:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Είπε ο V8 καθώς γουργούριζε ευτυχισμένος στην ατέλειωτη ευθεία στα κεντροδυτικά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Είπε ο V8 καθώς γουργούριζε ευτυχισμένος στην ατέλειωτη ευθεία στα κεντροδυτικά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή δεν βλέπω κάτι για τα BMW που να με καλύπτει (απόλυτα AUFGEBRACHT!) παρακαλώ όπως μου επιτραπεί να υποβάλλω προσωπικά μερικά επιχειρήματα, αιτιολογώντας πλήρως και υπεράνω πάσης αμφιβολίας τον τίτλο του σχετικού thread:
Αγαπάμε BMW γιατί είναι καθαρόαιμο! (από το 2:15)
![]()
Ουπς σορρυ λάθος λινκ. Αυτό ήθελα να βάλω! Οργώνει λέμε ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ!!!![]()
Όπως τα πάντα στη ζωή ότι ανεβαίνει , κατεβαίνει, ακόμα και τα BMW!
![]()
Άμα χιονίσει μη μασάς, BMW έχεις.
![]()
Μερικά πράγματα ΔΕΝ μπορούν να τα κάνουν τα άλλα -απλά- μηχανάκια. Το ΒΜW μπορεί!
![]()
Αν και πρέπει να το παραδεχτώ: πάει σφαίρα! V strom είναι??
:a19:
Βέβαια είναι ευκολοδήγητη και ελαφριά. Σαν παπάκι!
Τι να λέμε τώρα...![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
αυτο το λες διοτι εισαι εμπαθης και κακος ανθρωπος...επειδη δηλαδη τα Μ3 τσιμπανε κανα τονακι λαδακια κι αν τα χεις πατησει λιγο στον λαιμο,μετα τις 25 χιλ,στελνουν μπιελα στρατοσφαιρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
προσθέτω ''και με τα αυτοκίνητα'' και σου δίνω +1000 ακόμη.
το φτιαξανε ρε αυτο...εκαναν διαμερισματοποιηση στα καρτερ,ετσι ωστε να μην κανει αναταραξεις το λαδι και στεγνωνει το μοτερ...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Επειδή δεν βλέπω κάτι για τα BMW που να με καλύπτει (απόλυτα AUFGEBRACHT!) παρακαλώ όπως μου επιτραπεί να υποβάλλω προσωπικά μερικά επιχειρήματα, αιτιολογώντας πλήρως και υπεράνω πάσης αμφιβολίας τον τίτλο του σχετικού thread:
Αγαπάμε BMW γιατί είναι καθαρόαιμο! (από το 2:15)
![]()
Ουπς σορρυ λάθος λινκ. Αυτό ήθελα να βάλω! Οργώνει λέμε ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ!!!![]()
Όπως τα πάντα στη ζωή ότι ανεβαίνει , κατεβαίνει, ακόμα και τα BMW!
![]()
Άμα χιονίσει μη μασάς, BMW έχεις.
![]()
Μερικά πράγματα ΔΕΝ μπορούν να τα κάνουν τα άλλα -απλά- μηχανάκια. Το ΒΜW μπορεί!
![]()
Αν και πρέπει να το παραδεχτώ: πάει σφαίρα! V strom είναι??
:a19:
Βέβαια είναι ευκολοδήγητη και ελαφριά. Σαν παπάκι!
Τι να λέμε τώρα...![]()
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που βγάζεις τόσο πολύ κόμπλεξ και συνεχίζεις να κράζεις αφού δεν σου αρέσουν τα bmw και είναι μάπα μην αγοράζεις ρε φιλέ κρατά το ιαπωνικό κουβαδάκι σου και μην μας ζαλίζεις άλλο εμείς που έχουμε θα τα κρατήσουμε γιατί μας αρέσουν και είμαστε μαζόχες .
Και για τα βιντέακια που έβαλες τι να σου πω εσύ μπορεί να πέφτεις στο χιόνι και να κολλάς στην λάσπη με τα πόδια χωρίς μηχανή .
Έχω επενδύσει κάτι δισ. ότι θα ανέβει τι γιέν και θα πέσει τι ? και κάνω ότι μπορώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που βγάζεις τόσο πολύ κόμπλεξ και συνεχίζεις να κράζεις αφού δεν σου αρέσουν τα bmw και είναι μάπα μην αγοράζεις ρε φιλέ κρατά το ιαπωνικό κουβαδάκι σου και μην μας ζαλίζεις άλλο εμείς που έχουμε θα τα κρατήσουμε γιατί μας αρέσουν και είμαστε μαζόχες .
Και για τα βιντέακια που έβαλες τι να σου πω εσύ μπορεί να πέφτεις στο χιόνι και να κολλάς στην λάσπη με τα πόδια χωρίς μηχανή .![]()
Γιατί δηλαδή πρέπει ντε και καλά να έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο για να "κράζω"? Αν είναι να μη χαλαρώνουμε ούτε στο moto και να ψάχνουμε να βρούμε τι πρέπει να πούμε και τι όχι, τότε κάπου έχουμε διαφορά φάσης! Το χιούμορ δεν είναι δυνατό να υφίσταται στο αυτό επίπεδο αλλά το να μην δέχεσαι ούτε και στοιχειωδώς ότι δύναται κάποιος να μην αποσκοπεί σε κάτι συγκεκριμένο με υστεροβουλία, χρήζει περισσότερο διευρευνήσεως-βοήθειας από πιο καταρτισμένους/εξειδικευμένους συμπολίτες μας.
Όσο για το "κόμπλεξ" και το "ιαπωνικό κουβαδάκι σου", ουδέν σχόλιο. Πάντως η "παραλία" όπως γράφεις, δεν γράφει BMW Owners only! Ξεχνιέσαι μεγάλε: εδώ δεν είναι Αστέρας.
ΥΓ. Ακόμη περιμένω να διαβάσω ένα σοβαρό επιχείρημα περί της αποφάσεώς σου για αγορά της εν λόγω μηχανής.
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
H αντιπαράθεση με την μορφή "παρουσιάζω βιντεάκια- φωτό-σελίδες από το διαδίκτυο που εκθέτουν μια συγκεκριμένη μάρκα-μοντέλο μηχανής" νομίζω ότι είναι ότι ποιο τραγικό μπορεί να κάνει κάποιος για να αποδείξει ότι έχει δίκιο... στην ουσία δεν λέει τίποτα...ή μαλλον λέει ότι αυτός που "μιλάει" δεν έχει και τίποτα σπουδαίο να πει και δεν έχει και κάτι σπουδαίο για να στρίξει αυτό που λέει...(αλλωστε εγώ βλέπω κόσμο να βροντάει... τα μηχανάκια από μόνα τους όχι...)
Σε αντίθεση κάποιος ο οποίος μιλάει με τεχνικούς όρους μηχανολογικούς δείχνει ότι δεν είναι απλά εμπαθής αλλά στηρίζεται κάπου και αιτιολογεί την αποψή του...
Δεν αρνούμε την πλάκα, άλλωστε εγώ έχω ΚΤΜ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: αλλά τελικά αν τα βάλουμε κάτω...
Τα ΚΤΜ μπουρδέλα αναξιόπιστα καίνε λάδια κτλ...
Τα ducati λαδιέρες, σπάνε, χαλάνε, ηλεκτρικά...
Τα ΒΜW τα γνωστά... μίλησαν και τα βίντεο άλλωστε...
Τα Τραιουμφ σωβρακόκιλότες αγγλικές μένουν παντού...
Τα υπόλοιπα ευρωπαικά, aprilia, gagiva, derbi, beta, morini, ural... για κλάματα όλα κανονικά...καλύτερα κινέζικα...
Τα κινέζικα.......καλύτερα ινδικά...
Τα enfild μακριά και αγαπημένα...
Τα japan...χάλασαν και αυτά....
Τα καβασάκι κόβουν πλαίσια, σπάνε, μένουν, ...
Τα γιαμάχα ψάχνονται με TPS και άλλα ψιψιψινια, λαδάκια τρέχουν...
Τα χόντα καίνε λάδια στα 1000 κεκ σαν δίχρονα, ανορθωτές, αντλίες...
Τα σουζούκι είναι είναι όλη μέρα συνεργείο και μπαλώνουν και αυτά πλαίσια και άλλα...
Τελικά τι μένει;
hundai acent... OK καταλάβαμε...:rotflmao:
Έλεος παιδιά... κάντε καμιά βόλτα να ξεφορτώστε...και αφήστε τον κόσμο να απολάυσει ότι γουστάρει και ανοίξτε και λίγο τα μυαλά σας...![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Νομίζω ότι καλά και κακά μοντέλα βγάζουν όλες οι εταιρίες πλέον... διαλέχτε...![]()
Επίσης για όλους υπάρχει η κατάλληλη μηχανή και ο καθένας την βρίσκει στο τέλος...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Έχω επενδύσει κάτι δισ. ότι θα ανέβει τι γιέν και θα πέσει τι ? και κάνω ότι μπορώ!![]()
Γιατί δηλαδή πρέπει ντε και καλά να έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο για να "κράζω"? Αν είναι να μη χαλαρώνουμε ούτε στο moto και να ψάχνουμε να βρούμε τι πρέπει να πούμε και τι όχι, τότε κάπου έχουμε διαφορά φάσης! Το χιούμορ δεν είναι δυνατό να υφίσταται στο αυτό επίπεδο αλλά το να μην δέχεσαι ούτε και στοιχειωδώς ότι δύναται κάποιος να μην αποσκοπεί σε κάτι συγκεκριμένο με υστεροβουλία, χρήζει περισσότερο διευρευνήσεως-βοήθειας από πιο καταρτισμένους/εξειδικευμένους συμπολίτες μας.
Όσο για το "κόμπλεξ" και το "ιαπωνικό κουβαδάκι σου", ουδέν σχόλιο. Πάντως η "παραλία" όπως γράφεις, δεν γράφει BMW Owners only! Ξεχνιέσαι μεγάλε: εδώ δεν είναι Αστέρας.
ΥΓ. Ακόμη περιμένω να διαβάσω ένα σοβαρό επιχείρημα περί της αποφάσεώς σου για αγορά της εν λόγω μηχανής.
εγώ είμαι αόρατος βρε???????![]()
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
όσο για τον φίλο μου τον λάτρη του μία πάνω δύο κάτω στρογγυλοφάναρου
τι να πώ?
υπομονή μόνο μπορώ να του πω και να μην σκάει,κάποια στιγμή η HONDA μπορεί να
ξαναβγάλει κανά V2 και να ισοπεδώσει πάλι την μεγάλη του καψούρα ...............
έλα ξέρεις εσύ τώρα αυτά τα L2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
Όχι φίλε. αλλά ήμουν εκτός και σου (ψιλο)απάντησε ο rein. Βασικά το πρόβλημα μου είναι μια "απρόσωπη" κουβέντα για μηχανάκια να τρέπεται σε ατραπούς προσωπικών χαρακτηρισμών επειδή κάποιοι.... άστο καλύτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
εγώ είμαι αόρατος βρε???????![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Όχι φίλε. αλλά ήμουν εκτός και σου (ψιλο)απάντησε ο rein. Βασικά το πρόβλημα μου είναι μια "απρόσωπη" κουβέντα για μηχανάκια να τρέπεται σε ατραπούς προσωπικών χαρακτηρισμών επειδή κάποιοι.... άστο καλύτερα![]()
ρε συ αληθεια...
εισαι ξερω γω ποσο χρονων...
και δεν εχεις τι καλυτερο να κανεις απο το να κραζεις την bmw...
παρε το μηχανακι και αντε κανε καμια βολτα να ξελαμπηκαρεις λιγο...
![]()
Oxygene....
Όχι φίλε. αλλά ήμουν εκτός και σου (ψιλο)απάντησε ο rein. Βασικά το πρόβλημα μου είναι μια "απρόσωπη" κουβέντα για μηχανάκια να τρέπεται σε ατραπούς προσωπικών χαρακτηρισμών επειδή κάποιοι.... άστο καλύτερα![]()
άσε τους άλλους τους "κακούς" να λένε
έλα πες σ εμένα τον πόνο σου.......![]()
όσο για τον RAIN απάντησα πιό πάνω![]()
![]()
Θίοντορ Ρούσβελτ
Ισοκράτης
Έχω επενδύσει κάτι δισ. ότι θα ανέβει τι γιέν και θα πέσει τι ? και κάνω ότι μπορώ!![]()
Δεν νομίζω σε ότι έχεις γράψει να υπάρχει ίχνος χιούμορ παρά μόνο κακίες.
Παράλια δεν ανέφερα εγώ αλλά μάλλον σου λείπει και την σκάφτεσαι τώρα για το ποιος χρήζει βοήθειας μάλλον δεν είμαι εγώ αλλά εσύ που ξύπνησες και όρχησες να κράζεις .
Θα σου το ξαναγράψω γιατί μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφουν οι υπόλοιποι
1 έχει το καλύτερο abs με φρένα brembo
2 έχει αντισπιν
3 ηλεκτρονική ανάρτηση
4 Θερμαινόμενα γκριπ
5 ένδειξη πίεσης ελαστικών
Και όλα αυτά στον στάνταρ εξοπλισμό. ο ιάπωνας τι από αυτά έχει ?
Υ.γ εγώ ακόμα περιμένω να ακούσω έναν σοβαρό λόγο για να μην πάρω bmw και να πάρω ιαπωνικό .
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Ο σκοπός ενός αστείου δεν είναι να μειώσει κάποιον, αλλά να του θυμίσει ότι είναι μειωμένος, είχε πει κάποιος παλιότερος αγγλοσάξων και είναι αυταπόδεικτο πλέον από τα παραπάνω γραφόμενα. Ας τα σχολιάσω αν και μάλλον χαμένο στη μετάφραση θα πάει:Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Δεν νομίζω σε ότι έχεις γράψει να υπάρχει ίχνος χιούμορ παρά μόνο κακίες.
Παράλια δεν ανέφερα εγώ αλλά μάλλον σου λείπει και την σκάφτεσαι τώρα για το ποιος χρήζει βοήθειας μάλλον δεν είμαι εγώ αλλά εσύ που ξύπνησες και όρχησες να κράζεις .
Θα σου το ξαναγράψω γιατί μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφουν οι υπόλοιποι
1 έχει το καλύτερο abs με φρένα brembo
2 έχει αντισπιν
3 ηλεκτρονική ανάρτηση
4 Θερμαινόμενα γκριπ
5 ένδειξη πίεσης ελαστικών
Και όλα αυτά στον στάνταρ εξοπλισμό. ο ιάπωνας τι από αυτά έχει ?
Υ.γ εγώ ακόμα περιμένω να ακούσω έναν σοβαρό λόγο για να μην πάρω bmw και να πάρω ιαπωνικό .
1 Το καλύτερο abs ψάξτο στη Honda (περσινό CBR)
2 Έχει αντισπίν όταν ο άξονας είναι ολόκληρος και δεν κυκλοφορεί σε παζλ 6000 τεμαχίων από γνωστή ιταλική εταιρεία.
3 Ηλεκτρονική ανάρτηση έχουν μόνο τα BMW??
4 Θερμαινόμενα γκριπ και ένδειξη πίεσης ελαστικών ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! Μιλάμε για την ΑΙΧΜΗ της τεχνολογίας! Μάλιστα, αυτό είναι επιχείρημα. Και στο βασικό εξοπλισμό (μόνο 16000?)! Γι' αυτό και στήνονται από το αξημέρωτο ο κόσμος έξω από τις εκθέσεις, μην χάσει την ευκαιρία!!![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll