Σε είδα υπάνθρωπε με μαύρο saxorallo σταματημένο στο φανάρι να αδειάζεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τασάκι επί της Μιχαλακοπούλου. Όταν σε έκραξα με κοίταξες με απορία. Έπρεπε να σε βάλω να τα γλείψεις![]()
Σε είδα υπάνθρωπε με μαύρο saxorallo σταματημένο στο φανάρι να αδειάζεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τασάκι επί της Μιχαλακοπούλου. Όταν σε έκραξα με κοίταξες με απορία. Έπρεπε να σε βάλω να τα γλείψεις![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σε ευχαριστω Σταυρο για τους χαρακτηρισμους σου!
Και για τα γελια επισης!
Να ξερεις ομως πως, επειδη κι εγω τωρα το ανακαλυψα, δεν ειναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ απο επιλογη μας!
Για πολλους λογους!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βάστα μόνο μην τύχει και πρέπει να κυκλοφορείς κι εσύ κάποια στιγμή με κουτί....
Να δούμε τότε πως θα αποκαλείς τον εαυτό σου...
δεν μιλαω για αυτους που δεν εχουν αλλη λυση και το κανουν εν αναγκη.
μιλαω γι'αυτους που εχουν συνηθισει σε μια κατασταση και γι'αυτους που αν περπατησουν κανουν ακριβως την ιδια ωρα με το αμαξι.
ακομα και με ενα ποδηλατο θα ηταν πολυ πιο γρηγοροι...![]()
ξεκρανωτοι οδηγος συνοδηγος χτες βραδυ ο οδηγος μαλιστα μιλουσε στο κινητο στον ασφαλεστερο δρομο της χωρας περιφερειακος θεσσαλονικης. αν μας ακους με το μαυρο ζητα .καλη φαση.
Kοπελιά με το ktm SMT 640 το πήγαινες πίτα στην παραλιακή το μεσημέρι ! Σ άφησα μπαίνοντας Συγγρού ! Σόρρυ για το κόλλημα ...στον προφυλακτήρα !
Σε ειδα σημερα στο φαναρι θησεως - δαβακη με z750 να με ρωτας ποσο καιρο εχω το rev-it. Μου ειπες οτι το δικο σου ειχε ξεβαψει στα μανικια. Οταν με ρωτησες πώς μου φαινεται εμενα σου ειπα οκ, αλλα τα προστατευτικα θα μπορουσαν να ηταν καλυτερα.
Και μου λες "μια χαρα ειναι τα εχω δοκιμασει" χαμογελώντας.
Ναι ρε φιλε, αλλα το κρανος γιατι δεν το φορουσες;;![]()
Σε ειδα και σενα θειτσα να τιναζεις το τσιγαρο σου απο το παραθυρο για να μην λερωσεις το τασακι σου. Ε ρε μανια.
Στα ματια μου ηρθε.
Οταν ηρθα διπλα σου και σε ρωτησα αν εχει τασακι το μαραφετι σου με κοιταξες τρομαγμενη και μου ζητησες συγνωμη.
Σου ζητω κι εγω λοιπον αν σε τρομαξα, αλλα σκεψου και τους αλλους, οχι μονο τον εαυτο σου.![]()
Και τελος για σημερα, σε ειδα μαναρι κι εσενα να οδηγεις ενα πορτακαλι sym και να φορας κρανος momo design ντυμενο με τζιν υφασμα. Κουκλιτσα ησουν
Καλους δρομους :smilea:
ελα ντε ........μιλησε με τον ασχετο.....μιλησε με την θειτσα........και μετα εμεινε κοκαλλο ........μας δουλευεις ρε μεγαλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
δε χωρουσαν ολα σε ενα ποστ ε?α να χαθεις απιθανε
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
δε χωρουσαν ολα σε ενα ποστ ε?
σαν την "εξυπναδα" ορισμενων ενα πραγμα
δεν την χωραει το συμπαν
![]()
Δεν ειδα τιποτα και πουθενα .......
αλλα....
...με βλεπω του χρονου.......να αρχιζω τις ληστειες για να τα βγαλω περα !!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
ειδα τρεις τυπος μεσα σ'ενα σκοδα να κοιταζουν το τυονο με ματια γουρλομενα......
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Σε είδα στις 9.30 σήμερα να πηγαίνεις ανάποδα στην Γρανικού με το Χορνετ το 900....
Ξέρεις εσύ![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε είδα παππού με την σακούλα με τα ψώνια κρεμασμένη στον αριστερό καθρέπτη του αυτοκινήτου και πήγαινες. Είχες κατι που ηθελε ψυγειο μαλλον και κρεμασες την σακουλα στον καθρεπτη να το χτυπάει ο αέρας για συντηρηση...
Σε είδα κυρια να σταματας στην μεσαια λωριδα σε δρομο τριων λωριδων και να κουμπωνεις οπισθεν για να πας σε στενό που μόλις έχασες. Μόλις έπεσαν οι πρωτες κόρνες αλλαξες γνωμη. Ευτυχώς