Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: Η μηχανή μου θέλει να με σκοτώσει

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius

Η μηχανή μου θέλει να με σκοτώσει

<mode: λέω τον πόνο μου>

Είχα να χρησιμοποιήσω τη μηχανή σχεδόν δέκα μέρες, τα μποτάκια μου ακόμα στεγνώνουν από το νερό της τελευταίας εξόδου (χώρια η μούχλα). Ευκαιρία να κάνω μια βολτούλα σήμερα που ήξερα ότι δεν προβλεπόταν βροχή. Βγάζω την κουκούλα, βάζω μπροστά, γυρίζω την πλάτη μου στη μηχανή, κάνω δύο βήματα και πάω να βάλω κράνος-τζάκετ κλπ που τα είχα αφήσει στο πάτωμα για να βγάλω την κουκούλα πιο εύκολα. Μπαμ ηκούσθη στον αέρα, βρόντηξε η γης, γυρνάω και βλέπω τη μηχανή σβησμένη να έχει πέσει μόνη της, δέκα πόντους από τα πόδια μου. Αν είχα αφήσει τον εξοπλισμό ένα βήμα πιο κοντά μπορεί να μου έκανε άσχημη ζημιά.

Απολογισμός: γδαρμένο ακρόμπαρο, σπασμένη μανέτα και μάλλον λίγο στραβωμένο πεντάλ φρένου. Μετά από έκατό μέτρα πρόσθεσα και ένα στραβωμένο τιμόνι που δεν το είδα αλλά ο καρπός μου το ένοιωσε. Και νομίζω ότι ακούω κάτι αλλά δε μπορώ να το εντοπίσω.

Το πάρκινγκ μου έχει μια μικρή κλίση. Όσοι έχουν Freewind ξέρουν ότι έχουν βλακωδώς μακρύ σταντ, αλλά το να πέσει μόνη της με σόκαρε διότι γενικά προσέχω ακριβώς επειδή το ξέρω. Δεν ξέρω αν πρέπει να νοιώθω τυχερός που δεν έσπασα τα πόδια μου ή γκαντέμης που δεν άφησα τα ρούχα πάνω στη μηχανή πριν τα βάλω όπως συνήθως. Είπα κι εγώ να βάλω μια κουκούλα να μη βρέχεται και το πλήρωσα χειρότερα.

Το φελέκι μου...

</mode>

Έχει τύχει σε άλλον παρεμφερής μ@λακία;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Η μηχανή μου θέλει να με σκοτώσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Έχει τύχει σε άλλον παρεμφερής μ@λακία;
    βουνό 3 χρονια πριν. στάση για φωτό

δεν υπολόγιζα τους αέρηδες, κάτω η μηχανή.

έσπασε στην άκρη η μανέτα του φρένου.
    το μανιτάρι έσωσε τα υπόλοιπα

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    δεύτερη μέρα αφότου πήρα την μουφα το ΤDΜ ,του κουτιού,πίσω στον μάη του '06...
    σταματώ σε σημείο με πολύ ελαφρά κλίση να μιλήσω με γνωστό.σβήνω,κατεβαίνω και αρχίζουμε το μπουρού μπουρού...

Μετά από ένα μισάωρο ,χαιρετώ και κατευθυνόμαι προς τα εκεί που το είχα αφήσει...

Κανα μετρό πρώτου το φτάσω ,το βλέπω γέρνει σιγά σιγά προς το μέρος τις στεκας και πέφτει...έτσι απλά...

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    επειδη εμενα σε κατηφορα, ειχα φαει 2 στατικες ακριβως εξω απο το γκαραζ σχεδον με τον ιδιο τροπο.

αραζα την μηχανη, κατεβαινα να ανοιξω την πορτα...κοιταγα...κατω η μηχανη.
    και την δευτερη φορα ειχα ανοιξει την πορτα και μολις καβαλησα για να την βαλω μεσα, επεσα μαζι με την μηχανη παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες να την κρατησω με το ποδι...

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Eχω φιλο που του επεσε το XT απανω του ,καθως την εβγαζε απο το γκαραζ
    πατησε στο κενο αυλακι που ειχε για να φευγουν τα νερα και τον καταπλακωσε.
    Απολογισμος- ρηξη σπληνας - καθως επεφτε το τιμονι χτυπησε με φορα στην κοιλια του.
    Απο τοτε δεν ξανανεβηκε σε μηχανη.
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

:rotflmao: τι μου θύμισες τώρα...ταξίδι για θάσο με την κοπέλα μου με tankbag και σαμάρια τίγκα στα πράγματα..μόνο που η μηχανή δεν ήθελε να σκοτώσει εμένα αλλά την κοπελιά

Σταμάτημα στην άκρη για κατούρημα σε ελαφριά κατηφόρα, κατεβαίνω και αφήνω την κοπελιά πάνω...

Το βάρος της μηχανής με τόσα πράγματα σε συνδυασμό με την κατηφόρα δίπλωσαν το σταντ...

Το μαγικό ήταν πως η κοπέλα μου από την πίσω θέση είχε πηδήξει την ώρα που έπεφτε η μηχανή και βρισκόταν τώρα όρθια πάνω από το ρεζερβουάρ...

Και η ατάκα (επειδή ξέρει ότι δεν θέλω να πειράζει):
    "μη με κοιτάς εγώ δεν της έκανα τίποτα" :rotflmao: :rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

mykonos 3 το βραδυ, κατεβαινω να σηκωσω την μπαρα του καμπινγκ να την παρκαρω διπλα στη σκηνη μου, στα σκοταδια δεν προσεχω πως το σταντ ακουμπά σε αναχωμα

σηκωνω την μπαρα και γυρνωντας την βλεπω να σωριαζεται! σπασμενο δεξιό μαρσπιέ , το αλλαξα με εκεινο του συνεποβατη και συνεχισα τις διακοπες μου

σουζουκι αθανατη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    :rotflmao: τι μου θύμισες τώρα...ταξίδι για θάσο με την κοπέλα μου με tankbag και σαμάρια τίγκα στα πράγματα..μόνο που η μηχανή δεν ήθελε να σκοτώσει εμένα αλλά την κοπελιά

Σταμάτημα στην άκρη για κατούρημα σε ελαφριά κατηφόρα, κατεβαίνω και αφήνω την κοπελιά πάνω...

Το βάρος της μηχανής με τόσα πράγματα σε συνδυασμό με την κατηφόρα δίπλωσαν το σταντ...

Το μαγικό ήταν πως η κοπέλα μου από την πίσω θέση είχε πηδήξει την ώρα που έπεφτε η μηχανή και βρισκόταν τώρα όρθια πάνω από το ρεζερβουάρ...

Και η ατάκα (επειδή ξέρει ότι δεν θέλω να πειράζει):
    "μη με κοιτάς εγώ δεν της έκανα τίποτα" :rotflmao: :rotflmao:

@Acarius οπως βλεπεις δεν εισαι μονος.Περαστικα αδερφε

Nα και κατι που τα ΒΜW ειναι καλα ρε..Αμεσως να τα φατε

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Εγώ φτηνά τη γλύτωσα.... μεγάλο πράγμα το διπλό σταντ πάντως.

Ή τα βοηθητικά ροδάκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Εγώ φτηνά τη γλύτωσα.... μεγάλο πράγμα το διπλό σταντ πάντως.

Ή τα βοηθητικά ροδάκια

κ τα πλαινα καγκελα επισης...

χαραματα μετα απο νυχτερινη βαρδια,
    φτανω σπιτι,
    πλαινο σταντ κ η μοτο στο ρελαντι,
    παω να ανοιξω την εξωπορτα
    κ..
    ακουω πισω μου ενα...@#$%^&

ευτηχως ημουν 2 βηματα κ την σηκωσα αμεσα για μην δουλεψει πλαγιασμενη.

απολογισμος=τα προβλεπομενα...τιμονακι,χουφτα μανετα συμπλεκτη

τα καγκελα με γλιτωσαν απο πολλααααα..ευρω...
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Άλλαζα το ρελέ της μίζας και είχα βάλει πρώτη για να μη τσουλήσει ''λέει''.
    Όταν το δοκίμασα τα είδα όλα... ένας όγκος να κινείται μερικά εκατοστά, ίσα-ίσα για να διπλώσει το στάντ...
    Ναι με ξάπλωσε, ευτυχώς μόνο με ένα σημάδι στη γάμπα.
    Το πακέτο ήταν να το σηκώσω από πάνω μου αφού ήμουν μόνος μου.
    Μεγάλη προσοχή, διάβασα πιο πάνω για ρήξη σπλήνας και φρικάρισα.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Πέρυσι μετά απο ένα καλό χορο(ζειμπεκιά και μούρη κλπ) έχω κληρονομήσει μετά απο μαγνητική μια ωραία μερική ρήξη έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο. O γιατρός μου είχε πει(επείδη είχα παει με κράνος στο ιατρείο) "αν πάει να σου πέσει η μηχανή δεξιά μην την κρατήσεις με το πόδι θα γίνει ολική η ρήξη και θα πας΄χειρουργείο γιατί είναι φρεσκο. 3 ημέρες μετά πάω να ανέβω στην μηχανή απο αριστερά,βάζω πόδι δεξια και έχει ενα κενό 10 πόντους...γέρνει η μηχανή,πάω να την κρατήσω και αμέσως έρχεται το φλας μπακ(ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ). Ε την άφησα και έπεσε γιατί άρχισε ήδη να με πονάει το λίγο που την κράτησα. Απολογισμός: Γρατσουνιές στο 2 μηνών καινούργιο καπάκι που είχα αλλάξει και στο δεξί φαίρινγκ. Η μανετα την γλίτωσε γιατί βουλιαξε σε χώμα!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    με το cityfly παρκάρω σε ανηφορικό δρομάκι με συνδυασμό παλαβών κλίσεων
    παρκάρω με τη μία ρόδα στο δρόμο την άλλη στο πεζοδρόμιο
    πάω να σηκωθώ βλέπω ότι γέρνει πολύ αλλάζω γνώμη
    κάνω μαι μανούβρα για να τη βάλω ανάποδα
    έτσι τώρα κοιτάζει προς το δρόμο
    μεταξύ δρόμου και πεζοδρομίου είχαν ρίξει τσιμέντο σε όλο το μήκος σαν μίνι ράμπα γιατί ήταν είσοδος πυλωτής πολυκατοικίας (θα έμενα 5 λεπτά, στάση ήταν όχι στάθμευση)
    ήσυχος λοιπόν ότι τώρα η κλίση θα είναι πια εντάξει κατεβάζω στέκα και κατεβαίνω,
    μου μεινε η μανέτα στο χέρι όπως πήγα να την κρατήσω (ε ελαφρύ μηχανάκι λέω κάτι θα γίνει) και έσπασε το πίσω αριστερό φλας
    τι έγινε;
    είχε μια τρυπούλα στο τσιμέντο ίσα ίσα χώραγε η στέκα, εκεί πήγε και μπήκε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ναι... το θυμάμαι αυτό..

Μηχανή είσαι σε παραλία και προσπαθώ να βγώ κάτω απο το DR (τότε) που δεν είχα προνοήσει να βάλω κάτω απο το stand μια πέτρα/κάτι σταθερό... και φυσικά υπήρξε μια πτώση στο πλάι σε κλασσικό slow motion με τον αναβάτη επάνω του!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και αίντε να βγείς απο κάτω τώρα σκάβοντας σαν τον μούργο που σκάβει κάτω απο την μάντρα...χαχαχαχαχα...

Όπως έχει δεί και φίλο να κατεβάζει το stand και πάνω που αφήνει το μηχανάκι , να σπάει το stand στην μέση ( !!! !!! ) και να πέφτει κάτω μηχανάκι , να ανοίγει το top case και να βγαίνουν έξω 4-5 docie με Α4-έντυπα μέσα.. και να φυσάει και άερι... χαχαχαχαχα... ακόαμ το θυμάμαι το κυνήγι της Α4.!!!!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Και η δικη μου λυπητερη ιστορια...

Τεταρτη πρωι (6:30-7:00) εγω κοιμαμαι αταραχος στο σπιτι...η μηχανη εξω ακριβως απο το σπιτι αραγμενη με πρωτη κουμπωμενη για να μη φυγει στην κατηφορα (ειναι ανηφορικος ο δρομος εξω απο το σπιτι).

Καποιος εξυπνος λοιπον (η καποιοι εξυπνοι) απο τα μαστορια που δουλευουν στο απεναντι σπιτι, σκεφτηκε να τη μετακινησει. Τη σηκωνει απο το σταντ και ειδε οτι δεν κουνιοταν λογω ταχυτητας οποτε λογικα αποφασισε να τη βγαλει...και με το που βγαζει την ταχυτητα και μπαινει νεκρα...

@*(#@(*#Υ*@&##@#@#@ *ΚΡΑΚ ΜΠΑΜ ΚΡΑΚ!!!*

Εφυγε το Κ3 στην κατηφορα και συρθηκε λιγα μετρα...

Απολογισμος της λυπητερης? Γρατσουνισμενο δεξι φαιρινγκ, γρατσουνισμενη ουρα (η οποια ενας θεος ξερει πως βρηκε κατω, το Κ3 εχει μικρη ουρα και δεν βρισκει εστω και αν πεσεις, το εχω παθει), σπασμενη μανετα συμπλεκτη, σπασμενο αριστερο καπακι.

Εγω δεν ακουσα τιποτα εκεινη την ωρα, τα μαστορια την παρατησαν πεσμενη και εφυγαν...μετα απο 2 ωρες μου φωναξαν οι γειτονες και τη μαζεψα...και κατεβασα και οτι καντηλι υπηρχε...

Και για να σε κανω να νιωσεις και καλυτερα με τον πονο μου...παιρνω τηλεφωνο τον μηχανικο μου να μου πει τιμες...Αριστερο φαιρινγκ 900 ευρω, ουρα 750 ευρω, συμπλεκτης 60 ευρω, αριστερο καπακι 120 ευρω...

Ολα αυτα απο τη μαμα σουζουκι...μεχρι τωρα βεβαια μονο συμπλεκτη και καπακι εχω βαλει γιατι εχανε λαδια...

Αυτααααα
    Ciao Super Sic...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χρονια μου πολλα,να με χαιρομαι...:-))))))))))))
    από camen στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2010, 22:13
  2. Η Μηχανη μου με χιλιες λεξεις!!!
    από life_dab στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 261
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2008, 08:33
  3. Τι θέλει να μου πει αυτό το μπουζί ?
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 18:33
  4. Απαντήσεις: 3