http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/687616/
πηγαινε ζητα το βολτα...
![]()
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/687616/
πηγαινε ζητα το βολτα...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για την Κορέα όμως δεν βλέπω να λες κάτι....![]()
![]()
![]()
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ..........
Τηλεοράσεις........ΜΟΝΟΝ:rotflmao:![]()
![]()
Προφανώς και δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε μιας και διαλέγεις μηχανάκια με τα ίδια κριτήρια που διαλέγεις και ένα ψυγείο, σε αντίθεση με μένα που διαλέγω με καθαρά συναισθηματικά κριτήρια και ας κάνω λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Έπίσης γιά μάς τούς κοινούς θνητούς ,........
ΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ μέσα άπό τό πόσο πούλησε τό μηχανάκι καί όχι
άν τό δικό μου είναι τό μοναδικό καί έξαντρίκ στό κολωνάκι.
Πάντοτε άγόραζα αύτό πού πουλάει καί δέ βγάζει ζημιές....
Γιαμάχα Νταιβέρσιον μέ 5990 τετρακύλινδρο MADE IN JAPAN.
Γιαμάχα τενερέ 660 7000 γιούρο....!!
Χόντα τρανσάλπ 7000 σέ προσφορά,
Μπάντιτ 6200 κ.λ.π.......κ.λ.π........
GS μονοκύλινδρο μέ ABS καί θερμαινόμενα χερούλια 6300.....!!!
ΝΑ ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΑ.......
ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΦΑΛΙΡΙΣΕ
γιατί έβγαζε τόσο πετυχημένα μηχανάκια....??
Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω (πλέον) μοτοσυκλέτα που να την βλέπω και μου ΄ρχεται θλίψη απ΄τη μαλακία που βαράει τους σχεδιαστές της.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω μοτοσυκλέτα που μόλις πατήσεις 2 φορές δυνατά φρένα, σου κουνάνε μαντήλι.
Όπως δεν υπάρχει και περίπτωση να κάνω συμβιβασμό στα μηχανάκια που φοράνε ψαλίδι από κούφωμα αλουμινίου, αναρτήσεις που σε 5.000 χλμ είναι επικίνδυνες και που αν μπω σε μια στροφή με 50 χλμ πάνω απ΄τον ΚΟΚ θα νοιώθω οτι είμαι με την ταυτότητα στο στόμα.
Βασικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω μοτό που δεν θα γουστάρω πολύ να την οδηγήσω. Για τις δουλίτσες και για μέσα στη πόλη, έχω το scooter που είναι υπεραρκετό.
Καλά και χρυσά τα value for money μηχανάκια που ανέφερες παραπάνω. Πειράζει που τα περισσότερα ως σύνολα είναι για το φούτσο καβάλα?
Yamaha Diversion....κανονικά Die Version απ΄τη βαρεμάρα θα έπρεπε να λέγεται ρε Terens.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε τερενς...το οτι κατι δε πουλαει...δε σημαινει και απαραιτητα πως ειναι κακο...καταλαβε το...
ο τροπος που σκεφτεσαι εχει λογικη...αλλα αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι θα σε οδηγησει και στο σωστο αποτελεσμα...
![]()
ΟΧΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ...........ΑΛΛΑ
Πάρτε το έσείς ,δοκιμάστε το γιά 3-4 χρόνια καί άμα είναι καί τότε
σέ προσφορά θά άρχίσω νά τό σκέφτομαι.
Τώρα πιά στά 50 φεύγα μου.........ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ
νά πειραματίζομαι γιατί νευριάζω καί δέν έχω ύπομονή.
Ένα μηχανάκι τό συνοδεύει ένα πακέττο έκτός τών άλλων, άξιοπιστία
σέρβις,άνταλλακτικά,ύποστήριξη κ.λ.π.....
ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΡΙΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...??
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...??
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ...??
Άντε καί τό παίζω,γιατί γιά παιχνίδι πρόκειται στό θέμα άξιοπιστία
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙΚΑ,
νά πάρω ένα μηχανάκι πού πέθανε...??
Έδώ τού περασμένου χρόνου μοντέλλα καί οί έταιρείες τά σκοτώνουν.
Μεταπώληση...??
WHAT IS THIS....??
Άντε πάρε Ίταλικό καί μετά πούλα το,....έκτός άπό σκουτεράκι....!!
Κάπονορντ,Πήγασος,Μουλτιστράντα......τό πάμφθηνο ΜΟΝΟ 20000....!!ΜΠΑΥΡΟΝ...
Πάρε κανένα 1098 ή 1198 καί μετά άντε βάλτο 10000 καί προσπάθησε νά τό πουλήσεις...
ΚΛΑΜΜΑ............
Άγκούστα...??
Πούντα.....ύπάρχουν...??
Τουόνο τού φίλου μας..........ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ....!!
Έ όλα αύτά δέν άποτελούν κριτήρια γιά μιά άγορά...??
Τά βεστρόμια καί τά τρανσάλπια δέν γράφουν 100000 κμ. γιά πλάκα...??
Έντάξει έγώ είμαι ό παράλογος καί μερικοί οί τρέντυ...!![]()
![]()
![]()
oxi ρε Terens δεν είσαι παράλογος. Εγω είμαι παράλογος που δεν αγοράζω ένα τρεχαντήρι μόνο και μόνο επειδή ο επόμενος κάτοχος γουσταρει τα τρεχαντήρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
!!ΜΠΑΥΡΟΝ...
Πάρε κανένα 1098 ή 1198 καί μετά άντε βάλτο 10000 καί προσπάθησε νά τό πουλήσεις...
ΚΛΑΜΜΑ............
Άγκούστα...??
Πούντα.....ύπάρχουν...??
Τουόνο τού φίλου μας..........ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ....!!
Έ όλα αύτά δέν άποτελούν κριτήρια γιά μιά άγορά...??
Τά βεστρόμια καί τά τρανσάλπια δέν γράφουν 100000 κμ. γιά πλάκα...??
Έντάξει έγώ είμαι ό παράλογος καί μερικοί οί τρέντυ...!![]()
![]()
![]()
Μια χαρά το Transalp δεν λέω....όποτε οδηγάω του κουμπάρου μου, ανεβαίνει στην εκτίμηση μου που καταφέρνει να στρίβει και να φρενάρει μ΄αυτή τη μαλακία.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Προφανώς και δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε μιας και διαλέγεις μηχανάκια με τα ίδια κριτήρια που διαλέγεις και ένα ψυγείο, σε αντίθεση με μένα που διαλέγω με καθαρά συναισθηματικά κριτήρια και ας κάνω λάθος.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω (πλέον) μοτοσυκλέτα που να την βλέπω και μου ΄ρχεται θλίψη απ΄τη μαλακία που βαράει τους σχεδιαστές της.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω μοτοσυκλέτα που μόλις πατήσεις 2 φορές δυνατά φρένα, σου κουνάνε μαντήλι.
Όπως δεν υπάρχει και περίπτωση να κάνω συμβιβασμό στα μηχανάκια που φοράνε ψαλίδι από κούφωμα αλουμινίου, αναρτήσεις που σε 5.000 χλμ είναι επικίνδυνες και που αν μπω σε μια στροφή με 50 χλμ πάνω απ΄τον ΚΟΚ θα νοιώθω οτι είμαι με την ταυτότητα στο στόμα.
Βασικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω μοτό που δεν θα γουστάρω πολύ να την οδηγήσω. Για τις δουλίτσες και για μέσα στη πόλη, έχω το scooter που είναι υπεραρκετό.
Καλά και χρυσά τα value for money μηχανάκια που ανέφερες παραπάνω. Πειράζει που τα περισσότερα ως σύνολα είναι για το φούτσο καβάλα?
Yamaha Diversion....κανονικά Die Version απ΄τη βαρεμάρα θα έπρεπε να λέγεται ρε Terens.![]()
ΚΑΙ ΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
Καβάλα σέ ένα Μορίνι νά γυρίζω μέσα στήν πόλη ,νά γράφω χιλιόμετρα,
νά κοιτάω καί νά συμπληρώνω λάδια κάθε 3 μέρες κ.λ.π....κ.λ.π.....
Τά μηχανάκια πού άνέφερα είναι όντως best value γιά τίς δουλειές πού κάνουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ.
ΜΟΥΝΟΓΚΑΖΟ.........ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....!!!
Τά άτυχήματα σέ μεγάλο ποσοστό πάνω άπό 90% γίνονται σέ κατοικημένες
περιοχές μέσα στίς πόλεις καί όχι στίς πίστες.........ή έξω στούς δρόμους...!!
Αύτό άπό στατιστικά τής ΕΛΠΑ...
ΑΝ............ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ........θά άγόραζα μιά 312.....!!
26000 είναι πολλά...??
Άλλά έπειδή δέν είμαι πήρα Χαγιαμπούζα καί συμβιβάζομαι.....![]()
Τά άλλα μηχανάκια πού άνέφερα τά πρότεινα γιά κάθε είδους χρήση.....
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ πού λέμε.
Άν έχεις κάποιο τέτοιο στό μυαλό σου μέ στύλ γράψτο....!!
Νά στρίβει ύποφερτά,νά φρενάρει ύποφερτά........νά βγάζει 100000κμ. γιά πλάκα,
νάχει φτηνά σέρβις,νάναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ....!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ..........
Μή μού γράψεις όμως κανένα Μορίνι.....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
oxi ρε Terens δεν είσαι παράλογος. Εγω είμαι παράλογος που δεν αγοράζω ένα τρεχαντήρι μόνο και μόνο επειδή ο επόμενος κάτοχος γουσταρει τα τρεχαντήρια.
Μια χαρά το Transalp δεν λέω....όποτε οδηγάω του κουμπάρου μου, ανεβαίνει στην εκτίμηση μου που καταφέρνει να στρίβει και να φρενάρει μ΄αυτή τη μαλακία.
ΤΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ......
Είναι γιά νά σέ πηγαίνει.........
Όλα τά μηχανάκια έχουν τά όρια τους......πού είναι πολύ ύψηλότερα άπό
τό σύνολο τών μέσων όδηγών.
Άν παρόλα αύτά κάποτε κάποιος τά φτάσει πρέπει νά ξέρει καί πού
νά σταματήσει.....!!
Δέν ίσχύει έδώ ή λογική
ά..........αύτό παίρνει τή στροφή μέ 80 τό άλλο μέ 100 άρα τό δεύτερο
είναι άσφαλέστερο.........
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ....!!
Μήν άσχοληθώ μέ τήν ποιότητα τών Έλληνικών δρόμων ,τούς έπαρχιακούς κ.λ.π....
Αύτά πού λές είναι γιά όταν φοράς τά ρουχαλάκια σου καί κυνηγιέσαι
μέ άλλους στίς Σέρρες στά Μέγαρα ή στό Τυμπάκι....!!!
Άπορώ πώς τά γράφεις αύτά τή στιγμή πού κυκλοφορείς μέ ΣΚΟΥΤΕΡ.....!!!
ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....!!
Καί μάλιστα πού...??
Έκεί πού γίνονται τά μπάμ.
Έσύ τί λές είναι καλύτερο ένα Νταιβέρσιον ή ένα σκούτερ....??
![]()
ρε τερενσ...ποιος ειπε οτι θα παρεις τον κορσαρο για να πηγαινεις σουπερμαρκετ?και για να το κανεις ταξι μεσα στην πολη?
το οτι δε πουλησε...δε σημαινει οτι ειναι κακο...το οτι η εταιρια κλεινει...κλεινει επειδη πλεον κουμαντο κανουν χαρτογιακαδες που αποφασιζουν...μη μπλεκεις τωρα πραγματα...επισης...μιας και επιασες μεταπωληση...τα ντουκατια θα φυγουν σε τιμη...τα αγκουστα το ιδιο...γιατι υπαρχει κυκλος για αυτα τα μηχανακια...
αμα θες να δωσεις ενα 1098...δε θα το βαλεις αγγελια...αρκει να ενημερωσεις τα καταλληλα ατομα...μη κρινεις μονο απο τις δικες σου συναναστροφες...και επειδη λες ποσο θα πουληθει το ντουκατι/αγκουστα/απριλια...
δες ποσο δινουν τα ρ1...τα gsxr...τα zx...
και μετα ελα ξαναπες μας για μεταπωληση...
Μεγάλη κουβέντα.![]()
![]()
ρε τερενσ...ποιος ειπε οτι θα παρεις τον κορσαρο για να πηγαινεις σουπερμαρκετ?και για να το κανεις ταξι μεσα στην πολη?
το οτι δε πουλησε...δε σημαινει οτι ειναι κακο...το οτι η εταιρια κλεινει...κλεινει επειδη πλεον κουμαντο κανουν χαρτογιακαδες που αποφασιζουν...μη μπλεκεις τωρα πραγματα...επισης...μιας και επιασες μεταπωληση...τα ντουκατια θα φυγουν σε τιμη...τα αγκουστα το ιδιο...γιατι υπαρχει κυκλος για αυτα τα μηχανακια...
αμα θες να δωσεις ενα 1098...δε θα το βαλεις αγγελια...αρκει να ενημερωσεις τα καταλληλα ατομα...μη κρινεις μονο απο τις δικες σου συναναστροφες...και επειδη λες ποσο θα πουληθει το ντουκατι/αγκουστα/απριλια...
ΟΚ. ΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΣΑΡΟ.....??
Έπίσης έχεις κανέναν καλό κύκλο γιατί ό φίλος μου σκοτώνει τό 1098 του
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ γιά 11000 εύρώ άπό 13000 πού τό είχε καί δέν τόν
πήρε ΚΑΝΕΝΑΣ....??
Είδες τίς πωλήσεις τής Ντουκάτι γιά τό 2009....??
Άμα είναι νά ψάχνω τούς ύπόλοιπους 10 Έλληνες πού πιθανόν νά τό θέλουν
ΚΑΗΚΑ.......
Ώραία πάμε λοιπόν.
Άγόρασα τό Χάγια μου 15000 εύρώ τό 2004 καί τό πούλησα τό 2008
8700.....!!!!
ΕΝΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 13500.....!!!
Φαντάσου τώρα ένα Ντουκάτι τεσσάρων έτών, ένα Μουλτιστράντα τών 20000
άν καταφέρει ποτέ μετά άπό 4 χρόνια νά πουληθεί 13000....!!!
ΑΠΙΘΑΝΟ.....
Παίρνεις Πήγασο μέ 6500-7000 εύρώ καί σέ τρία χρόνια παλεύεις μπάς καί τόν δώσεις
μέ 2500....!!
ΚΑΠΟΝΟΡΝΤ...??
ΚΛΕΙΣΑΜΕ.....!!!!
Ψάχνω γιά vstrom........OΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ 2005-2006
ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ 4500-5000 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....!!
Αύτοί οί άνθρωποι τά άγόρασαν 7000....!!! τό 2005.
ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ.............δέν ψάχνουν κανέναν τού κύκλου.....!!
Αύτά τά πράμματα παιδιά είναι πασιφανή.
Τό νά τά άρνείστε πεισματικά δέν έχει νόημα....!!!
Καλά κάνετε καί έχετε τόν κύκλο σας.
Τά Βαραντέρο μου,τό Βεστρόμ μου καί τό Χαγιαμπούζα μου τά πούλησα
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.....!!!
Τό Βεστρόμ σέ 10 μέρες μάλιστα.....!!
Φανταστείτε λοιπόν νάχα...........ΕΝΑ ΜΟΥΛΤΙΣΤΡΑΝΤΑ..........ΕΝΑΝ ΠΗΓΑΣΟ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΚΟΥΣΤΑ Ή 1098.....!!!
Μή πώ Μορίνι γιατί θά μέ ρωτούσαν τί είναι αύτό....!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ...........
![]()
Eίναι ηλίου φαεινότερο οτι είσαι σε λάθος thread.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Ψάχνω γιά vstrom........
Καληνυχτα!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Βασικά τα morini και γενικότερα τα ιταλικά είναι πανέμορφα και πυροβολούν.
Είναι πολύ λυπηρό να κλείνουν εργοστάσια όπως η morini γιατί άλλος ενας κατασκευαστής με πάθος και όραμα τελείωσε.
προς τερενς
αδερφέ σε μία αγορά που τα μηχανάκια 20ετίας πουλάνε ακόμα σα τρελά (βλέπε tdm) θα ήταν περίεργο ο πολύς κόσμος να γνώριζε για τα morini
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
...
ρε τερενς...μιλαμε δε μπορει να μιλησει ανθρωπος μαζι σου...μας λες οτι πουλησες το μπουσα το 2008...και μας λες ποσο θα πιασει ενα μουλτι σε 2 χρονια απο τωρα(!)
και γαμα το το 2 χρονια απο τωρα...πες οτι ηθελες να το πουλησεις σημερα...
ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ '08 ΜΕ ΤΟ '10?????
οικονομικη κριση...δντ...μειωσεις μισθων...κομμενα δωρα...φοροι παντου...εχεις ακουσει τιποτα μηπως?
ποσο μαλλον με το '12...αν πουλαγες τωρα το μπουσα σου...και καταφερνες να το δωσεις 6...θα σουν ο πιο χαρουμενος ανθρωπος στον κοσμο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eίναι ηλίου φαεινότερο οτι είσαι σε λάθος thread.
Καληνυχτα!![]()
ΠΑΣΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΚΤΗ................
Έκτός άπό Μορίνι......:rotflmao:
![]()
Αναφορικα με
1.Maserati Biturbo...Σαφως και δεν εχει καμια σχεση με την Ferrari!!
Φτανει να δεις οτι αυτη του φιλου σου ειναι μαξ.2,700κεκ ενω μια Ferrari ειναι απο 4000-6500κεκ.
To Biturbo HTAN to 1980-90 αυτοκινηταρα λογω ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟΥ,οπως ηταν οι Αλφα,οι Λαντσια κλπ για αυτους που ΔΕΝ ειχαν λεφtα να παρουν μια Lambo,Bugatti,Ferrari.
Το αυτοκινητο αυτο που λες το επαιρνες στην ιταλια για 2500? πριν 15 χρονια,ρουφαγε βενζινη λογω των τουρμπο αλλα ειχε προβληματα οπως ολα τα πολυστροφα λογω των μεγαλων καταπονησεων...
2,Η Λαβερντα εκλεισε καθως και αλλες εταιριες γιατι οι Ιαπωνες με πιο φτηνες μηχανες "μπηκαν" στην αγορα.
Αυτο που πολλοι δεν ξερουν ειναι οτι ΟΛΕΣ οι μοτο-κατασκευαστριες εταιριες σαν αρχικο σκοπο ΔΕΝ εχουν τις μηχανες εκτος απο 2-3 μια εξ-αυτων η Ducati
H Honda,Yamaha,Kawasaki,Suzuki ειναι κυριως κατασκευαστες πλοιων,ναυπηγειων,εξωλεμβιων.
Η ΒΜω φτιαχνει αυτοκινητα,η Μν Ελικοπτερα.
Η π.χ Ducati εφτιαχνε απο τρακτερ,κινητηρες σκαφων μεχρι και ηλεκτρονικα στρατιωτικα συστηματα μεχρι που ΦΑΛΙΡΙΣΕ και μοιραστηκαν οι τομεις της και εμεινε μονο να φιαχνει ΜΗΧΑΝΕΣ.
Η Μορινι -κριμα που δεν μπαινει ο hdbiker εχει πρωταθληματα,εχει φτιαξει κινητηρες που εχουν γραψει ιστορια και μεχρι σημερα ο κινηηρας απο αυτο που λες αποτυχια ειναι σουπερ εξελιγμενο σκυλι και παρα πολυ δυνατο γκαζι.
Η διαφορα με τα Ιαπωνικα και τα Ιταλικα ειναι μεχρι να οδηγησεις ιταλικο...η διαφορα ειναι οτι μετα απο 20χρονια δεν το πετας...η διαφορα ειναι οτι μετα απο 10-20 χρονια κανει περισοτερα ? απ-οτι να παρεις ενα καινουριο Ιαπωνικο η Γερμανικο...η διαφορα ειναι οτι εχουν αγωνιστικα ενστικτα,αν και ρεπλικες(αντιγραφες) αγωνιστικων ειναι ενα κλικ να αμολυσουν τα καθαροαιμα αλογα τους,ζυγιζουν λιγο,στριβουν απιστευτα,φρεναρουν ακομα καλητερα,ειναι ζυγισμενα στην εντελεια...αυτο πληρωνεις οταν παιρνεις ενα ιαλικο εργαλειο..ενα εργο τεχνης που ακομα και μετα 20 χρονια ειναι "μπανικο" π.χ 916 ενω ενα Ρ1,Κ7-8-9,CBR,CB,DT μαλλον ΔΕΝ θα ειναι μπανικο αλλα και παραλυτο παρκαρησμενο.
Ολα ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις...
Η Μορινι εκανε λαθος "λανσαρησμα" με λαθος τιμες και γιαυτο τελειωσε.
Πληροφοριακα μονο στην Ελλαδα θα ειχε καποιος προβλημα οπου αλλου κοιταξεις στο εξωτερικο εχουν και κυκλοφορουνα ακομα μοντελλα που σταματησαν πριν 30 χρονια!!!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law