Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 199

Θέμα: Γιατί θα πάρω Bmw

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Τώρα , σοβαρά…
    Υπάρχουν οδηγοί «βυτιοφόρων» που όταν βλέπουν ένα busa στο φανάρι λένε «το έχω …»?
    Βασικά δεν βλέπουν το Busa....τον οδηγό βλέπουν και σκέφτονται " τον έχω τον λέπουρα..."
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

μη πάρετε BMW, κοιτάξτε τι τραβάω ... τους έστειλα το παρακάτω γράμμα διαμαρτυρίας :

προς τμήμα εξυπηρέτησης πελατών BMW

κύριοι,

πριν λίγες μέρες πήγα μια εντουροεξόρμηση και ενώ το μηχανάκι φοράει στρητ λάστιχα, σε μια ανηφόρα γεμάτη κροκάλα και νεροφαγώματα μου έπεσε. Πιστεύω ότι υπάρχει ζήτημα σχεδιαστικού λάθους. Για το σκοπό αυτό έχω αναθέσει το θέμα σε εμπειρογνώμονα του ΤΕΕ και αναμένω το τεχνικό πόρισμα το οποίο θα τεκμηριώσει τη σχεδιαστική αστοχία.

Επίσης είμαι δυσαρεστημένος απο τη στάση του εξουσιοδοτημένου ντήλερ, ο οποίος αρνείται να μου αντικαταστήσει εντός εγγύησης το φλας που έσπασε απο τη πτώση.

Τέλος, έχουν περάσει 6 μήνες απο τη τελευταία ανάκληση και δεν έχετε βγάλει κάποια καινούρια. Μήπως έχετε αργήσει? Πρέπει να ανησυχούμε? Βλέπετε, μετά απο 34.000 χλμ το πίσω αμορτισέρ έχει "κατσει" λίγο, και θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν βγάζατε μια ανάκληση - πριν το πάσχα παρακαλώ - για δωρεάν αντικατάσταση του πίσω αμορτισέρ μέ ένα χρυσό της Ωχ!Λινς. Το χρώμα αυτό θέλω να πιστεύω θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις στη συμπεριφορά της μηχανής στα πιστάκια της Σκουφά και της Βουκουρεστίου όπου κάνω προπονήσεις τα μεσημέρια.

Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στα αιτήματα μου αλλιώς θα κάνω καταγγελία και θα αγοράσω τρανσαλπ.

ένας ευχαριστημένος πελατης σας.

τι λέτε? μήπως ήμουν υπερβολικός που έβαλα τα εμότικονς? δε ξέρω ρε γμτ ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    μη πάρετε BMW, κοιτάξτε τι τραβάω ... τους έστειλα το παρακάτω γράμμα διαμαρτυρίας :

......

τι λέτε? μήπως ήμουν υπερβολικός που έβαλα τα εμότικονς? δε ξέρω ρε γμτ ...

Εγώ στην θέση σου θα πρόσεχα πολύ στο τι εύχεσαι να πάθεις... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Τέλος, έχουν περάσει 6 μήνες απο τη τελευταία ανάκληση και δεν έχετε βγάλει κάποια καινούρια.
    Μήπως έχετε αργήσει? Πρέπει να ανησυχούμε?
    Βλέπετε, μετά απο 34.000 χλμ το πίσω αμορτισέρ έχει "κατσει" λίγο, και θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν βγάζατε μια ανάκληση - πριν το πάσχα παρακαλώ - για δωρεάν αντικατάσταση του πίσω αμορτισέρ μέ ένα χρυσό της Ωχ!Λινς.
    Το χρώμα αυτό θέλω να πιστεύω θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις στη συμπεριφορά της μηχανής στα πιστάκια της Σκουφά και της Βουκουρεστίου όπου κάνω προπονήσεις τα μεσημέρια.

ένας ευχαριστημένος πελατης σας.

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=114545

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	zonk.jpg 
Προβολές:	247 
Μέγεθος:	25,0 KB 
ID:	220076
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    εγω λεω να παρουμε ολοι chopp-εροειδη χαρλευ και τα συναφη να βρουμε την υγεια μας
    Φιλαράκι αυτά (χάρλει...) δεν τα ξέχασα... απλά τα θεώρησα εκτός συναγωνισμού και ανάξια μνημονευσής τους ως δίκυκλα ...

Κατά τα άλλα σήμερα διαπίστωσα ότι το παλικάρι που ξεκίνησε να κράζει τα ΒΜW, έχει Fazer 600...
    Οκ κατάλαβα...άλλωστε δεν είναι κακό να μην σου αρέσει ή να μην μπορείς να οδηγείς πραγματικά...
    Αντίθετα είναι θεμιτό να θες απλά να μετακινήσε με σιγουριά και ασφάλεια, αλλά να βγαίνεις και να κράζεις οποιαδήποτε μάρκα όντας οδηγός Fazer, είναι τουλάχιστον προκλητικό... δεν νομίζετε;

Πιστεύω ότι θα του τραβήξω την προσοχή... της Πόπης θα γίνει... ξύπνησα με κέφια...

υ.γ. Δεν διαφωνώ με την βάση του θέματος αλλά με τον τρόπο παρουσίασης και με την ομαδοποιήση-ταμπελοποιήση...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Βασικά δεν βλέπουν το Busa....τον οδηγό βλέπουν και σκέφτονται " τον έχω τον λέπουρα..."
    ειδες τι τραβαω που εχω τοσο γλυκα χαρακτηριστικα?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    Τον μαυρομπουσά παχουλούλη που προσπέρασα χθες με το σκούτερ στην Αττική οδό, που δε
    μπορούσε να προσπεράσει ένα φορτηγό κατά τις 7:00 με 8:00 στο ρεύμα προς Ελευσίνα, τον έχεις τίποτα;

Δε με προκάλεσε επίτηδες, απλά ή κοιμότανε όρθιος ή ήταν άχρηστος....

Είναι που δεν φτάνεις τα κλιπόν και σκύβεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Είναι που δεν φτάνεις τα κλιπόν και σκύβεις...

αυτο συμβαινει επειδη καθομαι πολυ πισω λογω τεραστιων @@...
    frankly my dear, i dont give a damn...

αυτο συμβαινει επειδη καθομαι πολυ πισω λογω τεραστιων @@...
    προφανώς....

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    όλοι εδώ μέσα BMW θα πάρετε ; Κάτσε ν αγοράσω καμιά μετοχή !!! μη χάσουμε και το πάρτυ

Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    όλοι εδώ μέσα BMW θα πάρετε ; Κάτσε ν αγοράσω καμιά μετοχή !!! μη χάσουμε και το πάρτυ
    Όχι, προέχει ένα Μορινι....

Μετά θα πάρουμε το επιστέγμασμα όλων των τεχνολογιών (boxer).

καλά θα περιμένω λιγάκι να βρεθεί ο ήρωας και μετά θα κάνω την επίθεση μου

btw ένα που είδα στη Τρώων ήταν γαμάτο ... Και για 5-6Κ? είναι περίπτωση .

Παλαιό μέλος
    ανεβαινω το πρωι συγγρου με την παπια...της τρελλης στον δρομο,σταματημενα ολα τα αυτοκινητα...σταματημενα ομως και τα μηχανακια αναμεσα...τι διαολο λεω...παω απο δεξια στο κενο μεταξυ μεσαιας και δεξιας...

φτανω αισιως στο σημειο της συμφορησης...και τι πρωτοτυπο...ενα γιδι κουστουματο ξεκρανωτο με gs 1200 και την γκομενα με το πλατινε απο πισω ,χαζευε τον καιρο...παω σιγα σιγα διπλα,παταω τερμα κορνα και ανοιγω τερμα γκαζι με τις ξεταπωτες...οχι απλως πηγε αριστερα,κοντεψε να σκασει στην μπαριερα...

και προκυπτει εδω το ερωτημα...γιατι καλα μου παιδια οι 8 στους 10 κατοχους gs δεν φορατε κρανος,εχετε υφος 1000 καρδιναλιων πανω στα ρημαδια σας και τα οδηγειτε σαν αυτοκινητα?

το οτι η αγορα του βοηθαει φοβερα στο να πηδηξετε,το αντιλαμβανομαι,μια και οι γκομενες οταν βλεπουν τεραστιο ογκο και σημα περιστρεφομενης ελικας,θελουν τα παιδια του οδηγου...αλλα ρε σεις...ελεος...

επισης τα gs ειναι τα μονα αργα μηχανακια που δεν ντρεπομαι να ξεβρακωνω με το μπουσα...κι αυτο προεκυψε απο τις πολλες φορες που στα φαναρια με κοιτανε αυταρεσκα και ανοιγουν τερμα πρωτη...η συνεχεια περιλαμβανει πολυ γελιο,πολυ καπνισμενο λαστιχο και αμεσο πλυσιμο των gs...

υ.γ. αν το παραπανω ποστ σας φανηκε δηκτικο,ειναι επειδη ειναι ακριβως ετσι...

Μάλλον ανήκεις στην κατηγορία τον ανθρώπων που προκαλούν κόντρες με μηχανάκια μικρότερου κυβισμού και άλλης κατηγορίας και το παίζουν μάγκες όταν <κερδίζουν> επίσης αυτοί είναι οι καγκουροι χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μαλλί και ξετάποτες εξατμίσεις που ξυπνάν όλο τον κόσμο το βράδυ

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδιά βοηθάτε γιατι αλλιώς θα πάρω ποδήλατο...
    από κωστας στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2013, 22:45
  2. Δημόσια Νοσοκομεία; Δεν θα πάρω ευχαριστώ.
    από Θάνος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:55
  3. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΟΡΙ.
    από motomaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 15:15
  4. Αυτή τη μηχανή θα πάρω...
    από sleepless9 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2006, 17:10
  5. να πάρω bmw f650?