Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 199

Θέμα: Γιατί θα πάρω Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δηλαδή κατά τη γνώμη σου ,δεν αξίζει κάποιος να αγοράσει ΒΜW;
    πιο απλά,ότι οι ΒΜW είναι υπερεκτιμημένες,σωστά;

την ιστορία της ΒΜW την ξέρεις ,ή τσάμπα μιλάμε;
    Ρε φίλε είπαμε εγώ είμαι άσχετος!

Το επιχείρημα το δικό δεν καταλαβαίνω. Αγοράζεις BMW για την ιστορία τους δηλαδή?

2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Συνοδοιπόρε,

Μέχρις στιγμής όμως το μόνο που έχει γραφτεί είναι ψυχολογικές, παραψυχολογικές κλπ προσεγγίσεις για τα γραφόμενά μου. Δεν έχω διαβάσει ένα ουσιαστικό (μοτοσυκλεστικά) επιχείρημα υπερ των BMW! Μπορείς να βοηθήσεις?
    Αφού κανείς δεν τσιμπάει και δεν μπαίνει στο τριπάκι ας το κάνω εγώ...Και βάσει της προσωπικής μου εμπειρίας πάντα.Έχω ένα GS 650 (το μονοκύλινδρο) του 2006.Όταν είπα πως θα πάρω BMW, οι "γνώστες" άρχισαν τις ερωτήσεις του στύλ γιατί θες να αγοράσεις BMW, πες μας τη λογική σου, πάρε ένα γιαπωνέζικο, είναι ζημιάρικα κτλ κτλ...Για τις ανάγκες μου και τις τότε ικανότητές μου ήθελα μονοκύλινδρο, ενώ οι προτάσεις των υπολοίπων ήταν VStrom και ΧΤ. To VStrom αποκλείστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, αχτύπητο στα ταξίδια αλλά μέσα στην πόλη εμένα που είμαι 170 με το ζόρι και 68 κιλά δε με βολεύει, βαρύ κι όχο μανιτζέβελο, ενώ και εμφανησιακά προσωπικά δε μ άρεσε. Οπότε GS εναντίον ΧΤ...Η μέρα με τη νύχτα...Ποιότητα κατασκευής ας πούμε...θυμάστε όλοι με την περίφημη σέλα των ΧΤ. Η BMW ήταν η πρώτη μονοκύλινδρη με ψεκασμό και ABS (σημαντικότατος παράγοντας ασφάλειας για μένα) ή κάνω λάθος;;; Κινητήρας δοκιμασμένος, Rotax σκυλί. Ευκολοσυντήρητος. Οικονομικός και με μεγάλη αυτονομία...θυμάμαι είχαμε πάει εκδρομή με κάτι παιδιά, ο ένας με ΚΤΜ κι ο άλλος με Transalp ορεινή Κορινθία και τους είχε λούσει κρύος ιδρώτας αν θα βρούμε βενζινάδικο να φουλάρουν...Εμένα μου άναψε η ρεζέρβα στο δρόμο της επιστροφής στα 380χλμ...Στάνταρ θερμαινόμενα γκρίπ...χειμώνα και κυκλοφορώ με καλοκαιρινό κοντό δερμάτινο γάντι ακόμα. Στάνταρ παροχή ρεύματος...ο άλλος τις προάλλες είχε βγάλει με το ΚΤΜ τη χειροκίνητη τρόμπα και μόλις έβγαλα το κομπρεσεράκι και το έβαλα στην πρίζα έπαθε πολιτισμικό σόκ. Φορτώνεται σαν γαϊδούρι, μεγάλη ανθεκτική σχάρα, πολλές υποδοχές για γαντζάκια και χταπόδια. Άνετη σέλα για ταξίδια για επιβάτη και συνεπιβάτη. Γνωστός μου πούλησε το Versys πού είχε πάρει γιατί είχε αγανακτήσει από τη σέλα κυρίως για τον συνεπιβάτη, όπου οι μεγάλες διαδρομές ήταν μαρτύριο.
    Όπως είπα στην αρχή, όλοι μου έλεγαν όχι BMW σπάνε,χαλάνε,διαλύονται. Δόξα τω Θεώ, μετά από 4 χρόνια συμβίωσης το μόνο πρόβλημα που έχει παρουσιάσει είναι μια καμμένη ενδεικτική λυχνία του φλάς πριν κανά μήνα. Ο Μητσάκης έχει κάνει 2 φορές το γύρο του κόσμου και με την παλιά καλή τη Funduro και με την 650GS, τράβα ρώτα τον για αξιοπιστία και για χιλιόμετρα.
    Δεν υποστηρίζω ότι έχω ούτε την καλύτερη ούτε τη χειρότερη μοτοσυκλέτα, αλλά αυτά που ζήταγα απο μια μηχανή τα υπερκαλύπτει με το παραπάνω και είμαι υπερευχαριστημένος από την επιλογή μου. Και μια τελευταία παρατήρηση...όλοι λένε ότι τις ΒΜW τις βλέπουν συνέχεια στις καφετέριες του Ναυπλίου και στον Αστέρα. Για να τις βλέπουν λοιπόν εκεί πάει να πει ότι κι αυτοί εκεί πέρα ξημεροβραδυάζονται. Τις προάλλες λοιπόν που είχα πάει Λεβίδι-Κλειτορία-Καλάβρυτα-Πλανητέρο, συνάντησα καμιά 20ρια χωρίς υπερβολή BMW, 3-4 VStrom και από ένα ΧΤ και Transalp...Ελπίζω να σε κάλυψα

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Το επιχείρημα το δικό δεν καταλαβαίνω. Αγοράζεις BMW για την ιστορία τους δηλαδή?

ΑΚΡΙΒΩΣ! για τις παλιες, καλες εποχες....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αν δεν βαριέσαι και δεν είσαι προκατειλημμένος αλλά δύσπιστος ρίξε μια ματιά εδώ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=3

Λεωφορειολωριδάκιας
    Τα ίδια περίπου και εδω με τον auf... Το f650 gs περίπου την ίδια χρονιά έχω και εγώ. Το μηχανάκι είναι σκύλος για την πόλη οικονομικό και ευέλικτο.
    Η συντήρηση τώρα είναι συντήρηση ρουτίνας. 'Εχει και τα κουλά όπως φίλτρο βενζίνης 140?, αλλά κάθε 40000χλμ. Κατά τα άλλα όπως συντηρούσα το χτ μου τα ίδια κάνω και στο gs. Δεν σου λέω οτι είναι το απόλυτο μηχανάκι ούτε έιμαι οπαδός της προπέλας αλλά νομίζω οτι είναι καλή επιλογή γενικώς.

ρε παιδια τα μονοκυλινδρα 650 ΔΕΝ ειναι bmw...γι αυτο αλλωστε κι εχουν βγει τοσο καλα...ειδικα τα παλια τα funduro με το rotax...

τα δικυλινδρα,που ειναι Bmw, ειναι για κλωτσιες λιαν επιεικως...απειρα
    θεματα...αξονες,λαδια,κιβωτια,ρευματα,ψεκασμοι κλπ...ειναι παραλογα ακριβα γι αυτο που προσφερουν...κι ευτυχως στις μερες μας η περιστρεφομενη ελικα δεν σημαινει στον ψωνισμενο ελληνα οτι σημαινε παλια...

πειτε μου για κανα r90s να σας πω μπραβο...αντε μεχρι r100...απο κει και περα γαμιστε τα απλα...

για το s1000rr δεν χρειαζεται να μιλησω...(αλλο)...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Αφού κανείς δεν τσιμπάει και δεν μπαίνει στο τριπάκι ας το κάνω εγώ.....Ελπίζω να σε κάλυψα
    Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως από όλα τα μηχανάκια έκανες short list με BMW 650GS και ΧΤ! Ακόμη και έτσι, αυτό που ισχυρίζεσαι είναι πως το BMW έχει πιο άνετη σέλα και ABS! Καταρχήν το ΧΤ είναι πολύ καλύτερο στο δρόμο (στήσιμο, αναρτήσεις, φρένα) και ακόμα καλύτερο για την πόλη. Δανειζόμενος τις φράσεις σου "Φορτώνεται σαν γαϊδούρι, μεγάλη ανθεκτική σχάρα, πολλές υποδοχές για γαντζάκια και χταπόδια." ¨Οσο για την αξιοπιστία, εύχομαι ειλικρινά να παραμείνεις η εξαίρεση. Συνυπολόγισε ότι αν είχες ανάγκη ανταλλακτικών στο ΧΤ από μια χαζοπτώση πχ., θα πλήρωνες τα μισά χρήματα από τη δικιά σου. Η αυτονομία και η σέλα πάλι σχετικά είναι. Στο κάτω-κατω με τη διαφορά χρημάτων που έχουν τα 2 μηχανάκια αγοράζεις αφτερ μαρκετ ρεζερβουάρ 25 λίτρων και σέλα από δέρμα καγκουρώ, με υπόστρωμα από @@ μπλε παπαγάλου! Οπότε μάλλον μερικώς με κάλυψες αν και σε αυτό φταίω και εγώ λίγο γιατί έχω σεβαστές διαστάσεις!!

ΥΓ Αν μιλήσουμε κια για τα μεγαλύτερα GS
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

οχι ,αλλα με τα λεγομενα σου απαξιωνεις μια εταιρεια με ιστορια που εχει κερδισει πρωταθληματα Ντακαρ για να φτασει εδω που εχει φτασει...

ασε που οι απανταχου "νεκροφιλοι" μοτοσυκλετιστες (βλ.sapilla racing,κτλ) "κοβωνται" κυριολεκτικα για τις παλιες R της ΒΜW...

και μενα δε μαρεσει η νοοτροπια της ΒΜW ,αλλα την προτιμω απο την νοοτροπια των γιαπωνεζων...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

πειτε μου για κανα r90s να σας πω μπραβο...αντε μεχρι r100...απο κει και περα γαμιστε τα απλα...

τωρα μιλαμε σωστα...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως από όλα τα μηχανάκια έκανες short list με BMW 650GS και ΧΤ! Ακόμη και έτσι, αυτό που ισχυρίζεσαι είναι πως το BMW έχει πιο άνετη σέλα και ABS! Καταρχήν το ΧΤ είναι πολύ καλύτερο στο δρόμο (στήσιμο, αναρτήσεις, φρένα) και ακόμα καλύτερο για την πόλη. Δανειζόμενος τις φράσεις σου "Φορτώνεται σαν γαϊδούρι, μεγάλη ανθεκτική σχάρα, πολλές υποδοχές για γαντζάκια και χταπόδια." ¨Οσο για την αξιοπιστία, εύχομαι ειλικρινά να παραμείνεις η εξαίρεση. Συνυπολόγισε ότι αν είχες ανάγκη ανταλλακτικών στο ΧΤ από μια χαζοπτώση πχ., θα πλήρωνες τα μισά χρήματα από τη δικιά σου. Η αυτονομία και η σέλα πάλι σχετικά είναι. Στο κάτω-κατω με τη διαφορά χρημάτων που έχουν τα 2 μηχανάκια αγοράζεις αφτερ μαρκετ ρεζερβουάρ 25 λίτρων και σέλα από δέρμα καγκουρώ, με υπόστρωμα από @@ μπλε παπαγάλου! Οπότε μάλλον μερικώς με κάλυψες αν και σε αυτό φταίω και εγώ λίγο γιατί έχω σεβαστές διαστάσεις!!

ΥΓ Αν μιλήσουμε κια για τα μεγαλύτερα GS
    Εγώ δεν έκανα καμία short list, όσοι άκουγαν ότι ετοιμαζόμουν να πάρω μηχανάκι έκαναν τη short list από μόνοι τους και κατέληγαν σε ΧΤ και VStrom...Anyway δεν έχει νόημα γιατί σε κάποιο σημείο αναφέρω για προκαταλήψεις και λοιπά...Τώρα να σχολιάσω φαιδρά επιχειρήματα του στυλ άμα πέσεις το ΧΤ κοστίζει φθηνότερα...Εσύ τότε γιατί δεν πήρες ένα Hyosung που κοστίζει ακόμα φθηνότερα;;; Καλό σου βράδυ

Ναι αλλά οι παλιές καλές μοτό είναι στα γκαράζ και κυκλοφορούν ελάχιστα, r100 έχω να δω από.... τότε-πότε! Οπότε δεν τίθεται θέμα να περιληφθούν στη σημερινή πλημμύρα μηχανών με προπέλες που κυκλοφορεί ... ανάμεσά μας!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ρε παιδια τα μονοκυλινδρα 650 ΔΕΝ ειναι bmw...γι αυτο αλλωστε κι εχουν βγει τοσο καλα...ειδικα τα παλια τα funduro με το rotax...

τα δικυλινδρα,που ειναι Bmw, ειναι για κλωτσιες λιαν επιεικως...απειρα
    θεματα...αξονες,λαδια,κιβωτια,ρευματα,ψεκασμοι κλπ...ειναι παραλογα ακριβα γι αυτο που προσφερουν...κι ευτυχως στις μερες μας η περιστρεφομενη ελικα δεν σημαινει στον ψωνισμενο ελληνα οτι σημαινε παλια...

για το s1000rr δεν χρειαζεται να μιλησω...(αλλο)...
    Συγγνώμη μπερδεύτηκα...Να πως την αλήθεια τόσα χρόνια νόμιζα ότι είχα αγοράσει BMW...Θες ότι είχε κι αυτή σηματάκι με έλικα στο ρεζερβουάρ, θες ότι η άδεια ανέφερε ως εργοστάσιο κατασκευής BMW, θες ότι στα περιοδικά την είχαν μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της BMW, θες ότι την αγόρασα από κατάστημα που ήταν εξουσιοδοτημένος έμπορος της BMW...όλα αυτά με είχαν αποπροσανατολίσει και νόμιζα ότι ήταν BMW...δεν ήξερα τη λεπτομέρεια με τον κύλινδρο...ίσως κάπου έπεσε ο ένας, οπότε αυτόματα και γίνεται BMW αλλά και δικαιώνονται όσοι λένε ότι είναι προβληματικά αφού έπεσε και χάθηκε ολόκληρος κύλινδρος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    ....Τώρα να σχολιάσω φαιδρά επιχειρήματα του στυλ άμα πέσεις το ΧΤ κοστίζει φθηνότερα...Εσύ τότε γιατί δεν πήρες ένα Hyosung που κοστίζει ακόμα φθηνότερα;;; Καλό σου βράδυ
    Είναι φαιδρό το "άμα πέσεις με το ΧΤ κοστίζει φθηνότερα κλπ?" και δεν είναι το "γιατί δεν πήρες ένα Hyosung που κοστίζει ακόμα φθηνότερα;;;" Κρίμα. Anyway καλό σου βράδυ.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Είναι φαιδρό το "άμα πέσεις με το ΧΤ κοστίζει φθηνότερα κλπ?" και δεν είναι το "γιατί δεν πήρες ένα Hyosung που κοστίζει ακόμα φθηνότερα;;;" Κρίμα. Anyway καλό σου βράδυ.
    Αυτό προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις!!!!!!!!...ότι δεν είναι σοβαρό επιχείρημα...αλλά εις μάτην...πάει το καλή σου νύχτα, απ' ότι βλέπω κοντεύει 1 οπότε καλή σου μέρα !!!!!!!

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Ένα φτωχό πλην τίμιο BMW R1100RT ΤΟΥ 96' έχω και δεν ξέρει τι πάει να πει συνεργείο ακόμα.

θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα, ΑΛΛΑ βαρέθηκα να το κάνω, εδώ και πολλά χρόνια στα φόρουμ.

Είμαι μαζόχας γουστάρω BMW

SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδιά βοηθάτε γιατι αλλιώς θα πάρω ποδήλατο...
    από κωστας στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2013, 22:45
  2. Δημόσια Νοσοκομεία; Δεν θα πάρω ευχαριστώ.
    από Θάνος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:55
  3. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΟΡΙ.
    από motomaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 15:15
  4. Αυτή τη μηχανή θα πάρω...
    από sleepless9 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2006, 17:10
  5. να πάρω bmw f650?