Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: φτερό enduro και προστατευτικά καλαμιών για adventure 950/990

φτερό enduro και προστατευτικά καλαμιών για adventure 950/990

...το kit που δίνει η ktm μου φαίνεται ακριβό!απ'ότι είδα ταιριάζει και το φτερό από το

superenduro με τις αντίστοιχες προστασίες στα καλάμια να υποθέσω...γνωρίζουμε κόστος

τοποθέτησης ή οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση για μετατροπή;μπουκώνει λάσπη το άτιμο!

Παλαιό μέλος
    Το φτερό απο το super enduro κάνει, αν δεν κάνω λάθος, 32 ευρω. Εγώ που θέλω πορτοκαλί καλαμίδες μου είπαν ότι δεν υπάρχουν της ktm , έχει μόνο μαυρες, αλλα από ερίκο καρερ βρηκα πορτοκαλι καλαμίδες 28 ευρω. Τώρα από κει και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο κόστος αφου και εγώ θα παω μεσα στην βδομάδα να κάνω την μετατροπή. Ελπίζω να βοήθησα. καλημέρα

...φυσικά και βοήθησες,ευχαριστώ!
    Συγκρινόμενο με το kit που βλέπω ότι κάνει πάνω από 300 ευρώ η διαφορά είναι μεγάλη..

Παλαιό μέλος
    Οταν ειχα το ΚΤΜ 950 Adventure ειχα παρει ενα φτερο απο εντουρο ΚΤΜ και καλαμια προστατευτικα απο ΚΤΜ. Τα ειχα βαλει και δουλευαν μια χαρα.
    Τωρα που εχω το ΚΤΜ 950 Super Enduro, δεν τα χρειαζομαι πλεον και καθονται στην αποθηκη.

Αν θες στα δινω, δωρεαν εννοειται.

Φυσικα θα πρεπει να ξερεις οτι για το 950Adv θα πρεπει ν αλλαξεις το σωληνακι υψηλης που αγκαλιαζει το μαμησιο χαμηλο φτερο, ε;

Αν τα θες στειλε μου pm να μιλησουμε στο τηλεφωνο.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
    Οταν ειχα το ΚΤΜ 950 Adventure ειχα παρει ενα φτερο απο εντουρο ΚΤΜ και καλαμια προστατευτικα απο ΚΤΜ. Τα ειχα βαλει και δουλευαν μια χαρα.
    Τωρα που εχω το ΚΤΜ 950 Super Enduro, δεν τα χρειαζομαι πλεον και καθονται στην αποθηκη.

Αν θες στα δινω, δωρεαν εννοειται.

Φυσικα θα πρεπει να ξερεις οτι για το 950Adv θα πρεπει ν αλλαξεις το σωληνακι υψηλης που αγκαλιαζει το μαμησιο χαμηλο φτερο, ε;

Αν τα θες στειλε μου pm να μιλησουμε στο τηλεφωνο.
    Πιθανα να κανει και το φτερο απο το 690(διαφορετικο σχεδιο απο των μοντελων εντουρο)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παρόμοια θέματα

1. tubeless για adventure 950 / 990
    από taksidiotis25 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2010, 10:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ