κ ανεβαινουν οι αξιες στη σαλονικη λεμεεεεεεε!!!!! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα μολις ειδα κατι τωρα...παιζει με τον πονο μας μου φαινεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιομισατε ξηροκαμπανα εκει πανω ωρε!! το νου σας!!!![]()
κ ανεβαινουν οι αξιες στη σαλονικη λεμεεεεεεε!!!!! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα μολις ειδα κατι τωρα...παιζει με τον πονο μας μου φαινεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιομισατε ξηροκαμπανα εκει πανω ωρε!! το νου σας!!!![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Ρε παιδια....εδω που δεν μας βλεπει.......
ΓΑΜΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!
Σε είδα να στέκεσαι ατάραχο και όρθιο στη μέση του δρόμου.
Η αρχική σου λάμψη είχε χαθεί και τα νερά της βροχής είχαν ταλαιπωρήσει το λεπτό σου σώμα
μα ήσουν έτοιμο να ανταποδώσεις οποιοδήποτε χτύπημα.
Κατέβηκα και σε μάζεψα, σε έβαλα προσεκτικά στο τσεπάκι μου και ξεκίνησα.
Όταν φτάσαμε σπίτι σε πήρα πάλι στα χέρια μου και με προσεκτικές κινήσεις σε έβαλα σε μια πολύ
μικρή τρύπα στον τοίχο και επάνω σου στερέωσα την φωτογραφία της (ΤΑ 700)
Ελπίζω να μη βρεθείς ποτέ σε κανενός το δρόμο
κολόπροκα!!!
loz:a5:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
Ρε παιδια....εδω που δεν μας βλεπει.......
ΓΑΜΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!
εισαι γνωστης ή εχεις διαισθηση?![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Το αυτο επιθυμουμε και δι ημαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
Εκδηλωθηκε ο Ιχωρ ! Ω ενεργεια ρεουσα και πανταχου παρουσα ανταμειψε την οντοτητα Τρουπερ με υγεια και ευδαιμονια για τα καλα του λογια...![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι αλλα η αρχαια γενεθλια ευχη αλλα ελεγεΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εχμ, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας, θεά της γέννησης (του τοκετού και της λοχίας) είναι κατά κανόνα η Ειλείθυια, my Lord.
![]()
![]()
Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
-Ανάχαρσις
------------------- - - - - - - - - - - - - -
Ειμαι κορυφαιος εραστης, γιατι εξασκουμαι πολυ μονος μου :a31:
πηγή;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι αλλα η αρχαια γενεθλια ευχη αλλα ελεγε![]()
[μη μου γράψεις πράμα Mysticsongs και τέτοια. Αν γνωρίζεις αυθεντικό αρχαίο Ελληνικό (άντε και πρώιμο ελληνο-ρωμαικό) κείμενο πολύ θα χαρώ να μου το γνωστοποιήσεις. Το γράφω αυτό διότι πέρα από τον ιερό Ορφικό Ύμνο της Προθυραίας - όπου αναφέρεται και καλείται μοναδικά η Άρτεμις και Εἰλείθυια και Προθυραία- δεν έχω ανακαλύψει κάτι άλλο]
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μην το ξεχειλωσουμε εδω.σου στελνω πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
πηγή;
[μη μου γράψεις πράμα Mysticsongs και τέτοια. Αν γνωρίζεις αυθεντικό αρχαίο Ελληνικό (άντε και πρώιμο ελληνο-ρωμαικό) κείμενο πολύ θα χαρώ να μου το γνωστοποιήσεις. Το γράφω αυτό διότι πέρα από τον ιερό Ορφικό Ύμνο της Προθυραίας - όπου αναφέρεται και καλείται μοναδικά η Άρτεμις και Εἰλείθυια και Προθυραία- δεν έχω ανακαλύψει κάτι άλλο]
![]()
σε ειδα ρε φιλαρακι με το Fazer να σε κλεινει ο μπαρμπας στον Κηφισο. Τον καθρεφτη του τον ξηλωσες κανονικοτατα. Ελπιζω το ποδι σου να το κοιταξεις γιατι μετα αρχιζει και ποναει. Περαστικα και ποτε ξανα.
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
σε βλεπω καθημερινα εξοπλισμε των 2 ατομων...
το κρανος η κοπελα
το μπουφαν το αγορι
το ενα γαντι ο ενας
το αλλο γαντι ο αλλος
τι κριμα που δεν φορανε το ιδιο νουμερο παπουτσι...να δω τον οδηγο στο ενα ποδι με γοβα στο αλλο με μποτα και το αντιστοιχο τον συνεπιβατη
:rotflmao:![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
σε ειδα πιτσιρικο μου να μου γελας και να χαιρετας μεσα απο το πισω τζαμι και σε χαιρεταγα και γω
ο μπαμπας ειχε και αυτοκολητο FOX πισω.
αντε να μεγαλωσεις και θαρθει η σειρα σου να χαιρετας και συ τα παιδακια που κανουν ναζια μεσα απο τα τουτου![]()
...τα σχέδια μου(μας) ,να γκρεμίζονται σαν χάρτινος πύργος ,μέσα σε ελάχιστο χρόνο...
Η ζωή μπορεί να γίνει άδικη για ορισμένους ανθρώπους...
Το ευτυχές είναι ότι έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους αγαπούν και είναι πάντα στο πλευρό τους στα καλά,αλλά προπάντων στα άσχημα...
Και πάμε πάλι από την αρχή...
Σε ειδα φιλαρακι με το shiver, ξεκρανωτο με γυαλακι ηλιου στην βουλιαγμενης ενα φαναρι πριν την Αλιμου να περνας με τερμα υπερκοκκινο ενω ειχα ηδη ξεκινησει και ειχα μπει στα 3/4 στροφης. Σε κοιταξα χαλαρα για να δω τι μυαλα κουβαλας και ανταποδωσες βλεμμα πορτιερη λες και σε μπινελικωσαμε, ακολουθησε και σηκωμα για καμια 10 μετρα ως καποια ενδειξη. Αραξε ρε γιγαντα...δεν σου θιξαμε κατι:a51: Κρανακι μην ξεχνας![]()
Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
-Ανάχαρσις
------------------- - - - - - - - - - - - - -
Ειμαι κορυφαιος εραστης, γιατι εξασκουμαι πολυ μονος μου :a31:
κωστη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
...τα σχέδια μου(μας) ,να γκρεμίζονται σαν χάρτινος πύργος ,μέσα σε ελάχιστο χρόνο...
Η ζωή μπορεί να γίνει άδικη για ορισμένους ανθρώπους...
Το ευτυχές είναι ότι έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους αγαπούν και είναι πάντα στο πλευρό τους στα καλά,αλλά προπάντων στα άσχημα...
Και πάμε πάλι από την αρχή...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604