Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Αλήτης και επικίνδυνος

Angry Αλήτης και επικίνδυνος

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά μου συνέβη. Κατευθυνόμενος απο κέντρο Πειραιά με κατεύθυνση πρός Θηβών, λίγο πρίν το village. Μαζί με τη γυναίκα με το παλιό scooter του πατέρα το οποίο έχω για μετακινήσεις μόνο εντός της πόλης καθώς το SMT καίει αρκετά. Στρίβοντας δεξιά στην Αγία Τριάδα του πειραιά, και κινούμενος με περίπου 30-40 χλμ, αφηνιασμένος λεωφορειατζής περνά ξυστά απο δίπλα και σταματάει στο κόκκινο φανάρι. Ξεκινώ πρώτος στο φανάρι και ενώ δεν έχω το χώρο να κάνω άλλο δεξιά, το λεωφορείο, άδειο και κινούμενο προφανώς πρός το αμαξοστάσιο που βρίσκεται κοντά στο village αν δε κάνω λάθος, τρέχει μανιασμένο, μήπως και σχολάσει κάνα λεπτό αργότερα. Στη ρετσίνα και ενώ η γυναίκα έχει ψιλοχεστεί πάνω της (και εγώ επίσης) κάνω δεξιά και σταματάω, ανοίγοντας τα χέρια μου από αγανάκτηση λέγοντας: τι διάολο? γιατί το πάει τόσο γρήγορα, ολόκληρο πράγμα? Ο τύπος, σταματάει δίπλα μου, ανοίγει τη διπλή πόρτα και κοιταζοντάς με με μάγκικο ύφος μου λέει: τι θέλεις ρε μεγάλε?
    εγώ: ρε μεγάλε ύμαρτον. τι νομίζεις οτι οδηγείς? Rallye? έχουμε τρομάξει βλέποντας ολόκληρο πράγμα να τρέχει απο πίσω μας σα τρελλό.
    Αυτός: Άντε ρε κάνε μας τη χάρη. Όπως γουστάρω θα οδηγώ.
    Εγώ απλά κούνησα το κεφάλι και έφυγα ύστερα και από παρότρυνση της κοπέλλας μου δίνοντας τόπο στην οργή. Ξεκίνησα πρώτος και αυτός με ακολούθησε. Όταν πια βγήκαμε στη Θηβών, ο αληταράς μου αναβόσβησε τα φώτα και αφού ήρθε παράλληλα με εμένα, έστριψε το τιμόνι του δεξιά με συνέπεια να μου κλείσει το δρόμο. Μη έχοντας άλλη επιλογή, έκανα και εγώ τέρμα δεξιά σταματώντας στο πεζοδρόμια χωρίς ευτυχώς να πέσουμε κάτω. Η κοπέλλα μου, άρχισε να κλαίει από τη τρομάρα της και εμένα πραγματικά μου στέγνωσε το στόμα από το φόβο βλέποντας ολόκληρο όχημα να έρχεται καταπάνω μας. Από το φόβο μου μπλόκαρα εντελώς και δε συγκράτησα τον αριθμό κυκλοφορίας του. Ο παππούς, γιατί περί παππού μιλάμε (περίπου καμιά 60 χρονών), γκάζωσε και έφυγε γρήγορα περνόντας ένα φανάρι με κόκκινο. Μέχρι να ηρεμήσω τη κοπέλλα ο τύπος την έκανε. Δυστυχώς είχα το σαραβαλάκι μαζί μου αλλά και τη κοπέλλα.
    Δε ξέρω τι άλλο να πώ παρα μόνο ότι ο κόσμος κουβαλάει τα προβλήματά του και στο δρόμο και δε ξέρει τι κάνει. Έχω νεύρα με τον εαυτό μου που δε συγκράτησα τη πινακίδα του.
    Προσοχή παίδες. Λεωφορεία και ταξί δυστυχώς πολλές φορές οδηγούν σαν @@@@.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Κάνε μια βόλτα απο το αμαξοστάσιο.
    Πες την ώρα και το μέρος που βρισκόταν.
    Θα τον βρούν αυτοί για εσένα...
    Και μόλις τον βρούν....ξέρεις....
    Άντε με τα μου....πανα.....

(Έκανες την καλύτερη επιλογή, και την σοφότερη)

ρε μεγαλε ......σου ανοιγει την πορτα ....μπες μεσα με το σκουτερ και δωστου τακλιν με την ροδα στο λαρυγγι

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Κάνε μια βόλτα απο το αμαξοστάσιο.
    Πες την ώρα και το μέρος που βρισκόταν.
    Θα τον βρούν αυτοί για εσένα...
    Και μόλις τον βρούν....ξέρεις....
    ποιοι θα τον βρουν ?? πας καλα ρε φιλε? και μπατσους να φωναξει θα τον κλασουνε .......ειναι αργα ......τελος

να μην σου πω οτι κινδυνευει να φαει και φαπες αν παει εκει

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    ΟΤΙ και να γινει στο δρομο πρωτα παιρνουμε το νουμερο.Βεβαια αυτο θελει ψυχραιμια κι οταν ο παπαρας προσπαθει να σε δολοφονησει ειναι λιγο δυσκολο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ο κουνιάδος μου δουλεύει στη περιοχή εκεί οδηγός λεωφορείου.
    Αν έχεις στοιχεία (αριθμό, ώρα κτλ) στείλε μου pm να τον ρωτήσω γιατί ούτε αυτοί γουστάρουνε τους rallyeδες "συναδέλφους".
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ποιοι θα τον βρουν ?? πας καλα ρε φιλε? και μπατσους να φωναξει θα τον κλασουνε .......ειναι αργα ......τελος

να μην σου πω οτι κινδυνευει να φαει και φαπες αν παει εκει

Ε βασικα...
    Δεν ειπα να πάει παρακαλετά...
    Και πίστεψε με, οι εταιρείες αυτές συνήθως δεν θέλουν τέτοια φενόμενα στις τάξεις τους.
    Από την άλλη, μπορεί να μην πάει, και να τα ξανακάνει αυτός, και αυτή την φορά, να σκοτώσει και κανένα...

σε παρομοια φαση,ειχα παρατησει το αυτοκινητο με ανοιχτη πορτα καθετα στην μεση της πανεπιστημιου και προσπαθησα να μπω μεσα στο τρολλευ του μαγκα απο την ανοιχτη πορτα εν κινησει...αλλα ο πουστης προλαβε και την εκλεισε...

πηδηξα πριν περασει τα 20...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Εχεις αρ πινακίδας; Αν ναι δωστο εκει που πρέπει και θα τον κάνουν μάγκα
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Και ποτε μα ποτε δεν μπαινουμε μεσα στο τρολευ/λεωφορειο γιατι για τους οδηγους ειναι ασυλο...αν θελουν να κατεβουν αυτοι καλως να τους ελευθερα.

Ολα οσα ακουστηκαν ισχυουν,περασε μια βολτα απο το αμαξοστασιο και θα τον βρουν,αν θυμασαι μερα και ωρα θα ξερουν σιγουρα ποιος ειναι.Ασε που θα κληθεις να πας να τον αναγνωρισεις αναμεσα σε μερικους που γυρναγαν την ιδια ωρα και θα τον δεις μπροστα σου. (εχει συμβει σε φιλο και εγινε ακριβως ετσι,ουτε αυτοι θελουν να δημιουργουν οι οδηγοι προβληματα)
    Keep spamming!!!:a13:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ρε μεγαλε ......σου ανοιγει την πορτα ....μπες μεσα με το σκουτερ και δωστου τακλιν με την ροδα στο λαρυγγι
    ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ !!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ !!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    εφοσον εχεις τον αριθμό του μπορείς να κάνεις μια ωραιότατη καταγγελία στην ΕΘΕΛ.
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf

Re: Αλήτης και επικίνδυνος

Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
    ... Από το φόβο μου μπλόκαρα εντελώς και δε συγκράτησα τον αριθμό κυκλοφορίας του.....

.....Έχω νεύρα με τον εαυτό μου που δε συγκράτησα τη πινακίδα του......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Εχεις αρ πινακίδας; Αν ναι δωστο εκει που πρέπει και θα τον κάνουν μάγκα

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
    εφοσον εχεις τον αριθμό του μπορείς να κάνεις μια ωραιότατη καταγγελία στην ΕΘΕΛ.
    δεν τα διαβαζετε καν ετσι;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    προσπαθησε να τον βρεις οπως σου λενε τα παιδια.
    μπορει να τα καταφερεις. μπορει και οχι. η προσπαθεια ομως θα αξιζει γιατι αν τον βρεις θα τιμωρηθει για την μ@λακια του και ισως σωσεις μελλοντικα αλλους σαν και σενα...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο παπάς ο αλήτης και ο πού...
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 07:57
  2. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34
  3. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF