<mode: λέω τον πόνο μου>
Είχα να χρησιμοποιήσω τη μηχανή σχεδόν δέκα μέρες, τα μποτάκια μου ακόμα στεγνώνουν από το νερό της τελευταίας εξόδου (χώρια η μούχλα). Ευκαιρία να κάνω μια βολτούλα σήμερα που ήξερα ότι δεν προβλεπόταν βροχή. Βγάζω την κουκούλα, βάζω μπροστά, γυρίζω την πλάτη μου στη μηχανή, κάνω δύο βήματα και πάω να βάλω κράνος-τζάκετ κλπ που τα είχα αφήσει στο πάτωμα για να βγάλω την κουκούλα πιο εύκολα. Μπαμ ηκούσθη στον αέρα, βρόντηξε η γης, γυρνάω και βλέπω τη μηχανή σβησμένη να έχει πέσει μόνη της, δέκα πόντους από τα πόδια μου. Αν είχα αφήσει τον εξοπλισμό ένα βήμα πιο κοντά μπορεί να μου έκανε άσχημη ζημιά.
Απολογισμός: γδαρμένο ακρόμπαρο, σπασμένη μανέτα και μάλλον λίγο στραβωμένο πεντάλ φρένου. Μετά από έκατό μέτρα πρόσθεσα και ένα στραβωμένο τιμόνι που δεν το είδα αλλά ο καρπός μου το ένοιωσε. Και νομίζω ότι ακούω κάτι αλλά δε μπορώ να το εντοπίσω.
Το πάρκινγκ μου έχει μια μικρή κλίση. Όσοι έχουν Freewind ξέρουν ότι έχουν βλακωδώς μακρύ σταντ, αλλά το να πέσει μόνη της με σόκαρε διότι γενικά προσέχω ακριβώς επειδή το ξέρω. Δεν ξέρω αν πρέπει να νοιώθω τυχερός που δεν έσπασα τα πόδια μου ή γκαντέμης που δεν άφησα τα ρούχα πάνω στη μηχανή πριν τα βάλω όπως συνήθως. Είπα κι εγώ να βάλω μια κουκούλα να μη βρέχεται και το πλήρωσα χειρότερα.
Το φελέκι μου...
</mode>
Έχει τύχει σε άλλον παρεμφερής μ@λακία;