:a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
το δικο μου εχει καψει και μια λαμπα το παλιο μπορδελο...ηθελα να του βαλω φωτια να το καψω οταν το καταλαβα γ@μω τα ιταλικα μεσα..
:a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
το δικο μου εχει καψει και μια λαμπα το παλιο μπορδελο...ηθελα να του βαλω φωτια να το καψω οταν το καταλαβα γ@μω τα ιταλικα μεσα..
The Ace of Spades
Και ουτε προκειται να χρειαστουν. Το caponord, κλεινει αισιως τα 70 και ειναι οριακα καλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και οι βαλβίδες δεν χρειάστηκαν καν ρύθμιση
![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
για το μιλλε μοκο???σκορπισε????Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
Και ουτε προκειται να χρειαστουν. Το caponord, κλεινει αισιως τα 70 και ειναι οριακα καλες![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
μα ποσο γελασα εκεινο το βραδυ στο δελεαρ που ''προκλητικα'' μου ειπες ''τωρα?'' (τυπου τωρα μαγκα τη γαμησες,θα την πινεις απο δω μεχρι την αιωνιοτητα) και μου πεταξες το κλειδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Παιδια όταν το πήρα (ο τρούπερ το θυμάται το πολυ ωραιο σκηνικό στο δελεαρ...) είχα αποφασίσει να το παντρευτώ το μηχανάκι.
.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
για το μιλλε μοκο???σκορπισε????
Tελικα ειστε κολλημενοι ολοι εσεις με τα παπριλια.......... Τοσο φανατικους οπαδους, μονο η ντουκατι και η μπεμπε εχουν.......
Δεν ασχολουμε φιλος και πολυ που καθησα και εγραψα εδω μεσα. Εγω παω να σωσω καποιον, οχι να τον κανω να ερθει στην παρεα μας να γινουμε πολλοι για να κλαιμε μετα ολοι μαζι![]()
![]()
![]()
![]()
ps.Παντως δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει το sport-touring με το γυμνο-on offοειδες![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Παιδια όταν το πήρα (ο τρούπερ το θυμάται το πολυ ωραιο σκηνικό στο δελεαρ...) είχα αποφασίσει να το παντρευτώ το μηχανάκι.
Τελικά την πούλησες ή την έκανες ανταλλαγή με τη Gsxr?
Honda CB 400 Super Four
Honda CBR 400 RR
Honda CB 250 Classic
Yamaha Super Tennere
Kawasaki ZZR 600
Yamaha TDM 850
Honda Bros 400
Honda Transalp 650
Yamaha TDM 850
...and So Must Go On...
...
Honda CB 400 Super Four
Honda CBR 400 RR
Honda CB 250 Classic
Yamaha Super Tennere
Kawasaki ZZR 600
Yamaha TDM 850
Honda Bros 400
Honda Transalp 650
Yamaha TDM 850
...and So Must Go On...
Καλά σοβαρά εκείνο το βράδυ σε όλη τη διαδρομή σκεφτόμουνα τη φατσα σου οταν σου πω για την ιταλιάνα και σε πετάξω "εκτός ανταγωνισμού" όπως μου έλεγες για το z...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μα ποσο γελασα εκεινο το βραδυ στο δελεαρ που ''προκλητικα'' μου ειπες ''τωρα?'' (τυπου τωρα μαγκα τη γαμησες,θα την πινεις απο δω μεχρι την αιωνιοτητα) και μου πεταξες το κλειδι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οταν μπήκα και σε ειδα να ξερένεσαι στα γέλια πραγματικά ήθελα έναν καθρέφτη για να δω τη δικιά μου φατσα- εσενα σε εβλεπα να ξερένεσαι στο γέλιο και είχα μείνει κάγκελο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βύρωνα, δε θεωρώ όλα τα ιταλικά μπουρδέλα ρε φίλε και πραγματικά ισως να ξαναέπερνα, ειδικά τουόνο. Αλλά αυτή τη φορά, όχι κουτα αλλά μεταχειρισμένο είτε από σένα ή καποιον που θα ήμουνα σίγουρος ότι δε θα μου βγάλει τον αδόξαστο ξανά από την αρχή. Η μηχανή σοβαρά μιλώντας τώρα, ΟΤΑΝ δουλευε, τα άξιζε τα λεφτά της και με το παραπάνω.
Μπάμπη και εγώ το γύρισα από βόλο κάποτε με φουλ βροχή σε όλη τη διαδρομή και δεν έκανε κιχ...
Την επόμενη όμως ξύπνησε στραβά και δεν κουνιότανε από το σπίτι ούτε με σφαίρες. Τέτοια συμπεριφορά έχω να λέω μόνο από το τουόνο και από τον πρώτο μου σκύλο που όταν τους κόλαγε κάτι στο μυαλό ο Θεός να κατέβαινε, δεν....
Το μηχανάκι είχε δικό του χαρακτήρα (και πάλι ο τρούπης θα θυμάται φάση γυρίζοντας από ετήσια στο φεναιό που έστριψε μόνο του 90 μοίρες σε ευθεία με το δρόμο γυαλί και δε με κάρφωσε σε μια ρένα...) αλλά όταν του τη βάραγε, σαν ιταλίδα μουν@ρα που ξέρει τι είναι και δεν το κουνάει χωρίς καινούρια γούνα έκανε....
Buenaventura το 06 είχα.
...Ωραίες εποχες... Πηγαίναμε γαμώ τις βόλτες... Μια με πήγαινε και μια το πήγαινα...
![]()
![]()
![]()
Την πούλησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dumah
Τελικά την πούλησες ή την έκανες ανταλλαγή με τη Gsxr?
Πρώτα αγόρασα το τζίξερ (μετά από βαρβάτη περιπέτεια με έναν παγκόσμιο μ@λ@κ@) και πάνω στις 2 εβδομάδες έφυγε και το τουονο.
Μέσα στην ατυχία μου τυχερός ήμουνα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dumah
Τί λέτε για αυτή τη μηχανή;
Κοιτα...
Οι λόγοι που σκέφτηκα να πάω στο τουονο ήταν δύο βασικά.
Πρώτον η μηχανη της αγγελίας, που την είχε ένας πολύ καλος φίλος και τη γούσταρα κι εγώ τρελά.
Δεύτερον ο φίλος μας ο παπ που είχε τότε το 06 και μου είχε πει καλά λόγια και επίσης θεωρούσε ότι το τουονο μου πήγαινε (ήξερε ότι για ss είμαι έτσι κι αλλιώς κουλός :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
Δεν το μετάνιωσα που την εζησα την εμπειρία ουτε τα λεφτα μου εκλαψα - η αποφασεις μου απο την αρχη μεχρι το τελος ήταν πληρως συνειδητες.
Απλά μαζί με τις ωραίες αναμνήσεις άφησε και στιγμές με πολλά νεύρα...
Ωραίο είναι το εργαλείο και (σημαντικό) αν τη βάλεις δίπλα στη 06 φαίνεται τεραστια - πολυ πιο ογκώδης.
θυμαται λεειιιι !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
.... (και πάλι ο τρούπης θα θυμάται φάση γυρίζοντας από ετήσια στο φεναιό που έστριψε μόνο του 90 μοίρες σε ευθεία με το δρόμο γυαλί και δε με κάρφωσε σε μια ρένα...)
μαλακα χλωμιασε ΚΑΙ το μηχανακι μου ετσι οπως πηγες να γινεις!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...