Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 199

Θέμα: Γιατί θα πάρω Bmw

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    :rotflmao:

μπράβο ρε φίλε έχεις πλάκα...

Μου θυμίζεις τους δημοσιογράφους ,που κάνουν ένα ρεπορτάζ με δηλώσεις κάποιου προσώπου ,το οποίο έχει πει ένα σωρό πράγματα ,αλλά επειδή ο δημοσιογράφος θέλει να παρουσιάσει αυτό που θέλει αυτός για να διαμορφώσει γνώμες,απομονώνει μια και μοναδική φράση ,που στην τελική δεν έχει καμία σχέση με αυτα που έχει πει ο δηλών...
    Πλακα εχεις εσυ που οδηγας KTM

Εδω ρε τσακωνεστε σε ξενο αχυρωνα (ή μαλλον για ξενα γαιδουρια), η απομονωμενη φραση σε πειραξε ? Ετσι μου το ειχαν στειλει καποτε...ετσι το δημοσιευσα.Ειπα να προσθεσω αλατοπιπερο μιας και βρισκομαστε στις αντιπαραθέσεις.

Με στεναχωρησες που δεν καταλαβες το υφος μου

ανεβαινω το πρωι συγγρου με την παπια...της τρελλης στον δρομο,σταματημενα ολα τα αυτοκινητα...σταματημενα ομως και τα μηχανακια αναμεσα...τι διαολο λεω...παω απο δεξια στο κενο μεταξυ μεσαιας και δεξιας...

φτανω αισιως στο σημειο της συμφορησης...και τι πρωτοτυπο...ενα γιδι κουστουματο ξεκρανωτο με gs 1200 και την γκομενα με το πλατινε απο πισω ,χαζευε τον καιρο...παω σιγα σιγα διπλα,παταω τερμα κορνα και ανοιγω τερμα γκαζι με τις ξεταπωτες...οχι απλως πηγε αριστερα,κοντεψε να σκασει στην μπαριερα...

και προκυπτει εδω το ερωτημα...γιατι καλα μου παιδια οι 8 στους 10 κατοχους gs δεν φορατε κρανος,εχετε υφος 1000 καρδιναλιων πανω στα ρημαδια σας και τα οδηγειτε σαν αυτοκινητα?

το οτι η αγορα του βοηθαει φοβερα στο να πηδηξετε,το αντιλαμβανομαι,μια και οι γκομενες οταν βλεπουν τεραστιο ογκο και σημα περιστρεφομενης ελικας,θελουν τα παιδια του οδηγου...αλλα ρε σεις...ελεος...

επισης τα gs ειναι τα μονα αργα μηχανακια που δεν ντρεπομαι να ξεβρακωνω με το μπουσα...κι αυτο προεκυψε απο τις πολλες φορες που στα φαναρια με κοιτανε αυταρεσκα και ανοιγουν τερμα πρωτη...η συνεχεια περιλαμβανει πολυ γελιο,πολυ καπνισμενο λαστιχο και αμεσο πλυσιμο των gs...

υ.γ. αν το παραπανω ποστ σας φανηκε δηκτικο,ειναι επειδη ειναι ακριβως ετσι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Δεν είπαμε, είναι ποζέρια ...

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ανεβαινω το πρωι συγγρου με την παπια...της τρελλης στον δρομο,σταματημενα ολα τα αυτοκινητα...σταματημενα ομως και τα μηχανακια αναμεσα...τι διαολο λεω...παω απο δεξια στο κενο μεταξυ μεσαιας και δεξιας...

φτανω αισιως στο σημειο της συμφορησης...και τι πρωτοτυπο...ενα γιδι κουστουματο ξεκρανωτο με gs 1200 και την γκομενα με το πλατινε απο πισω ,χαζευε τον καιρο...παω σιγα σιγα διπλα,παταω τερμα κορνα και ανοιγω τερμα γκαζι με τις ξεταπωτες...οχι απλως πηγε αριστερα,κοντεψε να σκασει στην μπαριερα...

και προκυπτει εδω το ερωτημα...γιατι καλα μου παιδια οι 8 στους 10 κατοχους gs δεν φορατε κρανος,εχετε υφος 1000 καρδιναλιων πανω στα ρημαδια σας και τα οδηγειτε σαν αυτοκινητα?

το οτι η αγορα του βοηθαει φοβερα στο να πηδηξετε,το αντιλαμβανομαι,μια και οι γκομενες οταν βλεπουν τεραστιο ογκο και σημα περιστρεφομενης ελικας,θελουν τα παιδια του οδηγου...αλλα ρε σεις...ελεος...

επισης τα gs ειναι τα μονα αργα μηχανακια που δεν ντρεπομαι να ξεβρακωνω με το μπουσα...κι αυτο προεκυψε απο τις πολλες φορες που στα φαναρια με κοιτανε αυταρεσκα και ανοιγουν τερμα πρωτη...η συνεχεια περιλαμβανει πολυ γελιο,πολυ καπνισμενο λαστιχο και αμεσο πλυσιμο των gs...

υ.γ. αν το παραπανω ποστ σας φανηκε δηκτικο,ειναι επειδη ειναι ακριβως ετσι...
    Ήμαστε ποζεράδες ρε, καβαλάμε καράβια, μπουλντόζες,τανκερς. Πάμε με 5 για να μη σπάει, μην πέσουμε και πληρώνουμε boxer. Άσε που η πλατινέ γκόμενα αν γρατζουνιστεί θα μας βάλει να τη πληρώνουμε one life time το μανικιούρ ...... και κοστίζει

Εσύ τι ζόρι τραβάς Ε? Ε? Ε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Ήμαστε ποζεράδες ρε, καβαλάμε καράβια, μπουλντόζες,τανκερς. Πάμε με 5 για να μη σπάει, μην πέσουμε και πληρώνουμε boxer. Άσε που η πλατινέ γκόμενα αν γρατζουνιστεί θα μας βάλει να τη πληρώνουμε one life time το μανικιούρ ...... και κοστίζει

Εσύ τι ζόρι τραβάς Ε? Ε? Ε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εσυ δεν πιανεσαι ρε ραμολιμεντο γιατι εχεις tourist boxer... επισης με την φατσα που εχεις δεν παιζει ,ποτε σε αυτη την ζωη,να σε περασει κανεις για ποζερα...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Πες τα ...

Τώρα , σοβαρά…
    Υπάρχουν οδηγοί «βυτιοφόρων» που όταν βλέπουν ένα busa στο φανάρι λένε «το έχω …»?

Πάντως , η περιγραφή που γίνεται για τους κατόχους BMW τους παρουσιάζει σαν νεόπλουτους ποζεραδες που δεν έχουν καμία σχέση με μηχανές και μοτοσυκλετιστικη νοοτροπία ….

Τα παραδείγματα που έχω εγώ από φίλους μου που έχουν BMW είναι ότι όλοι τους έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και ταξιδιών με μηχανές διαφόρων τύπων , πάντα ήταν εξοπλισμένοι σωστά και όταν «καβάλησαν» τα 40 + θεώρησαν ότι η μηχανή που τους βολεύει σε αυτή την ηλικία για να κάνουν αυτό που αγαπούν είναι μια BMW επειδή τους προσφέρει άνεση στο ταξίδι , μεγαλύτερη ασφάλεια , ήρεμες αντιδράσεις κ.λ.π

Σίγουρα υπάρχουν και οι «άλλοι» , αλλά υπάρχουν και αυτοί…

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Τώρα , σοβαρά…
    Υπάρχουν οδηγοί «βυτιοφόρων» που όταν βλέπουν ένα busa στο φανάρι λένε «το έχω …»?

Πάντως , η περιγραφή που γίνεται για τους κατόχους BMW τους παρουσιάζει σαν νεόπλουτους ποζεραδες που δεν έχουν καμία σχέση με μηχανές και μοτοσυκλετιστικη νοοτροπία ….

Τα παραδείγματα που έχω εγώ από φίλους μου που έχουν BMW είναι ότι όλοι τους έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και ταξιδιών με μηχανές διαφόρων τύπων , πάντα ήταν εξοπλισμένοι σωστά και όταν «καβάλησαν» τα 40 + θεώρησαν ότι η μηχανή που τους βολεύει σε αυτή την ηλικία για να κάνουν αυτό που αγαπούν είναι μια BMW επειδή τους προσφέρει άνεση στο ταξίδι , μεγαλύτερη ασφάλεια , ήρεμες αντιδράσεις κ.λ.π

Εδώ υπάρχουν αναρχοαριστεροί τραπεζιτικοί, στα GS κολλήσαμε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τώρα , σοβαρά…

αμε...με πρωτοστατες τα gs και με ελαχιστη διαφορα,δευτερα τα tdm...

κι εγω ξερω αρκετους με gs η γενικοτερα bmw που ειναι γαμω τα παιδια...ως επι το πλειστον ομως ειναι για πολλη ντοματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εδώ υπάρχουν αναρχοαριστεροί τραπεζιτικοί, στα GS κολλήσαμε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εδω υπαρχουν αναρχοαριστεροι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.... στους τραπεζικους κολλήσαμε;

εδω υπαρχουν αναρχοαριστεροι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.... στους τραπεζικους κολλήσαμε;
    Κι αυτοί GS έχουν;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Να το φουντάρω?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p9010305.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	99,1 KB 
ID:	220069

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    και τι πρωτοτυπο...ενα γιδι κουστουματο ξεκρανωτο με gs 1200 και την γκομενα με το πλατινε απο πισω ,χαζευε τον καιρο...παω σιγα σιγα διπλα,παταω τερμα κορνα και ανοιγω τερμα γκαζι με τις ξεταπωτες...οχι απλως πηγε αριστερα,κοντεψε να σκασει στην μπαριερα...

και ΓΑΜΩ τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ!!!!

και ΓΑΜΩ τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ!!!! και ΓΑΜΩ τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11_34.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	29,3 KB 
ID:	220071
    Accipere quam facere praestat injuriam

αμε...με πρωτοστατες τα gs και με ελαχιστη διαφορα,δευτερα τα tdm...

.....

Με αφορμή το σχόλιο του εξαίρετου συνάδελφου, πλην ερασιτέχνη επισκευαστή, θα ήθελα να επαναφέρω την πρότασή μου να εξαφανιστούν (με όποιο τρόπο) αυτά τα κατασκευάσματα που φέρουν τον τίτλο μηχανή και γράφουν TDM (φτου ΓΤΠΜ) πάνω στα πλαστικά τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Με αφορμή το σχόλιο του εξαίρετου συνάδελφου, πλην ερασιτέχνη Β Ε Λ Τ Ι Ω Τ Η , θα ήθελα να επαναφέρω την πρότασή μου να εξαφανιστούν (με όποιο τρόπο) αυτά τα κατασκευάσματα που φέρουν τον τίτλο μηχανή και γράφουν TDM (φτου ΓΤΠΜ) πάνω στα πλαστικά τους

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδιά βοηθάτε γιατι αλλιώς θα πάρω ποδήλατο...
    από κωστας στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2013, 22:45
  2. Δημόσια Νοσοκομεία; Δεν θα πάρω ευχαριστώ.
    από Θάνος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:55
  3. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΟΡΙ.
    από motomaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 15:15
  4. Αυτή τη μηχανή θα πάρω...
    από sleepless9 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2006, 17:10
  5. να πάρω bmw f650?