Τι έβαλε ο Γιάννης;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ποιό SB6, που μου χει φύγει το τσερβέλο ρπμ μ΄αυτό που έβαλες....![]()
![]()
Τι έβαλε ο Γιάννης;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το moto 2Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι έβαλε ο Γιάννης;![]()
Εμενα μου εφυγε το τσερβελο μολις διαβασα την τιμη του.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
Ειναι δυνατον...???![]()
Τσάμπα.... 169Κ....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εμενα μου εφυγε το τσερβελο μολις διαβασα την τιμη του.....![]()
Ειναι δυνατον...???![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πουλα βρε ππρα το cbr και παρε ενα sb6 απ' οξω. Δεν παιζουν σε ψηλες τιμες (οχι βεβαια με τα χλμ που το ειχε παρει ο Αρης)Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μη μπερδεύεσαι, αγόρασα μεταχείρο CBR ...
show me da money και πάμε για SB6
ξέρεις πόσα πιάνουν τα CBR 05 στην αγορά αυτή τη στιγμή?Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Πουλα βρε ππρα το cbr και παρε ενα sb6 απ' οξω. Δεν παιζουν σε ψηλες τιμες (οχι βεβαια με τα χλμ που το ειχε παρει ο Αρης)![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ε πουλα το bmw τοτεΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ξέρεις πόσα πιάνουν τα CBR 05 στην αγορά αυτή τη στιγμή?![]()
![]()
![]()
Εμένα πάντος μου άρεσε και το ΒΒ1 το θυμάμε στο ηράκλειο το είχα δεί σταματημένο , το είχα ακούση (τι ήχος......θεικός )
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi...ono-1995-1999/
ΥΠΗΡΞΕ αυτο το μηχανακι καποτε στην Ελλαδα, και δη στο Ηρακειο??????Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Εμένα πάντος μου άρεσε και το ΒΒ1 το θυμάμε στο ηράκλειο το είχα δεί σταματημένο , το είχα ακούση (τι ήχος......θεικός )
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi...ono-1995-1999/![]()
![]()
Πρεπει να ηταν και το μοναδικο που ηρθε! Ξερουμε ΠΟΥ, ποιος το εχει (ΑΝ υπαρχει...) σημερα? Παντως, ενα ταπεινο μοτερακι απο GS 650 φοραγε, σχεδον νορμαλ...Παιρνει πολυ φτιαξιμο! Και πλαισιο ΒΙΜΟΤΑ φυσικα...ΟΥΦ! παλι θα αρχισω τους υπολογισμους...![]()
Εννοειται οτι θα ηθελα με τρελλα ενα οποιοδηποτε ΠΑΛΙΟ ΒΙΜΟΤΑ, αλλα δεν αντεχω οικονομικα , προς το παρον τουλαχιστον...![]()
Το είχα κάνει και βόλτα (1 τετράγωνο μήν φανταστείς ) , ελα ντε που στο δι@ολο είναι γ@μοτο τα ιχνη του έχουν χαθείγιατί και εγώ ενδιαφέρομε
![]()
Εγώλέω να μαζέψουμε λεφτά, να πάρουμε το HB4 σαν moto.gr και να τρέξουμε στο 6ωρο Σέρρες με οδηγούς sniper, Trooper, road spirit. Στα 4κυλινδρα open με το τούμπανο. Οποιος φάει τούμπα, εχει φατούρο απ όλο το moto.gr μετα.![]()
Eγώ θα είμαι team manager, δεν χωράω στο μηχανάκι έτσι κι αλλιώς!![]()
:wacko: :wacko: :rotflmao: :wacko: :wacko:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957