως ηταν ολοι καλα.
Το ερωτημα ειναι εκτος του οτι πηγε να χασει αδικα την ζωη του ο συναδερφος (σημειωνω οτι φορουσε γαντια οχι μοτοσυκλετιστικα οποτε τραυματιστηκαν αρκετα τα χερια του αλλα ευτυχως φορουσε κρανος που του εσωσε στην κυριολεξια την ζωη) βασανισε και την κυρια με τα παιδακια της οπου παροτι περνουσε καθετα τον δρομο νομιζω κατα την δικη μου αποψη δεν φερει καμια ευθυνη.
Εχω βγαλει και μια φωτο με το ατυχημα (οχι τον συναδερφο) αλλα δεν ξερω αν πρεπει να την ποσταρω το μηχανακι ηταν ενα ducati monster.