Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Η μηχανή μου θέλει να με σκοτώσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    :rotflmao: τι μου θύμισες τώρα...ταξίδι για θάσο με την κοπέλα μου με tankbag και σαμάρια τίγκα στα πράγματα..μόνο που η μηχανή δεν ήθελε να σκοτώσει εμένα αλλά την κοπελιά

Σταμάτημα στην άκρη για κατούρημα σε ελαφριά κατηφόρα, κατεβαίνω και αφήνω την κοπελιά πάνω...

Το βάρος της μηχανής με τόσα πράγματα σε συνδυασμό με την κατηφόρα δίπλωσαν το σταντ...

Το μαγικό ήταν πως η κοπέλα μου από την πίσω θέση είχε πηδήξει την ώρα που έπεφτε η μηχανή και βρισκόταν τώρα όρθια πάνω από το ρεζερβουάρ...

Και η ατάκα (επειδή ξέρει ότι δεν θέλω να πειράζει):
    "μη με κοιτάς εγώ δεν της έκανα τίποτα" :rotflmao: :rotflmao:

Λολ ρε, με το χορνετ εγινε αυτο ???? Εγω πολλες φορες την μικρη την αφηνω πανω οταν παω στο περιπτερο πχ κ στεκεται μια χαρα η μηχανη...
    Ακομα κ οταν δοκιμασω να την κουνησω φαινεται σταθερο το μοτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Λολ ρε, με το χορνετ εγινε αυτο ???? Εγω πολλες φορες την μικρη την αφηνω πανω οταν παω στο περιπτερο πχ κ στεκεται μια χαρα η μηχανη...
    Ακομα κ οταν δοκιμασω να την κουνησω φαινεται σταθερο το μοτο
    Θα σου στείλω φωτό της μηχανής φορτωμένη με το διόροφο τανκμπαγκ και τα 40λιτρα σαμάρια και θα καταλάβεις..Ήταν και κατηφόρα όμως.Πίκρα άσε.. η πρωτη μου πτώση και μοναδική μέχρι στιγμής ευτυχώς.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    υπαρχουν και πολυ χειροτερα.... να εισαι στο μικρολιμανο να σε κοιτανε 5000 ανθρωποι να μην βαζεις ΚΑΘΟΛΟΥ σταντ στο Ζ των 220 κιλων , να πας να κατεβεις ....
    να καταλαβαίνεις τελευταια στιγμη τι κανεις
    να ζοριζεσε μην σου πεσει να ιδρωνεις και ταυτοχρονα να σε κοιτανε ακομη τα 5000 ατομα....

να ΜΗΝ σου πέφτει ( ) η μηχανη τελικα... να βαζεις σταντ...ουφ...να καταιβενεις\

και να σαβουριαζεσε στο πεζοδρομιο μονος σου

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming

Καποιος εξυπνος λοιπον (η καποιοι εξυπνοι) απο τα μαστορια που δουλευουν στο απεναντι σπιτι, σκεφτηκε να τη μετακινησει.

:a37: :a37:
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Πρωτη μερα με το ΚΛΡ πρωτη φορα καβαλα σε μηχανη 650 cc, μολις την εχω παρει απο το μαγαζι χωρις να εχω καταλαβει οτι ο μλκς εχει σφιξει πολυ το σταντ και η μηχανη ειναι σχεδον ορθια...την ανεβαζω μες στο αγχος απο Μιχαλακοπουλου -Χολαργο και την παρκαρω κατω απο το σπιτι περιχαρης που τα καταφερα!Βαζω σταντ , παω να κατεβω και...μπαμ πακετο κι εγω και η μοτο κατω να μου εχει χτυπησει το ποδι και να εχω πα8ει σοκ αφου δεν ειχα συνηθισει κα8ολου το βαρος της ... Ξεμπλοκαρω το ποδι και καταφερνω να τη σηκωσω μεχρι τα μισα...εκει μενω απο μεση και ειμαι απο τη μια να κραταω τη μηχανη, να μην μπορω να δωσω το λιγο παραπανω να τη σηκωσω εντελως ορθια και να μπαλατζαρω με μικρα βηματακια γιατι ηταν στη νεκρα και κυλουσε μπρος πισω... :rotflmao:

ευτυχως εκεινη την ωρα παρκαρε μια κοπελια το αμαξι της βγαινει και της λεω ''πιασε λιγο τη σελα και βοη8α με !''

Τουλαχιστο δεν ειχε πα8ει τιποτα κι εγω γλιτωσα το λουμπαγκο...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    υπαρχουν και πολυ χειροτερα.... να εισαι στο μικρολιμανο να σε κοιτανε 5000 ανθρωποι να μην βαζεις ΚΑΘΟΛΟΥ σταντ στο Ζ των 220 κιλων , να πας να κατεβεις ....
    να ζοριζεσε μην σου πεσει να ιδρωνεις και ταυτοχρονα να σε κοιτανε ακομη τα 5000 ατομα....

να ΜΗΝ σου πέφτει ( ) η μηχανη τελικα... να βαζεις σταντ...ουφ...να καταιβενεις\

Μr Bean, εντελώς όμως. :rotflmao: :rotflmao:

Δηλαδή, κάτι σαν αυτό;

http://www.youtube.com/watch?v=r4W0t_fWJoE

Πάντα όρθιος ρε φίλε...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Eμενα ευτυχως δεν μου εχει συμβει να πεσει αλαλ να την εχω γλυτωσει στο παρατσακ πολλες φορες επειδη πιανεται μπατζακι του παντελονιου στα μαρσπιε την ωρα που ταυτοχρονα γερνω την μηχανη ανοιγοντας το σταντ αλλα παντα την γλυτωνω σκιζοντας τελικα το μπατζακι απο το αγχος μην πεσει η μηχανη κατω.

Ο κουνιαδος μου μια μερα την πηρε βολτα και γυρνωντας την βαζει στο σταντ με ψιλοκατηφορα χωρις 1η μεσα και χωρις να το εχει ανοιξει τελειως...καθως μιλαγαμε και μου ελεγε ποσο γ@μ@τη ειναι η αισθηση του σουπερσπορτ σε σχεση με το τρανσαλπ του,βλεπω με την ακρη του ματιου μου την μηχανη να κανει κινηση προς τα εμπρος και να πεφτει του φωναζω μιας και ηταν διπλα και πεταγεται να την πιασει και ευτυχως την επιασε λιγο πριν σκασει κατω και με την βοηθεια μου την σηκωσαμε μαζι γιατι δεν μπορουσε επειδη του αφησε μια μικρη ταλαιπωρια στην μεση για καμμια εβδομαδα... ...190 κιλα ειναι αυτα....

Η αληθεια ειναι οτι εβγαλα καποιες ασπρες κ@λοτριχες μετα απο εκεινο το σκηνικο.:rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    Eχω φιλο που του επεσε το XT απανω του ,καθως την εβγαζε απο το γκαραζ
    πατησε στο κενο αυλακι που ειχε για να φευγουν τα νερα και τον καταπλακωσε.
    Απολογισμος- ρηξη σπληνας - καθως επεφτε το τιμονι χτυπησε με φορα στην κοιλια του.
    Απο τοτε δεν ξανανεβηκε σε μηχανη.
    πω πω γκαντεμια, μονο που το διαβασα πονεσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

καλα αυτο ειναι για οσκαρ, εγραψες

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    "ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ, μονο απο το σταντ εχει πεσει το εργαλειο" αλλα δεν μας λενε ποτε ποσες φορες...(απο αγγελιες...) :rotflmao:

Τα δικα μου ειναι προπονημενα, και εκτος του οτι δεν παθαινουν τιποτα ΑΝ τυχει ποτε να πεσουν απο το πλαγιο σταντ ή απο το μοτοκροσαδικο που τα στηνω πολλες φορες (ναι , εχει τυχει κι αυτο...), σηκωνονται και μονα τους!!!!

Κι ενα περιστατικο που ηταν για βιντεο:

Φιλος με Αγκουστα, παει να κατεβει σιγα σιγα απο το πεζοδρομιο μπροστα απο το μαγαζι του, κατεβαινει ο εμπρος τροχος, και...ΣΒΗΝΕΙ! Φυσικα δεν φτανει καλα να πατησει κατω, (δεν ειναι κι ο φασουλας...), του γερνει, και παλευει να το κρατησει να μην ακουμπησει κατω, οταν απο τη στροφη σκαει μυτη ενα αγροτικο φορτωμενο με γυφτους, οι οποιοι βλεπουν την οδυνη ζωγραφισμενη στο προσωπο του φιλου, και σταματανε...Αμεσως αρχιζουν την ψυχολογικη υποστηριξη, με επιφωνηματα θαυμασμου και εμψυχωτικα συνθηματα, "ελα, μπορεις, μπορεις να κρατηθεις", "κατσε πανω στο μοτοσακο" "δωστο φιλο, λιγο ακομα" και αλλα διαφορα τα οποια φωναζουν δυνατα...
    Εμεις παρακολουθουμε και μας εχουν φυγει τα τσισα απ'τα γελια, ο φιλος κατακοκκινος και καταιδρωμενος να μην ξερει αν πρεεπι να γελασει ή να κλαψει, και μετα απο αγωνιωδεις και υπερανθρωπες προσπαθειες, την κραταει, και την ισιωνει, την βαζει στο σταντ και ξεπεζευει, και καθεται στην ακρη του πεζοδρομιου λαχανιασμενος να αναψει τσιγαρο...ΟΙ γυφτοι ξεσπανε σε χειροκροτηματα (πρεπει να ηταν 6-7) και μπραβο "το πηραμε το χρυσο" και αλλα, εμεις εχουμε δακρυσει διπλωμενοι στα δυο, και βλεπουμε το αγκουστα να γερνει αργα, κλεινοντας απειλητικα το σταντ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ πηδαει ενας γυφτος απο το αγροτικο, και το σωζει...
    Μετα απο αυτο, νεκρικη σιγη επικρατησε για 10 δευτερολεπτα και μετα ολοι αρχισαμε τα ζητω κραυγαζοντας και χειροκροτωντας...
    Αυτη ειναι ιστορια για το Λυκο!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
    "δωστο φιλο, λιγο ακομα"

ΑΧΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    χαχαχα κορυφή το σκηνικό

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Εγώ πάλι παρκάρω το ybr πάνω σε ράμπα (ανηφορική).

Κατεβάζω σταντ, κατεβαίνω και πάω να φύγω.

Δεν προλαβαίνω να κάνω δυο βήματα και παρτην κάτω

Απολογισμός: σπασμένα τα πλαστικά του ταχύμετρου και το στροφόμετρου.
    Και τα #&**%^## τα πουλούν μαζί με τα όργανα.

Πήρα καινούργια και περιμένω να φτάσω τα 48.000 χλμ (είμαι στα 27.100) για να τα αλλάξω όταν κάνω το σέρβις.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    .......

Πήρα καινούργια και περιμένω να φτάσω τα 48.000 χλμ (είμαι στα 27.100) για να τα αλλάξω όταν κάνω το σέρβις.
    E;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χρονια μου πολλα,να με χαιρομαι...:-))))))))))))
    από camen στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2010, 22:13
  2. Η Μηχανη μου με χιλιες λεξεις!!!
    από life_dab στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 261
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2008, 08:33
  3. Τι θέλει να μου πει αυτό το μπουζί ?
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 18:33
  4. Απαντήσεις: 3