Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Σκέψεις για αγορά Bandit

Φίλε μονστρρ, μόνο μην πάρεις Βανδιτ!

Το χειτότερο μηχανάκι.
    Όποιος έχει Βανδιτ, δεν ξέρει γιατί το αγόρασε.
    Χάλια μηχανάκι, χωρίς φρένα.
    Ψηλόβαρο (τώρα μας βγήκε αυτό. Τόσα χρόνια καλό ήταν )
    Ψόφιο.
    Και πάνω απ'όλα Σουζούκι.

Χάλια λένε... (οι άλλοι - εγώ όχι. το έχω, το στρίβω, το στίβω, το έχω για κάθε μέρα 160 χλμ το ελάχιστο και το φχαριστιέμαι κάθε φορά που το βάζω μπρος. γνώριζα βέβαια εκ των προτέρων ότι το μόνο που αγόρασα είναι ένα τίμιο μικρομεσαίο κομιούτερ.)

Από κει και πέρα:
    Για πάρε σοβαρά την προτροπή του προδ... εεεε... αμυρουκαι στην περίπτωση που σκέφτεσαι μεταχειρισμένο (CBF1000, Fazer 1000s, κτλ)

Σε αναφορά με το '10άρι, προτείνω να διαβάσεις τα σχόλια στο κεντρικό (για τα Βανδιτ) θρεντ. Τα λέει όλα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Monsttr
    Μιας και έχω λίγη ώρα στην διάθεσή μου θα πεταχτώ μια βόλτα να ρωτήσω.Και κάτι άλλο.
    Ξέρει μήπως κάποιος αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα Βόλου ή Λάρισας εκθεσιακό να πάω να το ρίξω μια ματιά από κοντά?
    για στοκ δες εδω

www.car.gr/classifieds/bikes/view/1029365/

www.car.gr/classifieds/bikes/view/1034945/

www.car.gr/classifieds/bikes/view/796630/
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    το Κ10 μονο πιο ωραιο καντραν εχει... σαφως και δεν δακαιολογει την τιμη του

ακομα χειροτερα το gsxf με το full fairing, τη στιγμη που μπορεις επισημα να ντυσεις το απλο bandit με τα κατω fairing.

υπαρχουν κατι ψιλοδιαφορες αναμεσα τους. ειδικα για το gsx650 η τιμη ηταν λουκουμι στα 6500.οχι οτι οι διαφορες αυτες δικαιολογουν την τιμη του κ 10, αλλα υπαρχουν
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    υπαρχουν κατι ψιλοδιαφορες αναμεσα τους...
    Όλα τα πλαστικά εμπρός και πίσω, τα φανάρια, τα φλας, τα όργανα, σέλα και κάτι ψιλολόγια στα μαρσπιέ, νομίζω νέο μοχλικό στο κιβώτιο... Ψιλοπράγματα...

Τα "σίδερα" πάντως είναι 100% ίδια εξωτερικά, δεν ανακοινώθηκε αν άλλαξαν ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Και σαφώς και δεν δικαιολογούν την αύξηση τιμής.

Η οποία όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε, είναι ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Παντού αλλού, όσο πουλιόταν, τόσο πουλιέται.

Πάντα κράνος guys
    Λοιπόν guys έχουμε και λέμε.Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιο κατάστημα (γι'αυτό και δεν θα αναφέρω ονόματα) οι απαντήσεις 2 εξ αυτών ήταν οι ίδιες:καλή μηχανή αλλά δεν μπορώ να την φέρω γιατί κερδίζω ''μόνο'' 250 ευρώ μιας και η suzuki έριξε τις τιμές!!!!!!! Έλεος!!!!!!!!!!!

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Είναι μια μηχανή που μπορεί να περνάει απαρατήρητη στην Ελλάδα λόγω των καθαρά λειτουργικών τεχνικών χαρακτηριστικών-εμφάνισης.
    Ο βασικός της προορισμός τείνει προς το ταξίδι, ανάλογα με το σωματότυπο σου μπορεί να ζητήσει μια ψηλότερη ζελατίνα και μετά η πόλη. Εκεί θα σε απασχολήσει μόνο σε βαριά κυκλοφορία.
    Εναλλακτικά ,σε χαλαρό στυλ οδήγησης, με τον αντίθετο προσανατολισμό, πόλη και μετά ταξίδι είναι το Honda cbf και φυσικά όχι σε αυτή την τιμή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    εγω παντως το χρησιμοποιω 90% στην πολη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. υποψην οτι πριν ειχα cb400 που ειναι υποτιθεται πιο καλο για την πολη.

Το bandit δεν εχει πολλα αλογα αλλα εχει πολυ ωραια ροπη χαμηλα. πολλες φορες κουμπωνω 6η απο τα 40-50 και δεν προβληματιζομαι οταν ειναι να επιταχυνω

το μονο μικρο μειον του bandit ειναι οτι δεν κοβει το τιμονι οσο θα ηθελα

το βαρος δεν ειναι προβλημα μιας και λιγο πολυ ολα τα 4κυλ 600κκ ειναι βαρια και θελουν καποια εξοικοιωση με το θεμα αυτο. Μετα το cb παντως δεν αντιμετωπισα προβλημα εκει.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Monsttr
    ...δεν μπορώ να την φέρω γιατί κερδίζω ''μόνο'' 250 ευρώ μιας και η suzuki έριξε τις τιμές...
    Δεν πάει καλά ο κόσμος.

ΟΚ και να ρωτήσω ο αφελής, αφού κατέληξες και το θέλεις, γιατί να μην πας στην αντιπροσωπεία να το πάρεις; ΟΚ οι έμποροι κάνουν "δωράκια", αλλά και στην αντιπροσωπεία αν πας με μετρητό παίρνεις ή καλύτερη τιμή η μερικά έξτρα από τον κατάλογο. Το έκανε μέλος... Αν θέλεις, όταν ανέβει το Moto.gr και δεις την απάντηση, να σε στείλουμε συστημένο στο ίδιο κατάστημα, δεν υπογράφω κιόλας, αλλά πιθανόν να σου κάνει το ίδιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    ...δεν αντιμετωπισα προβλημα...
    Φάνηκε από τα βίντεο παλαβέ

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Σκέψεις - Προβληματισμοί για αγορά μοτέρ
    από motaba στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2009, 16:15
  2. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  3. Σκεψεις για αγορα Mini Moto.
    από camen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 09:57
  4. Μέγαρα λοιπόν....πολλές σκέψεις για την ασφάλεια..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 06:10
  5. Οποιος ενδιαφέρεται για αγορά!!!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2004, 22:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας